Op zoek naar online hulp?

We’ve got your back!

Hoe vind ik de juiste hulp?

Eén van de allergrootste uitdagingen in een wereld van overvloed vandaag de dag is misschien wel om te vinden wat je zoekt. Soms is zelfs die vraag al lastig. Wat zoek ik eigenlijk…?

Hier bij De FlowFabriek willen we jou helpen en ondersteunen bij deze vraag en dus bij het zetten van de eerste stap: het vinden van de juiste hulp. Dat doen we om te beginnen door het zoeken zelf te vergemakkelijk.

Eigenlijk is het gek dat er doorgaans zo weinig aandacht besteed wordt aan dit onderdeel, vermits het net een fundament is. Want niet alleen zijn er nog nooit zoveel mogelijkheden en opties geweest, er zijn waarschijnlijk ook nog nooit zoveel coaches en hulpverleners geweest en dan is de juiste hulp voor jou vinden niet altijd simpel.

En laat die goede match nu net cruciaal zijn. Onderzoek toont aan dat de klik tussen hulpverlener en cliënt de beste voorspeller is voor een succesvolle begeleiding. En daarom zetten wij bij De FlowFabriek deze klik centraal!

En met één muisklik kan jij hieronder kiezen of je een specifiek persoon zoekt (kreeg je een naam door bv?), met een specifiek probleem zit waar je graag hulp voor krijgt, een specifiek soort coaching of therapie zoekt of een specialist rond een bepaald onderwerp. Geen idee wat je zoekt? Vul dan onze ‘Hulpverlenings-Tinder-vragenlijst’ in, zodat wij de juiste match voor jou kunnen zoeken!

Geen idee wat je eigenlijk zoekt?

Dan is onze match-making-formule in de vorm van een korte vragenlijst ideaal voor jou! Jij krijgt zo namelijk meteen te zien wie van onze coaches of therapeuten het beste matcht met jou! Tijd & geld bespaard dus!

Magic Match

Een ‘match made in heaven‘ lukt echter niet altijd simpelweg op naam, onderwerp of foto (met of zonder swipen). 

Daarom hebben we voor iets extra’s gezorgd. Hieronder kan je een korte vragenlijst doorlopen, over wat je precies zoekt en wie jij bent en zo kom je uit op de beste matches voor jou.

Neem een kijkje op de pagina van die matches (je vindt er heel wat over hen), zodat je binnen de kortste keren een ‘match made in heaven’ hebt!

Zoek jouw ideale match:

Zoek de juiste hulp voor jou!

Start Quiz
Ik heb het moeilijk met...
- Kan je meerdere dingen aanduiden? Kies dan wat het meest van toepassing is. -
Ik zoek...
-hier kan je meerdere dingen aanvinken-
Wat voor soort hulp zoek je?
-ook hier kan je meerdere opties aanvinken-
Ik zoek een hulpverlener/coach die...
Question Image
Hier kan je meerdere dingen aanduiden!
Welke interesse zou je graag gemeenschappelijk hebben met je hulpverlener/coach?
Question Image
Check Answers

FlowFriends

FlowFriends zijn hulpverleners die zich aangesloten hebben bij De FlowFabriek, wat wil zeggen dat ze achter de visie van De FlowFabriek staan én interactief werken. Dat laatste wil zeggen dat ze geen volledige DIY (doe het zelf) programma’s aanbieden. Er zal steeds de mogelijkheid zijn om vragen te stellen en in contact te treden met de hulpverlener in kwestie. Dat kan via mail, via gesprekken, via een online platform zoals een Facebookgroep, enz.

Een overzicht van alle FlowFriends vind je hier:

Het team van De Flowfabriek

Naast de FlowFriends is er ook het vaste team van De FlowFabriek. Je vind hen ook terug in deze zoekfuncties en je herkent hen aan het ‘FlowFabriek-wolkje’ met hun naam in.

Anders dan de FlowFriends, geven zij zelf mee vorm aan wat De FlowFabriek is. Zonder hen zou er geen FlowFabriek zijn.

Je ziet hen hier op een rijtje:

Hulp op maat in jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan