Aanbod voor hulpverleners die online willen werken

Hoe wij werken

Of je nu net start als coach of al een doorwinterde psycholoog bent die reeds online werkt, iedereen kan bij ons terecht. We helpen je met veel plezier op weg om te starten met online therapie en coaching. We zetten je (weer) in je Flow en werken mee aan je online verhaal.

De FlowFabriek community

De FlowFabriek is de allereerste volledig online groepspraktijk in België. Onze community biedt heel wat opties en mogelijkheden voor coaches, therapeuten en psychologen om te groeien als online ondernemer. 

Online met Flow opleiding

Wil jij het heft in eigen handen nemen en leren van de experten hoe je zelf je diensten online kan gaan aanbieden? Deze DIY-cursus maakt je wegwijs in alle tools & systemen die je nodig hebt voor online therapie en coaching. En je zal zien: het is niet zo moeilijk als het lijkt!

Bij het team?

Wil je graag deel uitmaken van ons team en echt onderdeel worden van De FlowFabriek? We raden je aan om eerst eens een infosessie mee te pikken. Deed je dat en ben je er helemaal klaar voor? Dan kan je je hier kandidaat stellen!

Kom naar één van onze infosessies.

Je overweegt om online te gaan werken, maar je bent toch nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Dan zijn er de online infosessies!

Je kan er terecht met al je vragen omtrent online werken als coach of therapeut. We delen op dat moment ook graag alle info over wat het betekent om een FlowFabrieker te zijn en andere mogelijke vormen van ondersteuning op jouw nieuwe online avontuur. Zijn er geen beschikbare momenten? Dan wil dat zeggen dat ons team op dat moment volledig is en we dus even onze deuren gesloten hebben.

Sofie & team

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek