Ook ergens hulp voor nodig?

Hieronder vind je alle thema’s waar we je binnen De Flowfabriek mee kunnen helpen. Van burn-out tot en met je Tinder-profiel. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Geen probleem! Boek dan een gratis intakegesprek en dan kijken we samen met jou hoe we je kunnen verder helpen. Want er is niets vervelender dan niet vinden wat je zoekt en het gevoel hebben er alleen voor te staan. We’ve got your back!

Corona-special

Naar aanleiding van Corona en alles wat dat met zich mee bracht/brengt en zal brengen, willen wij hier bij De FlowFabriek onze deuren extra open zetten en onze drempel nog een beetje verlagen.

Voel je je eenzaam? Ben je overprikkeld? Kan je niet stoppen met constant het nieuws kijken en berichten lezen? Voel je je angstig?

Je kan bij ons terecht en ook bij diegene die normaal enkel trajecten aanbieden en de prijs is steeds hetzelfde (60€ incl. BTW voor een gesprek van 50 min).

Welkom!

Het team van De FlowFabriek

Momenteel in de kijker

De FlowFabriek breidt uit! Wij zoeken nieuwe collega's. Zegt online werken je wel iets? Werk je al online of denk je er al lang aan om ermee te starten? Dan is dit misschien jouw startschot!

Let op! We zoeken wel mensen die zich als zelfstandige bij ons aansluiten en bieden dus geen contract in loondienst.

Hier kan je je aanmelden en we proberen iedereen rond eind maart te contacteren. 

Ben je hulpverlener en zou je graag in tijden van Corona meer info krijgen van hoe je online kan werken? Dan helpt deze blog vast al!

Sofie & Inez

Alle thema’s binnen ons aanbod

Zit je vast? De weg kwijt? Burn-out?

Gevoel dat je de weg kwijt bent of vast zit in je leven? En heb je tegelijk geen idee waar je naartoe wil of wat je passie of missie is? Laten we dat samen (opnieuw) gaan creëren!

Schrijfcoach

Wilde jij altijd al eens je memoires neerpennen? Of zit je met een verhaal dat simpelweg verteld moet worden? Klaar om de schrijver in jezelf te laten ontwaken?

Opruimcoaching

Blijf jij ook maar opruimen? Wil je weer overzicht krijgen op jouw spullen, je administratie en je tijd? Laten we dan op zoek gaan naar rust in je huis en zo weer rust je hoofd creëren!

Relaties & seksualiteit

Seksualiteit, intimiteit en relaties, zo fijn als alles goed gaat… Maar door schaamte, trauma of onzekerheden zitten heel veel mensen met vragen of pijn. Als je daar graag mee aan de slag gaat, zit je hier goed!

Coaching voor mensen met een beperking

Leven met een beperking hoeft je niet tegen te houden om voor 100% te gaan voor het leven waar jij écht van droomt. Klaar om voluit voor het leven te kiezen en je beperking te overstijgen? 

Bemiddeling & coachende advocaat

Soms loopt het mis in relaties en geraak je er samen niet meer zo goed uit. Dan kan bemiddeling helpen. Ook als je een beetje vastgelopen bent op het rechtssysteem, vind je hier hulp!

Rouw & verlies

Stond je wereld plots stil, maar wil je wel graag proberen om voorzichtig weer een beetje vooruit te gaan? We helpen je de draad weer op te pikken met een dosis positiviteit en jouw unieke proces.

Sport & beweging

Geen trainingsschema’s, maar wel een aanbod voor iedereen die in beweging is of wil komen! Verhoog je mentale weerbaarheid om jouw persoonlijk doel te bereiken. Voor jezelf of voor je kind.

Vermageren

Wil jij ook heel graag gewicht verliezen, maar lijk je alleen geen stap verder te komen? Of gaat het letterlijk met ups en downs? Laten we samen aan de slag gaan zodat jij je (weer) goed in je vel voelt!

Eetstoornissen

Wil je (weer) evenwichtiger gaan eten en leven, zonder die extremen? Meer balans? Met emo-eten, eetbuien en andere eetproblemen weten we hier wel raad!

Co-creatie & creativiteit

Wil je je creativiteit aanscherpen of ben je op zoek naar ondersteuning bij het vormgeven van van belangrijke levensmomenten? Search no more!

Online datingprofiel

Wil dat online daten maar niet lukken? Kom je telkens de foute mannen/vrouwen tegen? Misschien moeten we dan eens kijken of jouw profiel wel toont wie je bent...

'Probleem'kinderen

Zit je soms met de handen in het haar als het over je kind gaat? Moeilijk gedrag? Ziek? Laten we eens gaan kijken waaraan we dat kunnen linken, zodat we weer rust en ruimte kunnen creëren!

Op zoek naar jezelf?

Voor al wie zichzelf (opnieuw) wil leren kennen en op zoek is naar authenticiteit, om zo bewuster en krachtiger in het leven te staan.

Creatieve Generalist

Pas jij ook niet altijd in een hokje? Blink je nergens echt in uit, maar zijn er heel wat dingen waar jij wel goed in bent? High five creatieve generalist!

Jongeren & adolescenten

Lastige ouders? Gaat het niet geweldig op school? Twijfels? Zit je ergens mee in de knoop en weet je niet waar je terecht kan? Hier zit een luisterend oor voor jou klaar!

Yogatherapie

Lichaam en geest gaan hand in hand. Wil je beter leren luisteren naar je lichaam? Je lichaam gezond houden of je gewoon beter in je vel voelen? Dan zit je hier goed!

Zelfliefde & spiritualiteit

Jezelf graag zien is cruciaal voor alles wat je in je leven onderneemt. Toch is dat niet altijd zo vanzelfsprekend. Maar met het juiste duwtje in de rug, ben je al een eind op weg!

Phototherapy

Heb jij iets met foto's en beelden? Of vooral minder met gesprekken? Misschien is phototherapy dan wel iets voor jou? Wordt de regisseur van jouw verhaal!

Niet gevonden wat je zoekt?

Dan zoeken wij graag met je mee! Heel wat van onze hulpverleners zijn thuis in heel wat meer topics dan wat we hier opgesomd hebben. Daarbij geloven we dat vooral een goede klik cruciaal is voor een succesvolle begeleiding.

Vertragen in een te snelle wereld

In een maatschappij die evolueert en vooruit gaat met de snelheid van het licht, zijn er twee dingen belangrijk: voldoende vertragen én zien dat je mee kan. Hier in De FlowFabriek is dat meteen ook ons doel: meegaan met de mogelijkheden van deze tijd en tegelijkertijd mensen doen vertragen en zelfs stilstaan. En ja, dat kan online!

Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen?

Geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier

of stuur een mailtje naar info@deflowfabriek.be.

Hulp op maat in jouw living!

Meer informatie of een speciefieke vraag? Kijk even bij onze FAQ of geef een seintje op:

info@deflowfabriek.be