Ook ergens hulp voor nodig?

Hieronder vind je alle thema’s waar we je binnen De Flowfabriek mee kunnen helpen. Van burn-out tot en met je Tinder-profiel. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Geen probleem! Boek dan een gratis intakegesprek en dan kijken we samen met jou hoe we je kunnen verder helpen. Want er is niets vervelender dan niet vinden wat je zoekt en het gevoel hebben er alleen voor te staan. We’ve got your back!

Momenteel in de kijker

Onze Tinder-coach Evi De Wachter stelde tijdens de afgelopen feestdagen haar nieuwe lief voor aan de familie. Ze leerde hem online kennen. Natuurlijk! ;-)

Dat zorgde al snel voor een gesprek met vele vragen, want wat is dat nu precies een Tinder-coach of wat doet die? Wel... Die gaat het gesprek aan met mensen over zichzelf, hun ervaring met relaties, en hun verwachtingen en hoop voor de toekomst. En dat vertaalt ze samen met hen in een tekst, en bijpassende foto’s. Authenticiteit. Online. Jep!

Dus ken jij iemand die een nieuw lief (of seks, of gewoon verbinding) verdient dit nieuwe jaar: geef hem/haar een Tindercoach-kadobon! Hij kost €75, en is gegarandeerd het meest originele cadeau dat de ontvanger heeft gekregen de voorbije feestdagen!

Je bestelt hem meteen HIER of neem eerst een kijkje op de pagina van Evi.

Evi

Alle thema’s binnen ons aanbod

Zit je vast? De weg kwijt? Burn-out?

Gevoel dat je de weg kwijt bent of vast zit in je leven? En heb je tegelijk geen idee waar je naartoe wil of wat je passie of missie is? Laten we dat samen (opnieuw) gaan creëren!

Schrijfcoach

Wilde jij altijd al eens je memoires neerpennen? Of zit je met een verhaal dat simpelweg verteld moet worden? Klaar om de schrijver in jezelf te laten ontwaken?

Opruimcoaching

Blijf jij ook maar opruimen? Wil je weer overzicht krijgen op jouw spullen, je administratie en je tijd? Laten we dan op zoek gaan naar rust in je huis en zo weer rust je hoofd creëren!

Relaties & seksualiteit

Seksualiteit, intimiteit en relaties, zo fijn als alles goed gaat… Maar door schaamte, trauma of onzekerheden zitten heel veel mensen met vragen of pijn. Als je daar graag mee aan de slag gaat, zit je hier goed!

Coaching voor mensen met een beperking

Leven met een beperking hoeft je niet tegen te houden om voor 100% te gaan voor het leven waar jij écht van droomt. Klaar om voluit voor het leven te kiezen en je beperking te overstijgen? 

Bemiddeling & coachende advocaat

Soms loopt het mis in relaties en geraak je er samen niet meer zo goed uit. Dan kan bemiddeling helpen. Ook als je een beetje vastgelopen bent op het rechtssysteem, vind je hier hulp!

Rouw & verlies

Stond je wereld plots stil, maar wil je wel graag proberen om voorzichtig weer een beetje vooruit te gaan? We helpen je de draad weer op te pikken met een dosis positiviteit en jouw unieke proces.

Sport & beweging

Geen trainingsschema’s, maar wel een aanbod voor iedereen die in beweging is of wil komen! Verhoog je mentale weerbaarheid om jouw persoonlijk doel te bereiken. Voor jezelf of voor je kind.

Voeding en mentale gezondheid

Heb je last van chronische fysieke en mentale klachten? Laten we dan een kijkje gaan nemen naar je voeding en je mindset zodat we hiermee aan de slag kunnen en jij je weer snel energierker voelt!

Eetstoornissen

Wil je (weer) evenwichtiger gaan eten en leven, zonder die extremen? Meer balans? Met emo-eten, eetbuien en andere eetproblemen weten we hier wel raad!

Co-creatie & creativiteit

Wil je je creativiteit aanscherpen of ben je op zoek naar ondersteuning bij het vormgeven van van belangrijke levensmomenten? Search no more!

Online datingprofiel

Wil dat online daten maar niet lukken? Kom je telkens de foute mannen/vrouwen tegen? Misschien moeten we dan eens kijken of jouw profiel wel toont wie je bent...

Vermageren

Wil jij ook heel graag gewicht verliezen, maar lijk je alleen geen stap verder te komen? Of gaat het letterlijk met ups en downs? Laten we samen aan de slag gaan zodat jij je (weer) goed in je vel voelt!

Darmen & energie

Zit je energie maar op een laag pitje? Mogelijks heeft dat met je darmen te maken. Zullen we eens kijken hoe we jouw darmen een boost kunnen geven?

Phototherapy

Heb jij iets met foto's en beelden? Of vooral minder met gesprekken? Misschien is phototherapy dan wel iets voor jou? Wordt de regisseur van jouw verhaal!

'Probleem'kinderen

Zit je soms met de handen in het haar als het over je kind gaat? Moeilijk gedrag? Ziek? Laten we eens gaan kijken waaraan we dat kunnen linken, zodat we weer rust en ruimte kunnen creëren!

Depressie

Voelt het alsof je met je rug tegen de muur staat? Voel je je neerslachtig, eenzaam, verdrietig? Boek een intakegesprek en we zoeken samen wie jou het beste verder kan helpen.

Creatieve Generalist

Pas jij ook niet altijd in een hokje? Blink je nergens echt in uit, maar zijn er heel wat dingen waar jij wel goed in bent? High five creatieve generalist!

Jongeren & adolescenten

Lastige ouders? Gaat het niet geweldig op school? Twijfels? Zit je ergens mee in de knoop en weet je niet waar je terecht kan? Hier zit een luisterend oor voor jou klaar!

Yogatherapie

Lichaam en geest gaan hand in hand. Wil je beter leren luisteren naar je lichaam? Je lichaam gezond houden of je gewoon beter in je vel voelen? Dan zit je hier goed!

Zelfliefde & spiritualiteit

Jezelf graag zien is cruciaal voor alles wat je in je leven onderneemt. Toch is dat niet altijd zo vanzelfsprekend. Maar met het juiste duwtje in de rug, ben je al een eind op weg!

Niet gevonden wat je zoekt?

Dan zoeken wij graag met je mee! Heel wat van onze hulpverleners zijn thuis in heel wat meer topics dan wat we hier opgesomd hebben. Daarbij geloven we dat vooral een goede klik cruciaal is voor een succesvolle begeleiding.

Vertragen in een te snelle wereld

In een maatschappij die evolueert en vooruit gaat met de snelheid van het licht, zijn er twee dingen belangrijk: voldoende vertragen én zien dat je mee kan. Hier in De FlowFabriek is dat meteen ook ons doel: meegaan met de mogelijkheden van deze tijd en tegelijkertijd mensen doen vertragen en zelfs stilstaan. En ja, dat kan online!

Vind je niet wat je zoekt?

Geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier

of stuur een mailtje naar info@deflowfabriek.be.

Hulp op maat in jouw living!

Meer informatie of een speciefieke vraag? Kijk even bij onze FAQ of geef een seintje op:

info@deflowfabriek.be