Op zoek naar online hulp?

We’ve got your back!

Hoe ga ik op zoek?

Wel, heel simpel! Je kan hulp vinden binnen ons SUPER team of je kan breder gaan zoeken. Dan krijg je naast ons team ook FlowFriends te zien. Dat zijn hulpverleners die achter onze visie staan en zich bij ons hebben aangesloten, maar geen onderdeel van het team zijn. Zij zitten dus niet mee op de teamvergadering en we staan ook niet garant voor hen, maar het zijn daarom niet minder straffe madammen en meneren! ; – )

Met één muisklik op één van de wolkjes, kan jij kiezen of je wil zoeken binnen ons team van specialisten of je ook graag de FlowFriends meeneemt.

Zoek jouw ideale match:

Zoek de juiste hulp voor jou!

Start Quiz
Ik heb het moeilijk met...
- Kan je meerdere dingen aanduiden? Kies dan wat het meest van toepassing is. -
Ik zoek...
-hier kan je meerdere dingen aanvinken-
Wat voor soort hulp zoek je?
-ook hier kan je meerdere opties aanvinken-
Ik zoek een hulpverlener/coach die...
Question Image
Hier kan je meerdere dingen aanduiden!
Welke interesse zou je graag gemeenschappelijk hebben met je hulpverlener/coach?
Question Image
Check Answers

Het team van De FlowFabriek

We hebben een team van experten hier bij De FlowFabriek en bij hen kan je terecht voor zo ongeveer alles. Sommigen van hen werken heel specifiek rond een bepaald thema en anderen hebben een breder aanbod. Iedereen heeft echter op een speciale manier voeling met een bepaald thema en daarom werd het ook hun expertise.

Via de knoppen hier krijg je het team volgens specialisatie en het volledige aanbod op thema. Take your pick! ; – )

Team De FlowFabriek

FlowFriends

Naast het team van De FlowFabriek zijn er ook de FlowFriends. Dat zijn hulpverleners die achter de visie en werkwijze van De FlowFabriek staan en hun online hulp hier ook aanbieden. Dat wil zeggen dat je ook breder kan gaan zoeken mocht je binnen het team je juiste match niet vinden.

In het bredere aanbod zal je de mensen uit ons team eveneens vinden aangevuld met alle FlowFriends. Zo heb je nog meer kans op het vinden van die juiste match voor jou.

Hulp op maat in jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan