Morgen is er ook nog een dag

 Uitstellen! Ook last van? Een volle to do-lijst en toch maar even eerst checken of er nog mail is en of iemand nog iets interessant op Facebook zette? Of voor je start aan iets eerst de was insteken, de afwas doen, je bureau opruimen,… om vervolgens te beslissen dat het uiteindelijk wel wat laat is om nu nog te starten.

Of je alarm dat ‘s morgens afgaat (op je gsm natuurlijk) en jij die vervolgens nog een half uur op je telefoon bezig bent om dan uit je bed te moeten vliegen om niet te laat op je werk te komen? Of je steeds voornemen om de volgende keer op tijd te starten, zodat je niet meer met de deadline-stress zit, maar uiteindelijk toch telkens opnieuw een gevecht met die deadline leveren?

Er zijn waarschijnlijk 100-den voorbeelden van uitstelgedrag. Zoniet 1000-den. En we hebben er allemaal in meer of mindere mate last van. Dat is natuurlijk geen toeval: daar zit onze maatschappij wel voor iets tussen. Benieuwd hoe? Wel in het programma ‘Back on Track’ leer je hoe. En niet alleen dat! Je leert ook jouw eigen uitstelgedrag in kaart brengen, begrijpen én aanpakken. Zodat je op 30-dagen tijd ‘uitstelvrij’ bent!

Te mooi om waar te zijn? Ik beloof je dat als je aan de slag gaat (toverstafje heb ik nog niet…), je focus nooit zo helder was én je uitstelgedrag nooit zo makkelijk uitgeschakeld kon worden! Nu jij…

 

Back on Track?

Wat gaan we doen?

We gaan kijken naar wat uitstelgedrag nu precies is en welke belangrijke rol onze maatschappij hierin speelt. You’re not off the hook. Het is niet helemaal toe te wijten aan een overprikkelende en overvragende maatschappij EN het is alleszins ook niet gewoon lui zijn. 

Maar waarom stellen we dan wel uit? Er zijn in ieder geval ‘goede’ redenen voor. Je zou kunnen zeggen dat er 3 cruciale redenen zijn waarvoor wij doorgaans uitstellen. We gaan kijken welke bij jou van toepassing zijn en wat dat over jou zegt. En vervolgens gaan we ook aan de slag met concrete oefeningen.

Ready?

Tot slot daag ik jullie uit…

… want als jullie er in slagen om niet (veel) uit te stellen, dan krijgen jullie van mij…

-tromgeroffel-

… een heuse verrassing, waardoor dit programma wel eens heel anders zou kunnen uitdraaien dan je dacht. Suspense! 😉

Enne… hoe doen we dat dan precies?

Goede vraag!

Wel, jij krijgt van mij toegang tot een ledensite. Daar zal je 30 dagen lang informatie, filmpjes, oefeningen, uitdagingen enz. krijgen, die je stapsgewijs meer begrip zullen geven in uitstelgedrag én dan specifiek in JOUW uitstelgedrag. Daarnaast krijg je ook concrete tools en tips en tricks aangereikt om mee aan de slag te gaan, zodat jij dat uitstelgedrag kan aanpakken.

Bij de start krijg je enkel toegang tot ‘dag 1’ en gaandeweg wordt er telkens een nieuwe dag zichtbaar voor jou. Maar let op! Je krijgt slechts 30 dagen toegang tot het programma. Dat wil zeggen dat je maar één dag toegang zal hebben tot dag 30. Uitstellen kan dus serieuze gevolgen hebben…

Daarnaast is het hele programma is een beetje als een spel opgevat. Je kan namelijk punten verdienen door opdrachten te doen en vooral natuurlijk door niet uit te stellen en als je voldoende punten bij elkaar sprokkelt, dan wacht er op dag 30 een verrassing op jou!

Dit programma is dus volledig online en het is grotendeels een ‘doe-het-zelf’-programma. Dat wil zeggen dat je vooral zelf aan de slag zal gaan. Maar er is ook hulp, geen stress! In de gesloten Facebookgroep kan jij mijn hulp en de hulp van andere uitstellers inroepen en je zal merken dat die groep ook onderdeel van het programma zal/kan zijn. Opnieuw up to you natuurlijk! Indien nodig kan je mijn hulp ook via mail inroepen. Is dat niet voldoende, geef me dan een seintje en dan bekijken we hoe ik je verder extra kan ondersteunen.

Voor wie?

 • Je hebt last van uitstelgedrag en dat in zo’n mate dat je er graag mee aan de slag wil, want het frustreert je best wel…
 • Je bent bereidt om met dingen aan de slag te gaan.
 • Je vindt persoonlijke groei belangrijk.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid op voor wat je doet (en niet doet).
 • Je bent bereid om je comfortzone uit te breiden.
 • Je begrijpt dat er werk aan de winkel is en dat je dingen zal moeten veranderen om ook andere resultaten te krijgen.
 • Je houdt wel van een deadline en/of van een uitdaging.
 • Je staat open voor coaching.

Voor wie niet?

 • Je zit in een burn-out of een depressie.
 • Je bent niet bereid om met dingen aan de slag te gaan.
 • Je wil niet meteen iets aanpakken of veranderen in je leven.
 • Je energielevel is zo laag dat je amper kleine taken aan kan pakken.
 • Je staat niet open voor coaching.
 • Je zit niet te wachten op een uitdaging.

  Neem eventueel een kijkje bij de andere programma’s!

Praktisch

Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel, je bestelt het programma meteen via de knop hier onder. Vervolgens krijg je een link toegestuurd om je aan te melden op de ledensite en kan je dus meteen van start gaan. Niets uitstelgedrag dus!

Maar, wel belangrijk is dit: je hebt maar 30 dagen toegang tot het programma. Stel je uit, dan heeft dat logischerwijs gevolgen. Geraak je tot dag 30 zonder al te veel uitstelgedrag? Dan zal je zien dat je programma plots een pak goedkoper zou kunnen worden… 🙂

Nieuwsgierig? Go for it! Want uiteindelijk… wat heb je te verliezen? Dat uitstelgedrag lijkt me alvast rijp voor de vuilbak, niet?

Zit je nog met een ei?

Werkt dat wel zo volledig online?

Misschien kocht je al eens een online cursus of programma en slaagde je er niet in om dat toen tot een goed einde te brengen en mogelijks heeft dat je doen beslissen dat ‘online niet werkt’. Voor jou toch niet.

De kans is echter groot dat dat ‘bulls*it’ is. Een mooi voorbeeld van een excuus en/of beperkende overtuiging vanuit angst. Maar stel jezelf eens de vraag waarom je dit stukje aan het lezen bent? 

En nog iets anders. Onze wereld wordt digitaler met de minuut. Of dat goed of slecht is, wil ik hier in het midden laten. Ik geloof wel dat het zinvol is voor ons allen om hier beter mee te leren omgaan. Niet eindeloos scrollen en afleiding zoeken. Wel dit medium gebruiken om bij te leren en in te zetten als hulpmiddel om daar te geraken waar ik wil geraken. 

Hoeveel tijd zal dit programma mij kosten?

Goede vraag!

 

Het programma duurt 30 dagen en de bedoeling is dat je elke dag iets doet. Niet veel en niet lang, maar wel elke dag iets. Omdat er natuurlijk wel eens onverwachte dingen gebeuren en/of het soms écht druk is, krijg je een paar jokers. Maar let op! Stel je teveel uit, dan zal er geen verrassing voor jou zijn op het einde van de rit…

Wat als ik vakantieplannen heb in deze periode?

No worries! Zolang je internet hebt en het ok vindt om dagelijks even bezig te zijn met het programma zit je goed. Ben je dat niet van plan? Dan wacht je beter tot na je vakantie.

 

Wat is de verrassing?

Dacht je nu echt dat ik dat hier zou verklappen?! 😉

Dit is de rest van het aanbod van Sofie:

Gratis 'matchgesprek' met Sofie

Een goede klik is het belangrijkste in eender welke therapie of coaching. Daarom biedt Sofie een gratis gesprek aan, zodat je kan ontdekken of jij en Sofie een match zijn en welk programma eventueel bij jou zou passen.

Follow Your Feet

In dit intensief 26-weken programma gaan we samen op zoek naar jouw specifieke weg en stippelen we vervolgens een stapsgewijs plan uit, helemaal op jouw maat.

Prijs: vanaf 180,29€/maand (incl. BTW)

Embrace your mess

Pas jij ook niet in een hokje? Blink je nergens helemaal in uit, maar ben je wel van heel wat markten thuis? In dit programma gaan we samen jouw generalist zijn uitpluizen en bekijken hoe je dit talent (jep, dat is het!) het beste kan inzetten.

Prijs: vanaf 296,45€/maand (incl. BTW)

Een openbaring!

Ik heb het 12 weken-programma van Sofie gevolgd en wat een openbaring! Ik loop al jaren van de ene therapeut naar de andere en telkens liep ik vast op hetzelfde punt. Wat nu? Dat traject met urenlange gesprekken met therapeuten waar je buiten gaat en nog steeds niet weet wat er nu juist schort of hoe je het gaat aanpakken, stopt nu eindelijk.
In dit programma kreeg ik, dankzij de werkboeken, inzicht in mijn manier van denken en handelen en kom ik eindelijk op het punt dat ik weet wat ik moet doen. Liep ik vast dan was Sofie er om me verder te begeleiden. De werkboeken geven je inzichten langs de ene kant en langs de andere kant zijn er de praktische oefeningen die je dwingen er ook effectief mee aan de slag te gaan. Perfect voor een denker zoals mezelf!
Ik ben dankbaar voor het traject dat ik met Sofie heb mogen afleggen en waar ik nu al sta. Ik raad het iedereen aan die zichzelf gaandeweg verloren is en het gevoel heeft geen doel meer te hebben.
En dit allemaal onder begeleiding van een TOP-madam! Thx Sofie

Sarah L.

Ik ben oprecht trots op mezelf!

Ongelooflijk dankbaar ben ik dat dit programma op mijn pad kwam! Ik zou dit weken geleden niet gezegd hebben, maar vandaag ben ik oprecht trots op mijzelf.
En dat allemaal dankzij Sofie, die mij keer op keer weer wist te motiveren. Ze was positief wanneer ik dat even niet was en elke keer opnieuw weer luisterde ze en gaf ze raad. De oefeningen waren precies op mijn maat zodat ik nooit dacht dat het mij niet zou lukken. Dit was echt wat ik nodig had. Het is niet altijd gemakkelijk geweest maar ik heb geleerd dat dat een goed teken is. Ha!
En ondertussen ben ik zeer enthousiast en gemotiveerd aan het werken om een droom te realiseren terwijl ik drie maanden geleden dacht dat ik er geen had! Ik kan hier dus alleen maar positief over zijn en ik raad dit echt iedereen aan.
Bedankt Sofie om mij weer te laten vertrouwen in mijzelf!

Isabelle U.

Laat hier je testimonial voor Sofie achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Contacteer Sofie

Stuur een mailtje naar Sofie@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Wil je checken of er een match is met Sofie?

+32 (0) 476 63 94 86

(enkel bereikbaar via WhatApp)

sofie@deflowfabriek.be

BTW: BE0848 498 194