You did it! Je bent een BFF!

De betaling is helemaal gelukt en vanaf nu mag je jezelf dus officieel een Badass BFF noemen! Wij zijn alvast heel blij dat jij gekozen hebt voor meer flow én voor De FlowFabriek en dat je dus vanaf nu deel uit zal maken van onze online familie. 

En specifiek dat je ervoor koos om onze BFF te worden! 

Je krijgt meteen toegang tot onze membershipsite waar je alle informatie vindt om erin te vliegen en je krijgt er ook toegang tot de opleiding ‘Basis Online Hulpverlening’, je kan er je individuele workshop boeken én je vindt er alle uitleg over de intervisiemomenten via deze link:

Je kreeg als het goed is ook een bevestigingsemail met in bijlage een samenwerkingsovereenkomst. Mocht er daar toch iets misgelopen zijn, dan kan je die hier opnieuw downloaden:

Deze samenwerkingsovereenkomst mag je getekend terugsturen naar sofie@deflowfabriek.be. Je mag manueel of digitaal tekenen (digitaal kan dat bv. met de gratis versie van Adobe Acrobat Reader en dan de Fill & Sign-optie).

Wanneer die toegekomen is, zal er een pagina op de website van De FlowFabriek voor jou klaargezet worden, die jij vervolgens zelf kan invullen en aanpassen. Hoe? Dat staat allemaal uitgelegd in de membershipsite! Let op! Je kan hier dus enkel mee aan de slag wanneer je de samenwerkingsovereenkomst getekend terug gestuurd hebt.

Laten we erin vliegen! Welkom in De FlowFabriek!

Sofie & team