Bij het team van De FlowFabriek?

Het team van De FlowFabriek

De FlowFabriek is de allereerste volledig online groepspraktijk in België. Jep, wij werken online. Helemaal, volledig en 100%. Dat wil zeggen dat we niet ergens een vestiging hebben met een koffiemachine en een wachtkamer, maar dat je welkom bent bij ons… van in jouw zetel!

Onze community biedt heel wat opties en mogelijkheden voor coaches, therapeuten en psychologen om te groeien als online ondernemer. Ongeacht hoe groot, klein, ingewikkeld, simpel of zwaar jouw vragen en problemen zijn, iedereen is welkom bij ons!

Werkt ‘online werken’ wel voor mij?

Er bestaan verschillende ‘vormen’ van online hulpverlening en die zie je ook binnen ons team. Iedereen werkt op een manier die hem/haar het beste ligt. Jij kan dus ook helemaal jouw ding doen!

Maar of het nu gaat over videogesprekken, programma’s, cursussen, workshops of nog iets anders, we vinden het wel SUPER belangrijk dat wat we doen persoonlijk en interactief is. Dat zijn dan ook voorwaarden voor iedereen die zich aansluit bij ons team.

Maak jij ook graag deel uit van ons team om vanuit je living aan het werk te kunnen?

Bij ons kan je rekenen op:

Expertise om te groeien

Unieke zoekfuncties

Jij en jouw aanbod in de kijker

Wat kan ik verwachten als FlowFabrieker?

Als teamlid sta je op de website te blinken met je eigen pagina en je eigen aanbod. Je krijgt een e-mailadres van De FlowFabriek en je wordt lid van de community. Hierin zitten mogelijkheden om door te verwijzen, samen te werken, hulp te vragen, enz.

Je krijgt toegang tot de opleiding ‘Online met Flow‘ waar we alles wat je moet weten over online werken op een rijtje hebben gezet. Of je nu begint of wil groeien, het maakt niet uit: voor ieder wat wils!

Je krijgt toegang tot het Atelier. Maandelijks zijn er verschillende calls: expert calls, coaching calls, technische calls en natuurlijk ook koffiecalls.

We kijken uit naar een babbeltje met jou aan ons virtueel koffiemachien, waar we kunnen praten over van alles en nog wat en zo ook elkaar beter leren kennen.

Word jij ook Flowfabrieker?

Wil je graag deel uitmaken van ons team en een plaatsje op de site krijgen zodat mensen en dan specifiek jouw ideale cliënten jou als online hulpverlener kunnen vinden? Dat kan!

Er zijn maar 3 voorwaarden:

Je werkt als zelfstandige

Je aanbod is online & interactief

Meld je aan als kandidaat FlowFabrieker:

Let op! Soms krijgen we heel wat aanmeldingen. We bekijken ze allemaal en je krijgt sowieso antwoord. We zijn vaak wel op zoek naar specifieke profielen en het gebeurt ook dat ons team simpelweg volledig is, dus wanneer we je niet uitnodigen voor een gesprek, heeft dat vaak gewoon daarmee te maken. In ieder geval: je hoort dus nog van ons!

Sofie & het team van De FlowFabriek

Let op, gebruik enkel de officiële titel van psycholoog of therapeut of ... wanneer dit conform is met wat je studeerde.

Probeer alles zo duidelijk en kort mogelijk op te lijsten

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek