Yogatherapie

Euh… Ik op de yogamat??? No way!!

Laat je niet afschrikken. Yoga is zo veel meer dan enkel en alleen “flexibele pretzelposes”. 😉

Geloof me, ik ben er ooit zelf, zo stijf als een hark en helemaal onzeker aan begonnen, maar het heeft me zoveel geleerd! Alles wat ik gestudeerd had, begreep ik plots op een heel ander niveau. Het viel allemaal op zijn plek. Ik leerde mijn lichaam en mezelf beter begrijpen en waarderen. Yogatherapie liet me, letterlijk en figuurlijk, de wereld vanuit een ander perspectief zien.

Verder ging ik aan de slag met mijn ademhaling, leerde ik ontspanningsmethodes, mindfulness, enz. Dat alles combineer ik met ACT (acceptance and commitment therapy), waardoor ik mensen echt op een ander niveau kan helpen.

Ik begeleid mensen dus op een holistische manier. Lichaam en geest samen, want die zijn dan ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Alles wat we tegenkomen, vertelt ons iets. Yogatherapie kan je ondersteunen, de mat kan jouw spiegel, werkelijkheid en leraar zijn. Ik wil mensen hun eigen potentieel laten ervaren. Hen hun lichaam en zichzelf beter leren kennen en hen zo zien groeien en openbloeien. Geestelijk én lichamelijk.

Dus loop je vast? Voel je je lusteloos? Moe? Geïrriteerd? Heel emotioneel? Neerslachtig? Gewoon niet lekker in je vel? Laten we samen ontdekken hoe je (weer) in je volle potentieel kan gaan staan en VOLUIT kan leven en genieten op een manier die helemaal bij jou past! Laat je vooral niet afschrikken door yoga, maar durf de kracht ervan ontdekken en daardoor ook de kracht in jezelf.

Chris Vleeschouwers

Chris is een toegewijde therapeute, enthousiaste yogi en rasechte levensgenieter! Haar motto: de wereld ligt aan jouw voeten, het is aan jou om hem te begroeten. En ze heeft het hier niet enkel over de magie van de uiterlijke wereld maar ook deze van je innerlijke wereld.

Dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, ervaarde Chris ook zelf toen ze te kampen kreeg met een burn-out. Hoe haar lichaam halt riep aan de levenswijze en denkwijzen die ze hanteerde, deed haar beseffen dat het leven vanuit je hoofd je letterlijk vast zet en al je levensenergie uitdooft. Leven vanuit je hart en gevoel met een gezonde dosis verstand is de uitdagende kunst. Dus volgde ze haar motto en trok opnieuw de wijde wereld in. Ze verdiepte zich in de yoga en meditatie en gaf reeds yogalessen in diverse landen wereldwijd.

Met haar werkervaring in de psychiatrie heeft ze de combinatie gemaakt van de westerse psychologie en de oosterse filosofie. Via een down to earth, no nonsens aanpak en persoonlijke begeleiding leert Chris je luisteren naar je lichaam, je innerlijke stem en met meer voldoening en enthousiasme in het leven te staan. De portie zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfinzicht krijg je er gratis bij! 😉

Naast haar passie voor yoga en zelfontwikkeling reist Chris graag en weet de Spaanse cultuur haar enorm te bekoren. Een opzwepend latinoritme laat haar danspassen niet onberoerd. Genietend van een glas goede wijn apprecieert ze de geneugten van het leven. Verdwalen in de schoonheid van moeder natuur of de pracht en praal van haar geliefde stad Valencia doet haar ogen stralen. Tevens spendeert ze haar dagen het liefst op het strand, starend naar een prachtige zonsondergang of de gloed van de maan.

Chris’ achtergrond

  • Yoga teacher training 500h + yogatherapy (Paramanand ashram India – 2017)

  • Acceptance & commitment therapy (Allegre 2015)

  • Gedragscounseling (Thomas More Antwerpen 2015)

  • Voedingsconsulente (Welzijnsacademie A’pen 2012)

  • Toegepaste psychologie (Thomas More A’pen 2011)

  • Farmaceutisch Technisch assistente (Sint- Jozefinstituut Bokrijk 2005-2006)

  • Daarnaast vele bijscholingen, levenservaringen en interessante trainingen & workshops in binnen en buitenland bij ondermeer de Daila Lama. Yoga, mindfulness, motiverende gespreksvoering, verbindende communicatie, ayurveda etc

  • www.authenti-c.eu

Dit is het aanbod van Chris

Chris heeft een dubbel aanbod. Zowel voor depressie als voor yoga (of een combinatie van de twee), kan je bij haar terecht!

Maak kennis met Chris

Je kan een gratis kennismakingsgesprek met Chris boeken om te kijken of jullie een goede match zijn!

Yogatherapie

Tijdens deze sessie benaderen we zowel je lichaam als je geest. Via coaching, yoga en meditatie gaan we samen kijken naar wat jou bezig houdt.

Deze sessie duurt ongeveer een uur.

Prijs: 60€ (incl. BTW)

Betalen kan via de link in de bevestigingsmail na het boeken van een afspraak of hier: betalen.

Energize Your Day

In dit pakket zitten 5 sessies (1u) die jij inzet wanneer dat past.

Prijs: 250€ (incl. BTW)

Na betaling krijg je een mail met een agendalink om je afspraken in te plannen.

Contacteer Chris

Stuur een mailtje naar chris@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Passie voor yoga

Chris is een prachtvrouw die met volle passie al haar kennis op een liefdevolle en begripvolle manier overbrengt. Haar workshop heeft me zin doen krijgen in yoga.

Karim Lequenne

De kracht van vertrouwen geven…

Onze zoon van 13 is bij Convidence Code geweest, best wel een uitdaging voor een jongen in de puberteit. Hij heeft ervan genoten, zou het zo weer willen doen en het mooiste compliment dat ik je kan geven: hij raadt het anderen ook aan.
Ontspanning, yoga, meditatie en zelfinzicht. Mooie doelen stellen. Chris weet iemand op zijn gemak te stellen, zelfs een jongeman die volop de puberteit in duikt met alle onzekerheid die daarbij komt kijken, geef je een cadeautje: de kracht van vertrouwen geven, vertrouwen krijgen en kwetsbaar naar elkaar opstellen. Chris je bent een topper!

Maaike Wichgers

Yoga is Chris haar passie

Ik volgde bij Chris een individuele yogasessie. Ze gaf mij oefeningen specifiek voor de spanningen die ik op dat moment voelde. Die werken zeer goed. Ik ervaarde Chris als een zeer professionele vrouw met uitgebreide yoga kennis. Bovendien is ze heel empathisch, vrolijk en legt ze de oefening heel goed uit! Je voelt hoe yoga echt haar passie is. Dankjewel Chris.

miranda Vermeylen

Groei op 1 week tijd

Ik ben verbaasd van men eigen lichaam en groei op één week tijd. Dank je wel om mij dit te laten ervaren en inzien. Mijn lichaam kan meer dan ik zelf dacht.

Petra

Mijn inspiratie

Tranen in de ogen, je hebt me geïnspireerd en laten denken. Ik wil mijn leven veranderen en anders aanpakken. Dankzij jou wil ik mijn dromen waarmaken.

Clara

Laat hier je testimonial voor Chris achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Chris?

chris@deflowfabriek.be

BTW: BE0552 888 815