Ben jij ouder van een ‘zorgen’kind? Verlang je naar meer rust, balans & verbinding?

Ouder van een zorgenkind

Kinderen zijn tegenwoordiger sensitiever dan ooit en dat kan zich uiten in ‘ziekte’ en/of ‘afwijkend’ gedrag. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ziektes als prikkelbare darm syndroom, depressie, burn-out, eetstoornissen, maar ook aan gedragsproblemen als adhd of autisme.

Ouder van een zorgenkind zijn valt niet mee; voor jou, je partner, de eventuele andere kinderen binnen het gezin en uiteraard ook voor je kind zelf. Het kan heel veel onrust, onzekerheid en stress opleveren.

Dus herken je dat, dat je het contact met jezelf, met je partner en misschien ook met je kind kwijt aan het raken bent, of wellicht al helemaal kwijt bent? Word je geleefd door de situatie en lijk je in een soort van vicieuze cirkel te zitten? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

Misschien voel je nu wel een soort van weerstand, want heb je niet juist behoefte aan rust, aan NU even niet?! Ja, maar je komt er op dit moment blijkbaar zelf niet uit, je lijkt vast te zitten in de situatie, dus vragen om ondersteuning kan een oplossing bieden.

Want het bijzondere is dat als jij de moed hebt om hulp te vragen en in alle eerlijkheid durft te kijken naar jezelf en de situatie met je kind, er meteen dingen gaan veranderen, er komt dan vanzelf meer ruimte. ‘Ziekte’ is namelijk eigenlijk een symptoom van innerlijke disharmonie, iets wil gezien worden, het onbewuste spreekt via het lichaam. Door te onderzoeken wat eronder ligt kan er heling optreden. Bij je kind, maar ook bij jou.

 

Danielle Schoep

Naast haar voorliefde voor de zee, heeft Danielle (45 en zelf moeder van 3 tieners) al haar hele leven een passie en interesse voor de unieke mens en het onbewuste, ze heeft dan ook een grote interesse in het werk van C.G. Jung. Het ondersteunen en uitdagen bij het heling- en ontwikkelproces van de Ander is wat haar veel energie geeft en waar ze goed in is. Bij alles wat ze doet, gelooft zij heilig in de kracht van elk individu en het innerlijk verlangen naar heelwording.

Als ervaringsdeskundige weet zij bovendien ook wat het is om als kind ziek te zijn en welk effect dat op ouders kan hebben. Door haar ziekte en jeugd weet zij wat het is om je als kind alleen te voelen. Zij zag en voelde heel veel, maar dat kon en mocht er niet zijn. Hier komt ook haar sterke innerlijke missie vandaan: dat elk kind en volwassene mag ZIJN wie hij of zij ten diepste is, zijn/haar eigen plek kan en mag innemen en dat begint met het daadwerkelijk zien van de Ander.

Danielle’s achtergrond

  • Sociaal psychologe (Radboud Universiteit Nijmegen)
  • Professioneel Coach, Leergangen Professioneel Coachen, Zelfbewust Coachen en Vakmanschap (Coaching Academy International)
  • Bijscholing in Jungiaans Coachen, Intuïtief Systemisch Coachen, Online ondernemen, ademhaling, visualisatie en meditatie.
  • Sinds 2010 heeft Danielle een eigen coachpraktijk waar zij offline met online begeleiding combineert: www.heelvijn.nl

Danielle

Ben je ouder van een zorgenkind en verlang je naar meer rust, balans en verbinding met jezelf, je partner en je kind, maak dan een afspraak met Danielle. Zij kan je wellicht verder helpen.

Gratis kennismakingsgesprek

Om te zien, voelen en horen of het iets voor je is en of het klikt (30 min).

1 op 1 gesprek jongere

Voor je kind kan het fijn en helend zijn om individueel gesprekken te kunnen voeren (60 min). Werkvormen (naast het gesprek) die gebruikt kunnen worden zijn onder andere visualisatie, ademhaling, opstellingen en tekenen.

Prijs: 85€ (incl. BTW)

Voor jongeren vanaf 15 jaar.

Betalen kan via de link in de bevestigingsmail of hier: betalen.

1 op 1 gesprek ouder

Tijdens dit gesprek van 60 min ga je, aan de hand van je vraag, kijken en onderzoeken wat je op dit moment als ouder het meeste nodig hebt. Waar je tegenaan loopt en wat de ‘ziekte’ of het gedrag van je kind met jouzelf te maken heeft. Werkvormen, (naast het gesprek) die ingezet kunnen worden zijn bijvoorbeeld ademhaling, opstellingen, tekenen en visualisatie.

Prijs: 85€  (incl. BTW)

Betalen kan via de link in de bevestigingsmail na het boeken van een gesprek of hier: betalen.

Familiegesprek

Dit is een gesprek van 60 min met vader, moeder en kind samen. Er wordt gezamenlijk gekeken wat jullie het meeste nodig hebben op dit moment.

Prijs: 85€ (incl. BTW)

Betaling kan gebeuren via de link in de bevestigingsmail na boeken of meteen hier: betalen.

Danielle

Stuur een mailtje naar Danielle@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Naar mezelf kijken

Heel apart, doordat ik naar mezelf ben gaan kijken, naar mijn eigen pijn, kon mijn zoon zich meer gaan ontspannen.

W. (37j)

Ik hoor er wel bij.

Ik voel me dankzij Danielle eindelijk na al die jaren gezien. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik binnen het verkeerde gezin geboren ben, dat ik er eigenlijk niet bij hoor. Maar blijkbaar ben ik toch niet zo raar, als dat ik altijd dacht en hoor ik er wel degelijk bij.

T. (17j)

De ziel van een gezin…

Ik was paar dagen met mijn dochters weg en sindsdien voel ik wat je bedoelde met ziel van een gezin… Supermooi… Het voelt weer als één geheel en niet als gebroken… Zo blij mee… Dankjewel

H. (46j)

Mijn spiegel…

Dankzij jou kijk ik nu met een andere blik naar de dynamiek tussen mezelf en mijn zoon/ zonen. Wat ik eerst als lastig en irritant ervaarde, zie ik nu als spiegel voor mijn eigen noden. Bedankt hiervoor.

Michelle

Laat hier je testimonial voor Danielle achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Danielle?

+31 (0) 63 464 19 68

danielle@deflowfabriek.be

BTW: NL157703599B01