Het team achter het dreamteam van De FlowFabriek

Wie zijn wij?

Als online groepspraktijk, zorgen wij er niet alleen voor dat wie hulp zoekt, die kan vinden. We helpen verder ook coaches, therapeuten, psychologen en andere hulpverleners die online willen gaan werken. Dat doen we op verschillende manieren en met verschillende mensen. En we stellen hen graag aan je voor!

At your service!

Sofie & team

Founder en bezielster van De FlowFabriek Sofie

Sofie Leemans is psychologe, contextueel therapeute, coach, creatieve generalist en fulltime wereldreizigster. Ze houdt van Afrika, muntthee, gezelschapsspelletjes (winnen), flipflops, sprookjes en de zon. Verder schrijft ze graag, heeft ze een hekel aan vroeg opstaan en wekkers, denkt ze graag ‘outside of the box’,  en is ze een rasechte ideeënfontein.

Eén van die ideeën zorgde ervoor dat ze in maart 2019 vanuit een boomhut in Colombia (echt waar!) De FlowFabriek opgericht heeft. De allereerste volledig online Belgische groepspraktijk.

Haar missie is mensen motiveren, inspireren en doen groeien, kortom: flow creeëren op alle mogelijke vlakken en manieren!

Sofie helpt jou als coach/hulpverlener graag bij het ‘out of the box‘ denken over jouw ‘field of genius‘, het vertalen van je kennis en wat je doet in een online verhaal, het concreet maken van een online workshop of een online cursus/programma enz. Ook is er de mogelijkheid om die workshop of dat online programma aan te bieden via de website van De FlowFabriek.

Technische duizendpoot & strategische meedenker Linda

Sofie ontmoette Linda Nuyts voor het eerst online (ha! natuurlijk!) terwijl ze werkte vanuit Cambodja. Linda bleek een super hulp te zijn in het opzetten van allerlei systemen, orde brengen in de chaos en een geweldig klankbord.

Ze startte zelf haar carrière als hulpverlener en koos uiteindelijk resoluut voor een andere richting. En wij zijn blij dat ze dat deed en kunnen haar niet meer missen!

Bij Linda kan je terecht voor alle technische en strategische marketingvragen. 

Linda Nuyts
Heleen Debaenst

Creatief & co-creatie wonder Heleen

Sofie  en Heleen Debaenst waren in een ver verleden collega’s binnen Zin-d’erin(g), de toenmalige vormingsdienst van Chirojeugd Vlaanderen. Daar ontdekte Sofie reeds het creatief talent van Heleen.

Heleen maakt. Vanalles. Ideeën, kleren, vieringsmomenten en zelfs mondmaskertjes. En Heleen is een kei in omdenken. Zo heeft ze in een wip en een knip manieren bedacht waarop je iets toch online kan doen. Om maar een voorbeeld te geven.

Schrijfcoach & copywriter Nathalie

Net zoals Sofie is ook Nathalie De Jongh altijd fan geweest van sprookjes, dus toen Sofie hoorde dat zij geschenksprookjes maakte, was ze meteen verkocht. Nathalie is schrijfster, copywriter en schrijfcoach. Ze ondersteunt je in het verfijnen en verwoorden van je talenten, dromen en doelen.

Heel concreet gaat ze met jou in gesprek over de woorden die jij aan jouw zichtbaarheid wil geven. Ze schrijft voor jou of ze geeft je woorden extra glans.

Nathalie heeft haar eigen Verhalenbureau en publiceerde net haar eerste kinderboek. Voor De FlowFabriek ontwikkelde ze een specifiek aanbod dat inspeelt en aansluit op haar persoonlijke missie: mensen met haar woorden een portie geluk en wijsheid geven, op een unieke en altijd warme manier.

Nathalie De Jongh
Dina Vierendeel

Fotograaf & Fototherapeute Dina

Net als Heleen is Dina Vierendeel één van de FlowFabriekers van het eerste uur. Sofie is zelf een fan van foto’s en alles wat met fotografie te maken heeft, dus toen ze hoorde dat Dina fototherapie inzette, was ze meteen verkocht.

Dina werkt en vertelt met beelden. Want die zeggen vaak zoveel meer, niet waar? Niet alleen zet ze die beelden in om mensen te helpen verder te geraken in hun verhaal en te groeien, maar ook om een verhaal te vertellen. Om jezelf te tonen. Authentiek en puur. Om jezelf te (her)ontdekken.

Onze missie is om het makkelijker te maken voor jou om te vinden wat je zoekt!

Hulp op maat in jouw living 

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Een specifieke vraag voor één van de specialisten, mag je rechtstreeks naar hen sturen.

info@deflowfabriek.be