Gezondheid, energie & geluk 

beginnen in je buik!

Boost jouw darmklimaat

Elke begeleidde de voorbije jaren honderden vrouwen en mannen naar een gezonder darmklimaat. Dé basis voor een klachtenvrij, energiek, slank en gezond lichaam. Elke gelooft niet in symptoombestrijding maar wil het probleem bij de wortel aanpakken.

Ze ontdekte tijdens haar eigen zoektocht dat het antwoord van veel van haar klachten te vinden was in haar darmen. Op jonge leeftijd was ze vaak moe en kreeg ze een burn-out, terwijl ze al jaren antibiotica slikte voor de steeds terugkerende blaas- en keelontstekingen. Later kreeg ze psoriasis en een glutenintolerantie. Via zelfonderzoek, literatuurstudies en het online begeleiden van honderden mensen met energie- en andere klachten, ontwikkelde ze een waterdichte methode voor meer energie, minder klachten en meer geluk: de EnergieKeuken.

Jouw darmklimaat boosten is een must als je chronisch moe bent of een burn-out hebt, wanneer je last hebt van pds (prikkelbare darmsyndroom), lekkende darm syndroom of algemeen vaak buikklachten hebt, kampt met ontstekingen, huiduitslag of chronische pijn of als je psychisch niet goed in je vel zit (aangezien de darmen en de hersenen gelinkt zijn met elkaar). Je kan 4 detoxprogramma’s volgen met een specifiek doel. Alle detoxprogramma’s vertrekken vanuit de darmgezondheid en streven naar een permanent gezonde levensstijl die jou veel vitaler, gelukkiger, energieker en slanker maakt.

Weet je niet goed welk programma het meest geschikt is voor jou en opteer je liever voor een complete aanpak met een jaar lang online toegang tot alle programma’s, receptenboeken en trainingen? Dan is het jaartraject van “365 Dagen Energie” iets voor jou. 

Elke Vermeire

Elke Vermeire is 32 jaar, mama van Xam (2013) en Denn (2015) en vrouw van Sven. Elke werkt van thuis uit achter de schermen van haar online bedrijf Elke Dag Energie. Als hoogsensitieve mama zocht ze een manier om haar inzichten, kennis en inspiratie te delen met lotgenoten. In haar community 365 Dagen Energie heeft ze elke dag contact met de inmiddels honderden leden die haar programma’s en jaartraject volgen.

Haar rechterhand is haar mama Lisette die eveneens haar passie vond in Elke’s EnergieKeuken. Lisette was jarenlang chronisch ziek en kreeg dit (samen met haar gewicht) onder controle waardoor ze nu in haar vrije tijd recepten ontwikkelt. Ze helpt mee in Elke’s bakkerij Bite and Boost (de glutenvrije en vegan spirulina crackers voor gezonde darmen en meer energie).

Elke’s achtergrond

  • Master in het toerisme
  • Natuurvoedingsdeskundige
  • Chronische Darmziektes (bij darmarts Saskia Van As)
  • Heel wat zelfstudie en ervaring, want Elke probeert alles zelf uit
  • www.elkedagenergie.be

 

Dit is het aanbod van Elke

Hebben je darmen wat ondersteuning nodig? Elke helpt je graag verder!

Maak kennis met Elke

Onderaan vind je de contactgegevens van Elke!

Zuiveringskuur

10-daagse vegan sappenkuur om je ganse systeem krachtig te reinigen. Ideaal met de seizoenswissels.

Prijs: 97 € (excl. BTW)

Darm Detox Programma

Doel: In kaart brengen welk voedsel verantwoordelijk is voor klachten en vermoeidheid op basis van een wetenschappelijke methodiek met voedingsschema’s.

Prijs: 197 €  (excl BTW)

Fat Challenge: Gezond Vet Verbranden

Een Fat Challenge met 3-stappen-plan om via de darmgezondheid eenvoudig vet te verbranden.

Prijs: 147 € (excl. BTW)

Jaartraject 365 Dagen Energie

Een gans jaar toegang tot de community van 365 Dagen Energie met alle bijhorende programma’s, receptenboeken, receptenbank, ledentrainingen, maandelijks magazine en meer.

Prijs: 297 € (excl. BTW)

Jaarlijks verlengbaar aan 99 €.

Contacteer Elke

Stuur een mailtje naar Elke@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Elke achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Elke?

+32 (0) 486 89 90 57

elke@deflowfabriek.be

BTW: BE0837 950 435