Let’s make it happen!

Gezond & vlot vermageren?

Vecht jij ook tegen de kilo’s en het uitdeinend buikje? Is het ondertussen een strijd die je maar niet lijkt te winnen? Dan kan Elsje je vast en zeker helpen.

Haar aanpak? Je krijgt zowel voedingsadvies als afslankcoaching. Zo weet je niet alleen WAT je best kan doen om te vermageren maar ook HOE je dat kan volhouden. Elsje maakt een analyse van jouw eetpatroon, rekent uit wat jij mag eten per dag om vlot en gezond gewicht te verliezen en vertaalt dat in hapklare voedingstips.

De bedoeling is dat het steeds gemakkelijker en leuker wordt in plaats van moeilijker en lastig. Ligt jouw grootste probleem niet bij je voedingskennis maar eerder bij het verlies van motivatie? Geef je te snel op na een slechte dag of weegbeurt? Ook daarvoor heeft ze een hele truukendoos klaar. Met allerlei coachingsoefeningen wordt ervoor gezorgd dat je het vlotjes kan volhouden. Of je nu een ‘first time diëter’ bent of dit je 100ste poging is om wat kilo’s kwijt te spelen, de nieuwe en verfrissende aanpak maakt er sowieso een succes van!

Hoe begin je eraan? Maak een afspraak voor een eerste gesprek of start meteen met het beproefde 8-wekentraject om op deze korte termijn al enorm veel verschil te maken. Tijd om je terug goed te voelen en te stralen!

Elsje Borms

Wist je dat Elsje vroeger ook te zwaar was? Jep, wel 30 kilo meer dan nu (en we hebben het hier niet over zwanger zijn hé ). Elsje kent de moeilijkheden van je te zwaar voelen dus perfect. In een pashokje staan en beseffen dat niets gaat passen of afzeggen voor een feest omdat je niks vindt om aan te doen en bijgevolg je zelfvertrouwen zien zakken tot op de grond.

Jaren liep ze diëtistes en artsen af op zoek naar de oplossing voor haar probleem. Bibliotheken aan afslank- en gezondheidsboeken heeft ik gretig verslonden. En eindelijk vond ze een formule die voor haar wél werkte. Nu bundelt ze haar voedingskennis met coaching en alle psychologische aspecten van overgewicht, eetpatronen en van het project ‘vermageren’. En kijk daar: mensen (en dus ook  Elsje zelf) slanken gemakkelijker af dan met een dieetplan alleen!

Ondertussen is Elsje mama van 2 tieners (jep, de tijd vliegt!) en probeert ze hen vol vertrouwen en met gezonde gewoontes de wereld in te sturen. De ene dag is dat al wat gemakkelijker dan de andere, maar 1 ding weet ze heel zeker: Elsje zelf gaat nooit meer terug naar 30 kilo zwaarder. Helemaal gemotiveerd en met een rugzak vol kennis zal ze ook jou vooruit helpen. Op naar een gezond en happy gewicht!

Nog enkele Elsje-wist-je-datjes:

  • Haar tienerzonen heten Alexander en Oliver en zijn 14 en (bijna) 12.
  • Ze is gelukkig gescheiden van de man van deel 1 van mijn leven (jep, dat kan!).
  • Ze sport heel graag: lopen, fitnessen, golf en skiën.
  • Door een zwaar ski-ongeluk is ze momenteel aan het revalideren en moet ze dus alweer extra op haar voeding letten.

Elsje’s achtergrond

  • Master in de Rechten (Universiteit Antwerpen – 2004)
  • Afslankingsconsulente (IVBO 2006)
  • Psychologie (UGENT): volgende vakken al afgelegd: Algemene psychologie, Sociale psychologie, Sociale Cognitie en groepsprocessen, Psychiatrie, Leerpsychologie, Inleiding in de bedrijfspsychologie, Methodologie, Erfelijkheidsleer, Functieleer, Fysiologie, Differentiëe psychologie, Ontwikkelingspsychologie I
  • Psychologie (Open Universiteit): Klinische psychologie I en II

Dit is het aanbod van Elsje

Tijd om wat gewicht te verliezen en je weer fit en goed in je vel te voelen? Elsje gaat graag met jou aan de slag!

Gratis kennismakingsgesprekje

Bel of mail me even. Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens.

8-weken pakket

Klaar om komaf te maken met de overtollige kilo’s en om er ineens in te vliegen met een 8-wekentraject? Top! We gaan ervoor zorgen dat jij vlot kan vermageren. Elke afspraak bespreken we uiteraard hoe jouw week verlopen is, maar daarbovenop krijg je elke week nog wat extra’s. We veranderen stap voor stap jouw inzichten, gewoontes en gewicht. Je zal versteld staan van wat je kan bereiken op 8 weken tijd!

Startconsultatie + 7 opvolggesprekken.

Prijs: 285€ (incl. BTW)

Na de betaling krijg je een bevestigingsmail en een mail met de link om je afspraken in te plannen.

Startconsultatie

In een eerste gesprek (1u) overlopen we jouw eetpatroon, eetgedrag, de mogelijke moeilijkheden, het eventueel voorkomen van emo-eten, sociaal eten, etc. Op basis van jouw leeftijd, gewicht, lengte en biologisch geslacht, wordt een persoonlijke berekening van je voedingsbehoefte gedaan. Zo weten we perfect wat je lichaam verbruikt en nodig heeft om vlot te kunnen vermageren.

Buiten het puur nutritionele, krijg je ook al een eerste motivatieboost om een fantastische eerste week in te gaan! Je kiest vervolgens zelf of je na het eerste gesprek een traject van 8 weken opstart (met of zonder lesmateriaal) of je voor aparte consultaties van 30 minuutjes gaat.

Prijs: 75€/u (incl. BTW)

Betalen kan via de link in de bevestigingsmail na boeken of meteen hier: betalen.

Opvolgconsultatie

Opvolggesprekken van 25-30 minuutjes worden meestal wekelijks ingepland (maar kan ook om de 2 à 3 weken). Tijdens de coaching is er zowel aandacht voor de voeding op zich (weekplanningen, voedingslijsten, recepten, tips, e.d.) als voor eetgedrag (stress-eten, emo-eten, vermoeidheid, etc). Zo wordt er een persoonlijke planning gevolgd en worden jouw eigen motivationele uitdagingen aangepakt!

Prijs: 35€ (incl. BTW)

Betalen kan via de link in de bevestigingsmail na boeken of meteen hier: betalen.

8-weken pakket met info

Wil je bovenop de 8-weken ook graag een map ontvangen met 8 weekboekjes die je stap voor stap begeleiden en motiveren, dan kan dit. Wat staat er in de brochures? Weekplanningen, Motivatie-oefeningen, voedingsweetjes, quotes en allerhande onmisbare tips!

Startconsultatie + 7 opvolggesprekken + infomateriaal dat je thuis met de post krijgt toegestuurd.

Prijs: 315€ (incl. BTW)

Na betaling krijg je een bevestigingsmail en een mail om je afspraken in te plannen.

Contacteer Elsje

Stuur een mailtje naar Elsje@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Elsje achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Elsje?

+32 (0) 478 70 40 73

elsje@deflowfabriek.be

BTW: BE0831 046 807