Together we create!

Co-creëren?

Creativiteitscoaching heeft als doel mensen (terug) in contact te brengen met hun eigen creativiteit, want inderdaad, die huist in ieder van ons. Het gaat hier niet enkel over het talent om mooie dingen te creëren, maar ook – en vooral – over het zien van kansen, het denken in mogelijkheden en het ontplooien van je potentieel om je dromen en projecten waar te kunnen maken.

Het opheffen van je creatieve blokkades is een boeiend, transformerend proces naar meer autonomie en mogelijkheden. Dit proces verloopt gestructureerd, in fases, naar het model van “The Artist’s Way” van Julia Cameron. De concrete uitkomst hiervan is anders voor iedereen, maar gemeenschappelijk is het gevoel bevrijding, verademing, verrijking. Creativiteit versterkt mensen en verbindt hen, niet in het minst met zichzelf.

 

Ook co-creatie is een gestructureerd creatief proces, maar met een strakker afgelijnd doel voor ogen: de realisatie van een specifiek project of evenement, zoals het vieren van belangrijke levensmomenten (geboorte, overgangsmomenten zoals naar het middelbaar gaan of afstuderen, samenwonen of trouwen, verhuizen, jubileum, pensioen,…).

Een co-creatiecoach ondersteunt jou als initiatiefnemer bij ideeënvorming, overleg, talenten inzetten, beslissingen nemen, planning en organisatie. Heb je iets te vieren en wil je het graag vanuit je eigen betekenisgeving zelf vormgeven en organiseren, maar denk je tegelijk “Hoe moet ik dàt klaarspelen?”, dan is een co-creatiecoach dus wat je zoekt!

Heleen Debaenst

Heleen is 38 jaar, mama van drie hevige jongens, creatief denker, ideeënfontein, planmaker, autodidact, koffieaddict, maantje. Ze heeft een passie voor creëren en experimenteren, of dat nu in een naai-, hout- of drukatelier, het bos, de moestuin of de keuken is.


Heleen is voortdurend op zoek naar inspiratie en nieuwe creatieve technieken om onder de knie te krijgen. Wat haar helemaal gelukkig maakt, is mensen en ook ‘dingen’ (zoals planten of creaties) zien groeien en daar haar steentje aan kunnen bijdragen.

De combinatie van ‘creativiteit’ en ‘coaching’ is dus de meest logische keuze die ze ooit gemaakt heeft. Wat ze hier ook – heel dankbaar! – bij inzet, is haar talent om snel verbanden te leggen en nieuwe mogelijkheden te zien en benoemen. ‘De emoties, kracht en verbondenheid die je dan ziet en voelt ontstaan naarmate een coachingstraject vordert, is gewoon magisch!‘ aldus Heleen.

Heleen’s achtergrond

  • Master in de Pedagogische Wetenschappen

  • Specifieke Lerarenopleiding Orthopedagogische en Sociaalagogische vakken

  • Opleiding tot Rots&Water-trainer

  • Cursussen LSCI, geweldloze communicatie, inspirerend coachen, restorative approaches (herstelgericht werken), HERGO, ervaringsleren en active reviewing, MBTI, projectmatig werken

  • Werkervaring als leerkracht, vormingswerker met kwetsbare doelgroepen, weerbaarheidstrainer, coach en onderwijsondersteuner

Dit is het aanbod van Heleen

Een verjaardagsfeest voor de boeg dat je wil laten knallen? Wil je met je creativiteit aan de slag? Heleen neemt je graag onder haar vleugels!

Co-creatie is een cyclisch proces van opvolgen en bijsturen. Het aantal sessies is afhankelijk van de complexiteit van het evenement. Je kan gewoon een afspraak inboeken of kiezen voor een traject van 3 of 5 sessies.

Daarnaast biedt Heleen ook een uitgebreid programma ‘creativiteitscoaching‘ aan dat gebaseerd is op de methode van Julia Cameron. Dit kan zowel individueel als voor een groep. Het programma bestaat uit 12 sessies van 1 uur gespreid over minstens 12 weken.

Gratis kennismakingsgesprekje

Je kan meteen een gesprek inboeken of onderaan vind je Heleens contactgegevens.

Co-creatie in 5 sessies

5 sessies van 1,5u

Om naast de opstart (3 sessies) ook planning en organisatie uit te werken.

Prijs: €419 (incl.BTW)

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail en een mail met de link om je sessies in te boeken.

Co-creatie bij belangrijke levensmomenten

Een co-creatie sessie duurt ongeveer 1,5u.

Prijs: 90€ ( incl. BTW)

Betaling kan via een link in de bevestigingsmail na het boeken of meteen hier: betalen.

Creativiteitscoaching

Een creativiteitssessie duurt 1u.

Prijs: 60€ (incl.BTW)

Betalen kan via de link in de bevestigingsmail na je boeking of meteen hier: betalen.

Co-creatie in 3 sessies

3 sessies van 1,5u

Analyse proces, netwerk en engagementen/talenten, betekenisgeving, ideeënvorming, beslissing

Prijs: €259 (incl. BTW)

Na betaling ontvang je een bevestigingsmail en een mail met de link om je sessies in te boeken.

Creativiteitscoaching gebaseerd op de methode van Julia Cameron

Individueel of in groep

Programma van 12 sessies van 1u (gespreid over minstens 12 weken)

Prijs: €540 (incl. BTW)

Na je betaling krijg je een bevestigingsmail en een mail met een link om de sessies in te plannen.

Contacteer Heleen

Stuur een mailtje naar Heleen@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Heleen achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Heleen?

+32 (0) 486 39 44 47

heleen@deflowfabriek.be

BTW: BE0871 261 918