Welkom in het Atelier van De FlowFabriek

Wie of wat vind je hier?

Hier werkt om te beginnen het team van De FlowFabriek achter de schermen. Dat doen we via allerlei calls waarin we elkaar beter leren kennen, overleggen en bijleren. En dat allemaal op onze eigen manier: met een kwinkslag en een knipoog!

Maar ook voor wie geen deel van het team is, is het Atelier interessant. Er is een community voor hulpverleners, een aanbod van opleidingen, workshops, templates, calls etc. Betalend maar ook gratis. En lid worden kost je helemaal niets. Doe je mee?

Online met Flow

We maakten de opleiding ‘Online met Flow’ die bedoeld is voor iedereen die (meer) online wil gaan werken als hulpverlener. Het is niet enkel voor starters, maar ook voor wie wil groeien en weg wil van ‘uurtje factuurtje’. Of wie erachter wil komen waar zijn/haar field of genius ligt of hoe je al die technische dingen aanpakt. Ook wanneer je zelf last hebt van uitstelgedrag, imposter syndrome, …: we’ve got you covered!

Er zijn verder expert classes waar je heel wat bijleert, technische calls voor al je technische vragen en uitdagingen, coaching calls waar we inzoomen op verschillende onderwerpen en je ook met jouw vragen terecht kan en koffiecalls. De boog moet niet altijd gespannen staan, wel? 

"Hier creëren wij FLOW voor jou als hulpverlener!"