Hulp bij

relaties & seksualiteit

Relaties, seksualiteit, gender, LGBTQ+

Er valt zoals je ziet heel wat onder deze paraplu. Of je nu midden in een scheiding zit, relatieproblemen ondervind in je huidige relatie, zoekende bent naar je geaardheid of nog iets heel anders. Voor al deze dingen kan je bij ons terecht. 

Relatieproblemen

Relaties zijn niet altijd makkelijk te navigeren en dus kan het goed zijn dat we af en toe wat hulp kunnen gebruiken. Jij alleen om iets te plaatsen, beter om te kunnen met iets, enz. of jij samen met je partner in relatietherapie.

Seksualiteit

Binnen de relatie met je zelf en andere relaties is seksualiteit vaak een belangrijk onderwerp. Het is echter niet altijd even makkelijk om over te praten en zeker niet als er ergens dingen mislopen of je met vraagtekens zit. 

Gender & LGBTQ+

Een deel van onze identiteit bestaat uit uit onze geaardheid. Hoe we ons voelen en tot wie we ons aangetrokken voelen. Die zoektocht is echter niet altijd een makkelijke zoektocht.

Kan je wat hulp gebruiken?

Ben je op een punt gekomen dat je het niet meer goed weet of het gevoel hebt dat je het alleen niet meer kan? Of wil je gewoon heel graag wat dingen met iemand bespreken en je een spiegel laten voorhouden? We zijn allemaal geholpen met een goed gesprek en de dingen eens in perspectief te kunnen zetten en wie zei ooit dat je alles alleen moest kunnen en doen?

 

Aan de slag?

Het maakt niet uit waar je vraag over gaat, we helpen je heel graag verder.

In een gratis kennismakingsgesprek leggen we je met veel plezier uit hoe we werken en wat je kan verwachten. Zo kan jij meteen voelen of er een klik is, want dat is natuurlijk super belangrijk en zeker bij dit soort onderwerpen. Je wil je helemaal op je gemak kunnen voelen bij iemand.

Het Flowteam staat voor je klaar!

Deze therapeuten, coaches en psychologen werken specifiek rond deze thema’s, al werken ze niet allemaal rond alle thema’s.  Klik dus op datgene dat het meest aansluit bij waar jij mee zit en vervolgens kan je op de foto’s klikken om onze specialisten beter te leren kennen.

Via de knop ‘maak een afspraak’ in het menu kan je meteen een gratis kennismakingsgesprek met de persoon van jou keuze inboeken.

Zelf al aan de slag?

Workshop

Iets laagdrempeliger aan de slag kan met een workshop.

Blog

Even grasduinen in onze blogs kan je alvast tips & tricks opleveren.

Boeken die we aanbevelen

Als je er iets dieper in wil duiken, maar voorlopig nog op je eentje.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek

De allereerste volledig online groepspraktijk van België.