Word jij een BFF (BestFlowFriend)?

Een unieke aanpak

Op ons platvorm bieden we dus verschillende manieren aan om cliënten te helpen de juiste hulpverlener te vinden en omgekeerd dus ook om ervoor te zorgen dat jouw ideale cliënt jou weet te vinden. Onze unieke insteek is om in te zetten op datgene wat in onderzoek al bevestigd werd, namelijk dat de beste voorspeller voor een succesvolle begeleiding de klik tussen hulpverlener en cliënt is.

Voor iedereen die dat nog te spannend vindt, is er natuurlijk de mogelijkheid om te zoeken met meer 'doorsnee' filters, zoals jouw diploma of achtergrond, de problematiek(en) waarmee jij werkt, enz. En daarnaast is er dus onze vragenlijst die cliënten brengt tot een aantal hulpverleners die voor hem/haar de beste match zijn. Vervolgens kunnen ze het profiel van die mensen bekijken. Jouw pagina dus!

Ook dat profiel doen wij een beetje anders dan anders. We willen namelijk ook graag een stukje van jou laten zien. Waarom?

  • Mensen zullen eerder geneigd zijn zich door jou te laten helpen als ze het gevoel hebben dat ze je een beetje kennen.
  • Uiteindelijk zijn we allemaal mensen zijn die met mensen werken en is het dus niet normaal dat onze cliënten graag weten wat voor mens wij zijn?
  • Tot slot willen we duidelijk maken dat online ≠ afstandelijk. Integendeel!

We zeiden al dat er enkele belangrijke voorwaarden zijn:

De eerste twee spreken ongetwijfeld voor zich. Verder zijn we zijn een volledig online groepspraktijk én platform en dus is dat ook wat we - exclusief- aanbieden. Met interactief bedoelen we dat we verwachten dat er ALTIJD een vorm van interactie is.

Bij gesprekken is dat per definitie zo. Een live online workshop of webinar waar je vragen kan stellen is ook interactief. Is de workshop opgenomen, dan moet er de mogelijkheid zijn voor cliënten om vragen te stellen of in interactie te gaan met jou. Dat kan via mail, een FBgroep, gesprekken, maakt niet uit. Bij programma's geldt hetzelfde. Er moet de mogelijkheid zijn om in interactie te treden met jou als hulpverlener en dat moet onderdeel zijn van het aanbod.

Opgelet! Voldoet je aanbod niet aan deze voorwaarden, dan riskeer je dat je aanbod van de site gehaald wordt. In dat geval is er ook geen terugbetaling.

Wat krijg je als BFF?

Net als de FlowFriend en de Super FlowFriend krijg jij je eigen pagina op de website die je zelf kan invullen en aanpassen wanneer je dat wil. Jouw pagina is echter nog uitgebreider dan die van de andere FlowFriends. Net zoals de FlowFabriekers kan jij 6 dingen van je aanbod in de kijker zetten en rechtstreeks linken aan je agenda, een website, FBpagina, noem maar op! Je kan ook testimonials op je pagina zetten, FAQ’s en meer foto’s, zodat mensen echt te zien krijgen wie jij bent.

En ook nog…

Basis opleiding 'online hulpverlening'

Verder krijg je ook toegang tot het programma 'Online coachen -basis' dat je helpt om online gestart te geraken of verder te geraken. Je vind er alles wat je moet weten over welke programma's je kan gebruiken, do's & don't en heel wat tips die je meteen brengen waar jij wil geraken.

Je hebt het hele jaar toegang tot de opleiding en er is maandelijks een live Q&A moment waar je Sofie (Oprichtster van De FlowFabriek en volledig online psycholoog/coach sinds meer dan 3 jaar) al jouw vragen kan stellen.

Keuze uit volgende 3 workshops:

Creatief met online methodieken

Ok online, maar hoe doe ik dat met mijn methodieken en huidig aanbod? Want die zijn online niet mogelijk. Nieuwsgierig naar wat er allemaal zou kunnen om je aanpak te verrijken? 
Heleen denkt met je mee op maat van jouw expertise, zodat je aanbod online even krachtig wordt als het nu offline is. Ze leert je ook de stappen van het proces zodat je er achteraf zelf mee aan de slag kan.
Prijs: 97€ (incl. BTW) / 50 min + ebook

Breng jouw authentieke zelf in beeld

Tijdens dit ’empowermentgesprek’ gaan we heel intuïtief aan de slag. We gaan op zoek naar jouw krachten aan de hand van foto’s en je krijgt tips om die te gebruiken en zo je authentieke zelf in de Picture te zetten! Maak je klaar en picture yourself(ie)!

Prijs: 97€ (incl. BTW) / 50 min + ebook

Jouw perfecte 'about me' met de woorden die je verdient

Jezelf voorstellen op de juiste manier is van groot belang. Als je de juiste woorden gebruikt, kan dat klanten aantrekken die zonder die woorden misschien nooit bij jou waren beland. Maar wat zijn die? Het schrijven van jouw perfecte ‘About me’ vraagt verbinding tussen authentiek en professioneel zijn. Nathalie geeft je tips en maakt samen met jou concreet wat jij nodig hebt om jezelf de woorden te geven die je verdient.

Prijs: 97€ (incl. BTW) / 50 min + ebook (vervolggesprek = 60€)

Intervisie

Onder begeleiding van psychologe & coach Sofie Leemans die al meer dan 3 jaar volledig online werkt, zijn er 6 intervisiegesprekken in kleine groep (max 7 personen).  We zullen ons vooral richten op het bespreken van mogelijke problemen en moeilijkheden op het vlak van (online) begeleiding, maar eigenlijk kan zo’n beetje alles aan bod komen. Belangrijk om te bedenken is wel dat de kans reëel is dat mensen een hele andere expertise en/of achtergrond hebben en het dus niet meteen de bedoeling is om diep in te gaan op bepaalde ‘problematiekgerichte casussen’.

Opgelet!

BFF worden kan je niet zomaar. We zullen je vragen een formulier in te vullen en op basis daarvan beslissen we of jij als BFF aan boord van De FlowFabriek mag stappen. Waarom doen we dit? BFF’s krijgen op de site een ‘BFF-sticker‘ wat wil zeggen dat zij gescreend werden door DFF, de basis opleiding online werken volgden én intervisie doen. Dat zorgt voor meer vertrouwen. Je zit dan wel niet in het team van De FlowFabriek, maar als BFF ben je zonder meer ‘the next best thing‘! ; – )

Je kan je via het formulier hier onder aanmelden en we laten je zo snel mogelijk iets weten! 

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Meld je aan als BFF

Dit hebben we nodig voor de factuur wanneer we besluiten dat je als BFF-er kan aansluiten.

Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen?

Geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier

of stuur een mailtje naar info@deflowfabriek.be.