Word jij ook een FlowFriend?

Een unieke aanpak

Op ons platvorm bieden we dus verschillende manieren aan om cliënten te helpen de juiste hulpverlener te vinden en omgekeerd dus ook om ervoor te zorgen dat jouw ideale cliënt jou weet te vinden. Onze unieke insteek is om in te zetten op datgene wat in onderzoek al bevestigd werd, namelijk dat de beste voorspeller voor een succesvolle begeleiding de klik tussen hulpverlener en cliënt is.

Voor iedereen die dat nog te spannend vindt, is er natuurlijk de mogelijkheid om te zoeken met meer 'doorsnee' filters, zoals jouw diploma of achtergrond, de problematiek(en) waarmee jij werkt, enz. En daarnaast is er dus onze vragenlijst die cliënten brengt tot een aantal hulpverleners die voor hem/haar de beste match zijn. Vervolgens kunnen ze het profiel van die mensen bekijken. Jouw pagina dus!

Ook dat profiel doen wij een beetje anders dan anders. We willen namelijk ook graag een stukje van jou laten zien. Waarom?

  • Mensen zullen eerder geneigd zijn zich door jou te laten helpen als ze het gevoel hebben dat ze je een beetje kennen.
  • Uiteindelijk zijn we allemaal mensen zijn die met mensen werken en is het dus niet normaal dat onze cliënten graag weten wat voor mens wij zijn?
  • Tot slot willen we duidelijk maken dat online ≠ afstandelijk. Integendeel!

We zeiden al dat er enkele belangrijke voorwaarden zijn:

De eerste twee spreken ongetwijfeld voor zich. Verder zijn we zijn een volledig online groepspraktijk én platform en dus is dat ook wat we - exclusief- aanbieden. Met interactief bedoelen we dat we verwachten dat er ALTIJD een vorm van interactie is.

Bij gesprekken is dat per definitie zo. Een live online workshop of webinar waar je vragen kan stellen is ook interactief. Is de workshop opgenomen, dan moet er de mogelijkheid zijn voor cliënten om vragen te stellen of in interactie te gaan met jou. Dat kan via mail, een FBgroep, gesprekken, maakt niet uit. Bij programma's geldt hetzelfde. Er moet de mogelijkheid zijn om in interactie te treden met jou als hulpverlener en dat moet onderdeel zijn van het aanbod.

Opgelet! Voldoet je aanbod niet aan deze voorwaarden, dan riskeer je dat je aanbod van de site gehaald wordt. In dat geval is er ook geen terugbetaling.

Wat krijg je als FlowFriend?

Je krijgt een pagina op de website exclusief over jou. Daar kan jij zelf invulling aan geven en je kan er ook steeds zelf dingen aan aanpassen. Welke foto’s zet je er graag op? Welke teksten? Hoe wil je jezelf voorstellen?

Concreet kan je bepalen hoe je header er zal uitzien, dan komt er een tekst die mensen vertelt wat je doet en waarvoor ze bij jou terecht kunnen, hoe je werkt, enz. Vervolgens is er een stukje ‘about me’, waar je laat zien wie jij echt bent. Dan komt jouw achtergrond en een profielfoto en tot slot zijn er je contactgegevens en of een link naar je website of FBpagina of mail zodat mensen je weten te vinden.

Natuurlijk wordt je ook aan onze zoekfuncties toegevoegd en je wordt lid van de DFF community via een membership site én een FBgroep.

Klaar om ervoor te gaan?

Dan kan je onderstaand formulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en laten je weten of we denken dat jij een goede match bent voor De FlowFabriek!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Meld je aan als FlowFriend

Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen?

Geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier

of stuur een mailtje naar info@deflowfabriek.be.