Word jij een Super FlowFriend?

Een unieke aanpak

Op ons platvorm bieden we dus verschillende manieren aan om cliënten te helpen de juiste hulpverlener te vinden en omgekeerd dus ook om ervoor te zorgen dat jouw ideale cliënt jou weet te vinden. Onze unieke insteek is om in te zetten op datgene wat in onderzoek al bevestigd werd, namelijk dat de beste voorspeller voor een succesvolle begeleiding de klik tussen hulpverlener en cliënt is.

Voor iedereen die dat nog te spannend vindt, is er natuurlijk de mogelijkheid om te zoeken met meer 'doorsnee' filters, zoals jouw diploma of achtergrond, de problematiek(en) waarmee jij werkt, enz. En daarnaast is er dus onze vragenlijst die cliënten brengt tot een aantal hulpverleners die voor hem/haar de beste match zijn. Vervolgens kunnen ze het profiel van die mensen bekijken. Jouw pagina dus!

Ook dat profiel doen wij een beetje anders dan anders. We willen namelijk ook graag een stukje van jou laten zien. Waarom?

  • Mensen zullen eerder geneigd zijn zich door jou te laten helpen als ze het gevoel hebben dat ze je een beetje kennen.
  • Uiteindelijk zijn we allemaal mensen zijn die met mensen werken en is het dus niet normaal dat onze cliënten graag weten wat voor mens wij zijn?
  • Tot slot willen we duidelijk maken dat online ≠ afstandelijk. Integendeel!

We zeiden al dat er enkele belangrijke voorwaarden zijn:

De eerste twee spreken ongetwijfeld voor zich. Verder zijn we zijn een volledig online groepspraktijk én platform en dus is dat ook wat we - exclusief- aanbieden. Met interactief bedoelen we dat we verwachten dat er ALTIJD een vorm van interactie is.

Bij gesprekken is dat per definitie zo. Een live online workshop of webinar waar je vragen kan stellen is ook interactief. Is de workshop opgenomen, dan moet er de mogelijkheid zijn voor cliënten om vragen te stellen of in interactie te gaan met jou. Dat kan via mail, een FBgroep, gesprekken, maakt niet uit. Bij programma's geldt hetzelfde. Er moet de mogelijkheid zijn om in interactie te treden met jou als hulpverlener en dat moet onderdeel zijn van het aanbod.

Opgelet! Voldoet je aanbod niet aan deze voorwaarden, dan riskeer je dat je aanbod van de site gehaald wordt. In dat geval is er ook geen terugbetaling.

Wat krijg je als Super FlowFriend?

Net als de FlowFriend krijg jij je eigen pagina op de website die je zelf kan invullen en aanpassen wanneer je dat wil. Jouw pagina is uitgebreider dan die van de FlowFriends. Net zoals de FlowFabriekers kan jij 3 dingen van je aanbod in de kijker zetten en rechtstreeks linken aan je agenda, een website, FBpagina, noem maar op! Wil je graag meet opties om in de kijker te zetten? Dat kan enkel als BFF.

Basis opleiding 'online hulpverlening'

Verder krijg je ook toegang tot het programma 'Online coachen -basis' dat je helpt om online gestart te geraken of verder te geraken. Je vind er alles wat je moet weten over welke programma's je kan gebruiken, do's & don't en heel wat tips die je meteen brengen waar jij wil geraken.

Je hebt het hele jaar toegang tot de opleiding en er is maandelijks een live Q&A moment waar je Sofie (Oprichtster van De FlowFabriek en volledig online psycholoog/coach sinds meer dan 3 jaar) al jouw vragen kan stellen.

Klaar om ervoor te gaan?

Wil jij graag een super FlowFriend worden? High five! Vul de vragenlijst hier onder in en we nemen contact met je op!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Meld je aan als Super FlowFriend

Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen?

Geef ons dan een seintje via onderstaand contactformulier

of stuur een mailtje naar info@deflowfabriek.be.