Krijg terug FLOW met de hulp van De FlowFabriek

Terug naar FLOW

De juiste therapeut, psycholoog of coach vinden is niet altijd evident. Ons team bij De FlowFabriek besteedt hier dan ook extra aandacht aan. We maakten een korte vragenlijst om jou te helpen de juiste match te vinden!

It's easy as 1-2-3:

Vul de vragenlijst in

Enkele vragen helpen je met de juiste hulp voor jou te vinden.

Kies de beste match

Je krijgt enkele opties waaruit je kan kiezen

Boek een online intake

Je kan vervolgens meteen een kennismakingsgesprek inboeken

Ben jij die ellenlange wachtlijsten ook zo beu?

Bij De FlowFabriek wordt je meteen gematcht aan de coach, psycholoog of therapeut die het best bij je past.

Geen lange ritten, files of zoeken naar parking. Spreek online af vanuit het comfort van je eigen woonkamer.

Geen onderzoek nodig naar bewijs en certificaten. Wij hebben elke hulpverlener in ons team persoonlijk geselecteerd op expertise, persoonlijkheid en hun aanpak.

Geen weken of maanden wachten op een eerste gesprek. Binnen enkele dagen kan je een begeleiding starten.

Het team

Ons team komt uit alle hoeken van België (en verder dan dat!). Met heel wat specifieke expertise en vooral met goesting om samen met jou op pad te gaan, brengen wij je opnieuw in je FLOW!

Online hulpverlening met een knipoog & een hoek af

Makkelijk de juiste hulp vinden op vlak van expertise, aanpak & persoonlijkheid.

Een 'huis' vol expertise met maar één doel: terug FLOW brengen in jouw leven!

De allereerste volledig online groepspraktijk

De FlowFabriek is de allereerste volledig online groepspraktijk waar je begeleiding krijgt vanuit je eigen living! We begrijpen volledig dat het niet makkelijk is om de eerste stap te zetten naar hulp zoeken. Daarom maken wij het proces alvast een stukje eenvoudiger.

jaar & still going strong!

hulpverleners

cliënten verder geholpen

“Dankzij Chris heb ik terug voeling met mijn ware ik gevonden. Op een authentieke manier (Yoga, Mindfulness, TRE) kwam ik terug bij mijn noden en leerde ik mijn grenzen beter kennen. Na lange periode chronisch vermoeidheid te zijn vind ik via Chris gerichte aanpak beetje per beetje mijn energie terug en leer ik opnieuw te genieten van het leven. Chris weet steeds opnieuw tot me door te dringen en brengt me veel inzichten aan. Het is de eerste therapeut – en ik heb er al verscheidene gehad – die me zo’n gigantische stappen vooruit heeft kunnen doen zetten. Dus Chris, dank je wel voor je super begeleiding! We zijn samen op weg en ben blij dat ik dankzij jouw begeleiding de juiste afslagen keer nemen. Dank je wel!”

Frederik D.C.

“Het programma ‘verbind jezelf’ van Ine geeft je de tools naar de schoonheid in jezelf. Een echte aanrader!”

S.

“Evelyne is een zeer enthousiaste coach. Ze denkt mee na en blijft vragen stellen tot we het gevoel hebben dat we er echt zijn. Ze geeft nuttige thuisopdrachten waar je iets aan hebt.”

Nathalie V.

“We boekten een aantal sessies bij Leonie om onze zoon te helpen met zijn zelfbeeld en assertiviteit. Het was niet de eerste keer dat hij een consultatie had bij een psycholoog en was er nooit enthousiast over, maar hij was opvallend positief over Leonie. Hij had een goede klik met haar en voelde zich geholpen door de therapie. Ook toen hij emotioneel effe serieus in de knoop zat, konden wij bij Leonie en de Flow Fabriek terecht.
Een aanrader!”

Jo B.

“Ik heb het 12 weken-programma van Sofie gevolgd en wat een openbaring! Ik loop al jaren van de ene therapeut naar de andere en telkens liep ik vast op hetzelfde punt. Wat nu? Dat traject met urenlange gesprekken met therapeuten waar je buiten gaat en nog steeds niet weet wat er nu juist schort of hoe je het gaat aanpakken, stopt nu eindelijk.
In dit programma kreeg ik, dankzij de werkboeken, inzicht in mijn manier van denken en handelen en kom ik eindelijk op het punt dat ik weet wat ik moet doen. Liep ik vast dan was Sofie er om me verder te begeleiden. De werkboeken geven je inzichten langs de ene kant en langs de andere kant zijn er de praktische oefeningen die je dwingen er ook effectief mee aan de slag te gaan. Perfect voor een denker zoals mezelf!
Ik ben dankbaar voor het traject dat ik met Sofie heb mogen afleggen en waar ik nu al sta. Ik raad het iedereen aan die zichzelf gaandeweg verloren is en het gevoel heeft geen doel meer te hebben.
En dit allemaal onder begeleiding van een TOP-madam! Thx Sofie”

Sarah L.

Hulp op maat in jouw living

Dreamteam van De FlowFabriek

De allereerste volledig online groepspraktijk van België.