Worstel je met emo-eten, eetbuien of andere eetproblemen en wil je weer een gezond evenwicht bereiken?

Opnieuw een gezonde relatie met eten en je gewicht?

Ken je dat gevoel? Elke dag opnieuw neem je jezelf voor evenwichtig te eten, maar elke dag opnieuw trap je in dezelfde valkuilen. Je worstelt met emo-eten of eetbuien en weet niet hoe je ermee kan stoppen. Of je bent juist bang om te eten en merkt dat je steeds minder en minder durft te eten, uit schrik om bij te komen. Misschien wissel je periodes van eetbuien af met periodes van uithongeren en lijkt het alsof er geen rust meer bestaat. Eten of niet-eten houdt je dag in, dag uit bezig. Je leven lijkt alleen nog maar om eten en/of je gewicht te draaien en je hebt het gevoel dat je er nooit meer uit zal komen.

Herken je jezelf hierin? Blijf er niet alleen mee zitten, er is wel degelijk een uitweg. Boek een eerste gesprek met Jessica en vindt je evenwicht terug!

Jessica Berden

Jessica is diëtiste en body & mind coach. In haar praktijk in Zonhoven coacht ze mensen naar een gezonde levensstijl, maar ooit zat zij in hun stoel.

Jarenlang vocht ze zelf met haar gewicht, een negatief zelfbeeld en haar relatie tot eten. Na een lange zoektocht leerde ze haar lichaam weer appreciëren in plaats van gevangen te zitten in haar eetstoornis.

Dankzij deze herwonnen vrijheid droomde ze ervan anderen te kunnen helpen die hetzelfde gevecht doormaken. Ze schoolde zich om tot diëtiste en volgde allerlei bijscholingen in de mentale coaching en psychologie.

Intussen zegde ze haar job in de informatica op, startte ze haar eigen praktijk en is ze contextueel gedragstherapeut in opleiding.

Binnen De FlowFabriek gaat ze online aan de slag met mensen die worstelen met emo-eten, eetbuien en andere eetproblemen en bij het bereiken van een gezond evenwicht zonder extremen.

Jessica’s achtergrond

  • Bachelor toegepaste informatica (KDG Antwerpen)
  • Bachelor Voedings- & Dieetkunde (Odisee Gent)
  • Change Management (Amelior)
  • Inspirerend Coachen (Center for Self Management)
  • NASM Certified Personal Trainer (PCA)
  • Motivationeel gesprek patiënten met diabetes (NVKVV)
  • Diabetesseducator (UCLL)
  • Basisopleiding ACT (Allegre)
  • Postgraduaat Contextueel gedragstherapeut (Allegre)

Dit is het aanbod van Jessica

Worstel je met emo-eten, eetbuien of andere eetproblemen en wil je weer een gezond evenwicht bereiken? Jessica gaat graag met jou aan de slag!

Maak kennis met Jessica

Onderaan deze pagina vind je haar contactgegevens.

Coachingsgesprek

Een gesprek duurt een uur.

Prijs: 60€ (incl. BTW)

Contacteer Jessica

Stuur een mailtje naar Jessica@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Bedankt, Jessica

Beste Jessica,
Ik wil je bedanken voor de geweldige hulp die je me al gegeven hebt en nog steeds geeft.
Ik kwam niet voor een dieet. Ik wilde verlost zijn van mijn eetbuien en dwanggedachten rond eten. Door de eetbuien kwam ik ook bij hetgeen dan weer een heel slecht zelfbeeld opleverde.
Een verslaving waar ik al 15 jaar mee kampte. Ik heb door de jaren heen veel geprobeerd, ik ging naar traditionele diëtisten (die het hadden over restricties en portiecontrole – hetgeen bij mij alleen maar méér eetbuien uitlokte), weight watchers en bodystyling, slikte zgn. “vermageringspillen” en dronk “platte buik”-thee, volgde kuren waarbij ik enkel shakes mocht drinken en bezocht zelfs een psycholoog. Ik was moedeloos toen ik in november bij jou op consultatie kwam. Wist niet of ik kon en mocht hopen dat ik ooit verlost zou zijn van eetbuien, of toch dat ze nog maar sporadisch zouden voorkomen. Gedachten rond eten (restricties, fantasieën over grote hoeveelheden calorierijk eten, negatief zelfbeeld) beheersten een aanzienlijk deel van mijn leven.
We zijn een half jaar verder en mijn leven is veranderd. Door onze gesprekken, je opdrachten en je hulp en motivatie vanop afstand ben ik tot inzichten gekomen die ik ervoor niet had. Mijn gedachten zijn precies ‘gereset’ en de eetbuien zijn dus ook maar heel zeldzaam geworden. Ik kan me mijn laatste eetbui zelfs niet herinneren, terwijl ik er vroeger minstens 1 per week had. Ik voel me sterker, meer ‘in controle’ en zelfzekerder, ook omdat mijn gewicht traag (ik volg geen dieet) maar gestaag naar beneden gaat.
Een dikke merci en tot snel!

E.T.

Laat hier je testimonial voor Jessica achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Jessica?

+32 (0) 475 37 78 41

jessica@deflowfabriek.be

BTW: BE0680 446 684