Een gezonde geest in een gezond lichaam?

Voeding & gezondheid

Je lichaam en geest werken als een geoliede machine. Normaalgezien. Soms sputtert de machine wat tegen. Gelukkig kunnen we zelf de olie voorzien. Olie die bestaat uit de juiste voeding (in plaats van vulling), een passende levensstijl (niet iedereen is fysiek even sterk) en een constructieve mindset.

Bij Joke kan je terecht als je last hebt van:

 • Maag-darmproblemen
 • Vermoeidheid
 • Burn-out
 • Depressie
 • Huidproblemen
 • Gewrichtsklachten
 • Overgewicht

 

Joke De Wulf

Wil je lichter en met meer energie door het leven gaan, zowel fysiek als mentaal? Wil jij gaan voor het totaalplaatje van een gezonde geest in een gezond lichaam? Als gezondheidspsychologe en orthomoleculair therapeut weet Joke perfect hoe voeding, levensstijl en mindset bepalen hoe jij je elke dag voelt en hoe jij die heel bewust kan beïnvloeden.

Joke kreeg in 2009 zelf een chronische aandoening, een hoge bloeddruk, waarvoor ze levenslang medicatie zou moeten nemen, zo vertelde haar arts. Vastbesloten zich hier niet bij neer te leggen, ging ze op zoek en ontdekte ze hoe, door het aanpassen van haar voeding en het creëren van een andere mindset, de bloeddruk zich normaliseerde. Meteen had ze ook meer energie.

Een wetenschappelijk onderbouwde opleiding hierover deed een nieuwe wereld voor haar opengaan. De link tussen brain en gut (hersenen en darmen) is reeds volop bestudeerd en staat buiten kijf. Bijgevolg is het voor Joke evident hiermee aan de slag te gaan in haar begeleidingen. Geef je lichaam de juiste brandstof, fysiek en mentaal, en de rest zal volgen.

Joke weet perfect wat goed is voor haar lichaam. Dit steevast naleven was en is (nog steeds – het maakt ons menselijk) niet altijd eenvoudig. Als psychologe kent ze de ways of the mind: hoe verleidingen die om de hoek loeren soms zo lastig zijn om te weerstaan. Die ways doorgronden en begrijpen helpen je om een dieet en een dagelijkse opgave in een levensstijl te veranderen die bij je past en die je je helemaal eigen maakt.

Joke’s achtergrond

 • Klinisch psychologe (UGent 2004)

 • Orthomoleculair therapeut (EFIOW 2017)

 • Oplossingsgericht coachen (Korzybski 2018)

 • Bijscholingen rond: slaapcoaching bij baby’s en kinderen, systemisch werken, motiverende gespreksvoering

Dit is het aanbod van Joke

Wil je gaan voor een duurzame aanpak van je chronische klachten? Wil je lichter en met meer energie door het leven gaan, zowel fysiek als mentaal? Spreekt een holistische visie je aan, waarin lichaam en geest als een geheel worden beschouwd?

Maak kennis met Joke

Ben je nieuwsgierig naar Joke’s aanbod, maar twijfel je of het echt iets voor jou is, bel haar gerust vrijblijvend voor meer informatie of stuur een mailtje. 

Therapeutisch gesprek

Een gesprek duurt 1u & 20 min.

Prijs: 65€ (incl. BTW)

Betaling gebeurt via overschrijving na het boeken van een gesprek.

Individueel traject van 5 gesprekken

Het is ideaal om in 5 sessies de balans op te maken wat verandering betreft. En ofwel kan je dan alleen verder of we duiken er samen nog een beetje dieper in.

Prijs: 292,5€ (10% korting – inclusief BTW)

Via mail bestellen en betaling nadien via overschrijving.

Contacteer Joke

Stuur een mailtje naar Joke@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

De samenhang tussen lichaam en geest

Op zoek naar mentale ondersteuning in een emotioneel moeilijke periode kwam ik bij Joke terecht. Gek, want ik was helemaal niet op zoek naar coaching op vlak van voeding en gezondheid. Toch was ik na een eerste gesprek getriggerd en besloot ik terug te gaan. Doorheen de sessies werd ik me bewust van de samenhang tussen lichaam en geest en hoe mijn hoofd eveneens gebaat was met de grotere zorg die ik aan mijn lichaam besteedde. De eczeem waar ik zoveel last van had is ondertussen verdwenen, mijn draagkracht is veel groter en mijn vermoeidheid onder controle. Ondanks mijn jonge leeftijd kom ik van ver. Ik ben blij dat ik terug kan werken, kan afspreken met vrienden, kan fietsen en wandelen.

Jolien

Laat hier je testimonial voor Joke achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Joke?

+32 (0) 496 46 32 76

joke@deflowfabriek.be

BTW: BE0668 579 824