Kalender

Eenmalige activiteitenkalender

Om te beginnen werken we elke maand rond een nieuw thema. In het kader van dat thema, zal je ook op Facebook heel vaak posts met tips enz. vinden en elke laatste dinsdag van de maand om 20u05 is er een gratis workshop van 40 min met één van onze experts hierin huis.

Naast onze maandelijkse workshops rond het thema van de maand zijn onze hulpverleners nog met heel wat andere dingen bezig. Ze organiseren ook éénmalige activiteiten zoals workshops, webinars, lezingen, infosessies,… en ook die vind je hier!

Op deze kalender vind je een overzicht en onderaan staat er telkens meer informatie en kan je indien gewenst meteen inschrijven. Zo kan je dus eens proeven en misschien wel iemand van ons team zo een beetje leren kennen!

Activiteiten Kalender

 

WANNEER?

WAT?

WIE?

Datum volgt (verzet wegens ziekte)Communicatie anders bekekenPatricia PE Janssen
Do 21 JULI om 10uWork-life balance: hoe?Sofie Leemans
Di 26 JULI om 20u05*Mildheid voor jezelf doorheen de zomerWendi Winnelinckx
Ma 5 SEPT om 12u30Ook een uitsteller?Sofie Leemans

 

* Gratis aanbod binnen De FlowFabriek.

Communicatie anders bekeken

Bij communicatie gaat onze aandacht vaak naar de woorden die we gebruiken. Maar wist je dat je ademhaling minstens evenveel invloed heeft in het juist overkomen van wat je wil zeggen?
So what’s breath got to do with it? In deze gratis workshop spelen we met ademhaling in functie van wat je juist wil uitdrukken met de woorden die je zegt.

Wanneer? Datum volgt (verzet wegens ziekte)

Duur? 40 min

Prijs? GRATIS

JULI

Work-life balance: hoe?

Alle balletjes in de lucht houden is niet altijd een even makkelijke opdracht en vooral niet wanneer het dan gaat over die ‘work-life balance’. Heel vaak is het evenwicht wat zoek en vertellen we onszelf dingen zoals: “Ja, het is nu gewoon even druk, maar binnenkort gaat dat al een pak minder zijn als dat ene ding gedaan gaat zijn!”. En vaak geloven we het zelf nog ook. 😉

In deze workshop nemen we die balans bij jou eens onder de loep en kijken we waar we aan kunnen sleutelen op een concrete en praktische manier.

Wanneer? Donderdag 21 juli om 10u

Duur? 1,5u

Prijs? 45€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

Mildheid voor jezelf doorheen de zomer

In deze gratis workshop staan we even stil bij je inspanningen van de afgelopen maanden. De zomer is daar vaak de uitgelezen moment voor. We bekijken jouw hulpbronnen van zelfzorg en vriendelijkheid voor jezelf. Dan gaan we uitpluizen wat voor jou volgende stappen zouden kunnen zijn. Tot slot linken we je eigen reflectie aan een stukje theorie rond de waarde van mildheid. Heel welkom!

Wanneer? 26 juli ’22

Duur? 40 min

Prijs? GRATIS

SEPTEMBER

Ook een uitsteller?

Hoeveel tijd heb jij in je leven al weg gesmeten door uit te stellen? Wist je trouwens dat uitstellen niet betekent dat je een slechte planner bent of te weinig structuur hebt? Uitstelgedrag is eigenlijk veel meer een emotioneel probleem en in grote lijnen zijn er 3 belangrijke oorzaken. Afhankelijk van waarom je uitstelt, zal je er vervolgens ook anders mee om moeten gaan. In deze workshop toon ik je hoe je dat concreet kan doen, zodat je er een pak minder last van zal hebben!

Wanneer? Maandag 5 september om 12u30

Duur? 1,5u

Prijs? 45€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

Hulp op maat in jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan