Kalender

Eenmalige activiteitenkalender

Naast onze maandelijkse workshops rond het thema van de maand (zie Facebook ) zijn onze hulpverleners nog met heel wat andere dingen bezig. Ze organiseren ook heel wat activiteiten éénmalig, zoals workshops, lezingen, infosessies,… en die vind je hier!

Op deze kalender vind je een overzicht per maand en onder het kader vind je eveneens per maand meer informatie. Zo kan je dus eens proeven en misschien wel iemand van ons team een beetje leren kennen!

Activiteiten Kalender

 

WANNEER?

WAT?

WIE?

Do 1 APR om 16u Omgaan met emoties Sofie Leemans
Za 8 MEI om 12u Een alternatieve kijk op geluk en hoe dat vertalen naar concrete actie. Sofie Leemans
Vr 28 MEI om 9u30 Werken met ACT voor ASS Elke Bussels
Di 29 JUNI om 17u Creatieve generalist? Deze vaardigheden heb jij nodig! Sofie Leemans

 

APRIL

Omgaan met emoties

Hoe comfortabel voel jij je wanneer er tranen in je ogen springen? Kan jij om met je boosheid? Of stop je die weg? Reageer je wel eens helemaal uit proportie op iets of iemand? Heel wat mensen hebben het lastig met emoties en we leven ook in een maatschappij waar de ongeschreven regel is dat emoties achter gesloten deur horen en waar het vaak als ‘zwakheid’ wordt beschouwd. Niets is minder waar natuurlijk. In deze workshop toon ik je de functie van emoties, hoe je emoties kan doorwerken en uiteindelijk ook loslaten.

Wanneer? Donderdag 1 april om 16u 

Duur? 1,5u

Prijs? 25€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

MEI

Wat is geluk?

In deze workshop gaan we aan de slag met ‘geluk’. Wat is dat eigenlijk? We gebruiken dat woord namelijk heel makkelijk en we willen allemaal uiteindelijk simpelweg gelukkig zijn. Maar wat betekent dat dan? Natuurlijk is dat iets anders voor iedereen, maar er zijn wel enkele dingen die we delen én enkele denkfouten die we maken wanneer het over ‘gelukkig zijn’ gaat. In deze workshop bekijken we een alternatieve manier van kijken naar geluk, waar je ook concreet mee aan de slag kan gaan.

Wanneer? Zaterdag 8 mei om 12u

Duur? 1,5u

Prijs? 25€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

ACT bij ASS (voor hulperleners)

In deze workshop leer je hoe je ACT op een auti-vriendelijke manier kan aanbieden. Je leert hoe je met cliënten met autisme aan de slag kan gaan, maar ook wat belangrijk is in de begeleiding van het systeem rondom de persoon met ASS. Na deze workshop heb je een aantal concrete handvaten, oefeningen en aandachtspunten in handen om gelijk met cliënten met ASS aan de slag te gaan, zowel op een protocollaire manier als binnen een individueel afgestemd traject.

Opgelet! Deze workshop is gericht op hulpverleners die de 6-daagse opleiding hebben gevolgd of een vergelijkbare ervaring met ACT hebben.

Wanneer? Vrijdag mei van 13u tot 15u30

Duur? 5u (excl. lunchpauz)

Prijs? 155€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

JUNI

Een creatieve generalist?

Heb jij ook een hekel aan het woord passie omdat je wel 100 interesses hebt? Is focus houden niet altijd evident voor jou en lijkt het wel of je elke job na een tijdje beu geraakt? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Want door meer inzicht te krijgen op wat het betekent een creatieve generalist te zijn en bepaalde vaardigheden daardoor extra te gaan inzetten, wordt dat wat lastig was, plots een super voordeel! Ready? 

Wanneer? Dinsdag 29 juni om 17u 

Duur? 1,5u

Prijs? 25€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

Hulp op maat in jouw living is onze missie!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Specifieke vragen voor één van de specialisten, kan je rechtstreeks aan hen stellen (zie contact).