Kalender

Eenmalige activiteitenkalender

Om te beginnen werken we elke maand rond een nieuw thema. In het kader van dat thema, zal je ook op Facebook heel vaak posts met tips & tricks vinden en bieden we ook workshops, lezingen, infosessies, webinars, enz. aan. Over het thema van die maand, maar ook rond andere thema’s. Dat alles vind je hier!

Op deze kalender vind je een overzicht en onderaan staat er telkens meer informatie en kan je indien gewenst meteen inschrijven. Zo kan je dus eens proeven en ons team beter leren kennen! Wij kijken er alvast naar uit!

Activiteiten Kalender

 

WANNEER?

WAT?

WIE?

Ma 17 APR om 12u30WORKSHOP: Stevig staan in relatiesSofie Leemans
Di 30 MEI om 12u30WORKSHOP: Omgaan met angst & veerkracht cultiverenSofie Leemans
Woe 19 JULI om 12u30WORKSHOP: Zelfvertrouwen & zelfliefdeSofie Leemans
Ma 18 SEPT om 12u30WORKSHOP: Schrijf je manifest!Sofie Leemans
Di 7 NOV om 12u30WORKSHOP: Succesvol als creatieve generalist!Sofie Leemans

 

APRIL

Stevig staan in relaties.

Relaties zijn er in alle vormen en maten, maar ze komen ook met uitdagingen en moeilijkheden in alle vormen en maten. En we hebben het ook niet enkel over partnerrelaties. Maar hoe ga je om met die vriendin die al eens over je grenzen durft te gaan? Hoe communiceer je dat je iets eigenlijk niet zo ok vindt? Ben je iemand die liefst één op één met mensen afspreekt of floreer jij net in een groep mensen? Wat kost jou energie? Waar zitten jouw uitdagingen op relationeel vlak? En hoe kunnen we dat verbeteren? Dat zijn dingen waar we het in deze workshop over gaan hebben!

Wanneer? MA 17 april om 12u30

Duur? 1,5u max

Prijs? 45€

Je krijgt na inschrijving een invoice opgestuurd (check dus je spam)!

MEI

Omgaan met angst & veerkracht cultiveren

Eén van de belangrijkste en vaak meest onderschatte emoties is angst. Want of je je ervan bewust bent of niet, angst heeft een stevige impact op ons dagelijks functioneren. Perfectionisme, pleasen, burn-out, het heeft allemaal met onderliggende angst te maken, terwijl we dat vaak niet eens beseffen.

Emoties (en zeker angst) hebben een belangrijke functie, maar in onze huidige maatschappij is die functie eigenlijk vaak niet meer van toepassing. Ik toon je hoe je hier beter mee om kan en hoe je op die manier veerkracht kan ontwikkelen.

Wanneer? DI 30 mei om 12u30

Duur? 1,5u max

Prijs? 45€

Je krijgt na inschrijving een invoice opgestuurd (check dus je spam)!

JULI

Zelfvertrouwen & zelfliefde

Het woord zelfliefde op zich heeft voor vele al een geitenwollensokken-gehalte om U tegen te zeggen; Voldoende om je neus ervoor op te trekken. Toch valt er wel wat te zeggen over het belang ervan. Hoe kijk jij naar jezelf? Wat vertel je jezelf (en anderen) over jou? Social media, reclame en ideaalbeelden, ‘de norm’,… het zijn allemaal dingen die het vandaag de dag niet zo makkelijk maken voor heel wat mensen om zich goed in hun vel te voelen. Die maken dat we twijfelen, niet durven beslissen, veel bezig zijn met wat anderen over ons denken enz.

In deze workshop kijken we naar wat dat eigenlijk is een positief zelfbeeld en zelfliefde of zelfvertrouwen hebben, enz. en hoe je dit kan verbeteren of opbouwen. We maken het zoals steeds concreet, zodat je meteen aan de slag kan!

Wanneer? WOE 19 juli om 12u30

Duur? 1,5u max

Prijs? 45€

Je krijgt na inschrijving een invoice opgestuurd (check dus je spam)!

SEPTEMBER

Schrijf jouw manifest

Welke richting ga jij uit? Op basis waarvan maak je beslissingen? Wat wil je uit het leven halen? Wat voor iemand wil je zijn? En hoe wil jij je voelen? Over deze en andere vragen buigen we ons in deze workshop en we gaan met een concrete oefening aan de slag die meteen duidelijkheid kan geven over welke dingen al dan niet bij ons passen en hoe we makkelijk beslissingen kunnen nemen. Ben jij klaar voor een duidelijke richting en een werkend kompas?

Wanneer? MA 18 sept om 12u30

Duur? 1,5u max

Prijs? 45€

Je krijgt na inschrijving een invoice opgestuurd (check dus je spam)!

NOVEMBER

Succesvol als creatieve generalist

Heb jij ook een hekel aan het woord ‘passie’ omdat je wel 100 interesses hebt? Is focus houden niet altijd evident voor jou en lijkt het wel of je elke job na een tijdje beu geraakt? Heb je het gevoel dat een creatieve generalist zijn eerder een vloek is dan een zege? Dan is deze workshop ongetwijfeld iets voor jou! Want door meer inzicht te krijgen op wat het betekent een creatieve generalist te zijn en bepaalde vaardigheden daardoor extra te gaan inzetten, wordt dat wat lastig was, plots een super voordeel! Ready om te shinen? 

Wanneer? DI 7 nov om 12u30

Duur? 1,5u max

Prijs? 45€

Je krijgt na inschrijving een invoice opgestuurd (check dus je spam)!

Hulp op maat in jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan