Kalender

Eenmalige activiteitenkalender

Om te beginnen werken we elke maand rond een nieuw thema. In het kader van dat thema, zal je ook op Facebook heel vaak posts met tips enz. vinden en elke laatste dinsdag van de maand om 20u05 is er een gratis workshop van 40 min met één van onze experts hierin huis.

Naast onze maandelijkse workshops rond het thema van de maand zijn onze hulpverleners nog met heel wat andere dingen bezig. Ze organiseren ook éénmalige activiteiten zoals workshops, webinars, lezingen, infosessies,… en ook die vind je hier!

Op deze kalender vind je een overzicht en onderaan staat er telkens meer informatie en kan je indien gewenst meteen inschrijven. Zo kan je dus eens proeven en misschien wel iemand van ons team zo een beetje leren kennen!

Activiteiten Kalender

 

WANNEER?

WAT?

WIE?

Ma 20 SEPT om 9uCreëer jouw eigen kompasSofie Leemans
Di 21 SEPT om 19uOmgaan met je innerlijke criticusElke Bussels
Di 28 SEPT om 20u05*UitstelgedragSofie Leemans
Di 26 OKT om 20u05*ZelfzorgTuur Van Hove
Di 30 NOV om 20u05*Angst Chris Vleeschouwers

 

* Gratis aanbod binnen De FlowFabriek.

** Tijdens de zomervakantie is ons aanbod eerder beperkt omdat ook wij onze batterijen dan even opladen.

SEPTEMBER

Creëer jouw eigen persoonlijke kompas

Welke richting ga jij uit? Op basis waarvan maak je beslissingen? Wat wil je uit het leven halen? Wat voor iemand wil je zijn? En hoe wil jij je voelen? Over deze en andere vragen buigen we ons in deze workshop en we gaan met een concrete oefening aan de slag die meteen duidelijkheid kan geven over welke dingen al dan niet bij ons passen en hoe we makkelijk beslissingen kunnen nemen. Ben jij klaar voor een duidelijke richting en een werkend kompas?

Wanneer? Maandag 20 september om 9u 

Duur? 1,5u

Prijs? 45€

Je krijgt na betaling de zoomlink doorgestuurd.

Loslaten van jouw innerlijke criticus/perfectionist

Heb jij ook een superstreng stemmetje in je hoofd? Een interne criticus die het altijd beter weet en die je voortdurend vertelt wat je moet doen? Of misschien eerder een perfectionistisch stemmetje dat je alles doet uitstellen zolang je het niet écht goed kan doen?

Wat als je die interne criticus en/of die perfectionist wat meer zou kunnen loslaten? Wat als je zelf zou kunnen kiezen waar je leven heen gaat? Wat als ik je zeg, dat je dat zélfs in deze ‘korte’ workshop kan bereiken?

Nieuwsgierig naar meer ademruimte voor jezelf? Schrijf je dan snel in!

Wanneer? Dinsdag 21 september om 19u

Duur? max 1,5u

Prijs? 35€

Deze workshop is interactief en je zal in groepjes (break-out rooms) ingedeeld worden om de oefeningen onderling te bespreken. De plenaire delen worden opgenomen en elke ingeschreven deelnemer krijgt de opname achteraf toegestuurd. De break-out rooms worden om privacy-redenen niet opgenomen.

Uitstelgedrag

Hoeveel tijd heb jij in je leven al weg gesmeten door uit te stellen? Wist je trouwens dat uitstellen niet betekent dat je een slechte planner bent of te weinig structuur hebt? Uitstelgedrag is eigenlijk veel meer een emotioneel probleem en concreet zijn er 3 oorzaken. Afhankelijk van waarom je uitstelt, zal je er ook anders mee om moeten gaan. Het is dus niet onbelangrijk om te achterhalen waarom je precies uitstelt én Sofie toont je vervolgens hoe je vervolgens komaf kan maken met dat uistelgedrag!

Wanneer? Dinsdag 28 september om 20u05 (we starten stipt!)

Duur? 40 min

Prijs? GRATIS

Je krijgt na inschrijving de zoomlink doorgestuurd.

OKTOBER

Van stress naar ontspanning

In deze hands-on workshop leer je technieken om jouw stress te reguleren.
Hoe zorg je ervoor dat stress je niet overspoeld? En hoe voorkom je dat je helemaal in die stress verdwijnt?
Je leert tools om jouw lichaam en zenuwstelsel tot rust te brengen zodat je weer naar behoren kan functioneren.

Wanneer? Dinsdag 26 OKTOBER om 20u05

Duur? 40min

Prijs? GRATIS

Je krijgt na inschrijving de zoomlink doorgestuurd.

Hulp op maat in jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan