Alles begint bij het houden van jezelf.

Lies Deboiserie

Een tiental jaar geleden, begin 30, kwam het leven op me af. Na me jarenlang – onbewust – te hebben aan gepast aan anderen wist ik niet meer wie ik was. Ik kreeg een dertigers-crisis met een burnout als dessert.

Het was het boek Je kunt je leven helen van Louise Hay dat mijn leven veranderde. Dat me stap voor stap opnieuw leerde houden van mezelf. Het is ook dat boek dat me deed beseffen wat ik echt wilde gaan doen. Het is dat boek dat me hier bij jou bracht.

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma’s die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma’s zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken.

Via de FlowFabriek kan jij lid te worden van mijn Love yourself community.

Ik heb deze community opgericht omdat het mijn levensmissie is om zoveel mogelijk straffe madammen te inspireren tot meer liefde voor zichzelf. Dankzij dit levenslang lidmaatschap en de lage prijs is dit voor iedere straffe madam toegankelijk!

Het doel van de Love yourself community is dat jij op een leuke manier meer en weer gaat houden van jezelf! Want werken aan jezelf hoeft echt niet zwaar en moeilijk te zijn. Dit is een investering in jezelf met een gegarandeerd levenslang rendement. In deze online community vind jij alle tools die je nodig hebt en dat 24/7!

We lopen allemaal aan tegen thema’s als loslaten, emoties uiten, betere relaties willen, grenzen stellen, je goed in je vel willen voelen, meer energie willen hebben… Alleen niet op hetzelfde moment. Hoe fijn is het dan om op het moment dat jij ertegen aan botst ergens terecht te kunnen en direct de juiste tools te vinden?

De combinatie van de Love yourself academie en de besloten FB groep geven jou de kans om op elk ogenblik en op eigen tempo dankzij oefeningen, meditaties, webinars, video’s… terug tot jezelf te komen.

Dit is jouw stap voor stap plan richting meer liefde voor jezelf.

Bovendien komt er elke maand nieuwe inhoud bij rond een specifiek maandthema (en no worries, jij krijgt ook altijd de toegang tot alle thema’s die al aan bod kwamen). Concreet betekent dit een werkboek met oefeningen, een meditatie, toepasselijke affirmaties en een interactieve masterclass waarin ik jou LIVE coach. Ondertussen kan je zo’n 50u bingewatchen en luisteren!

Wil jij graag ondersteuning? Elke maand een nieuwe themabundel? Elke dag een inspirerende post? Vele extra’s zoals de 40daagse Spring cleaning, extra webinars, ….

Dan is dit your place to be. Het is online, maar nooit onpersoonlijk! Daar sta ik garant voor.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle cursussen en opleidingen die ik volgde. De voornaamste opleidingen hierin zijn de opleiding tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay) en mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach (een persoonlijkheidsmodel dat je ontzettend veel inzichten geeft in jezelf en je groeiproces).

Je investeert 1 keer en blijft levenslang lid. Wees dus vooral welkom!

Lies haar achtergrond

  • Licenciaat rechten (UFSIA Antwerpen)
  • Heal your life teacher & workshopleader
  • Heal your life coach
  • Enneagramtrainer
  • Heel wat extra opleidingen
  • www.licht-coaching.be

Dit is het aanbod van Lies

Wil je jezelf wat liever zien? Lies gaat graag met jou aan de slag!

Kennismaken met Lies

Onderaan de pagina kan je Lies een mailtje sturen!

Love Yourself Community

Levenslang krijg jij alle tools in handen om je (terug) goed in je vel te voelen. 

Prijs: 177€ (incl. BTW)

Betalen gaat meteen via de link.

Contacteer Lies

Stuur een mailtje naar Lies@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Lies achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Lies?

lies@deflowfabriek.be

BTW: BE 0826 430 496