Klaar voor een ruggesteun & schop onder je kont om je beperking een nieuwe draai te geven?

Leven met een beperking


“Je moet je handicap leren aanvaarden”

“Je moet hulp leren vragen”

“Elk nadeel heeft een voordeel”

Dit is de top 3 van uitspraken waar Mei Lan als blinde jonge vrouw een hekel aan had. Makkelijk gezegd, lastiger gedaan. De samenleving is niet gemaakt op maat van personen met een beperking en dat mag gerust af en toe zwaar vallen. Het leven is wel leuker als het je niet stopt om het beste van jezelf te geven.

Wat vertel jij jezelf over je beperking?

Wat wordt er mogelijk voor jou als je die overtuigingen loslaat?

Wat heb jij nodig om jezelf te zien los van je beperking?

Wie ben jij als je je niet langer verstopt achter wat niet kan?

Hoe hard kan jij schitteren en knallen als je durft kijken naar wat je wel kan?

Aanvaarding is geen eindbestemming. Je beperking aanvaarden is een keuze die je elke dag opnieuw mag maken, met vallen en opstaan en op jouw tempo.

Mei Lan walks the talk. Ze is zelf blind geworden als kind en doet elke dag de oefening om voorbij haar beperking te kijken. Als jouw coach staat ze naast je om met nieuwsgierigheid te ontdekken wat er nog allemaal mogelijk  is en je te ondersteunen om buiten je comfortzone het leven te (her)ontdekken. Je kan rekenen op een flinke dosis empathie, eerlijke feedback en glasheldere inzichten.

Mei Lan Ng

Mei Lan is bewustzijnscoach, avonturier, gepassioneerd surfster en sinds enkele jaren volledig blind. Blind worden was haar grootste uitdaging en tegelijkertijd ook het beste wat haar kon overkomen.

Tot 2 jaar geleden had Mei Lan zoals gezegd een grondige hekel aan de uitspraak: “Elk nadeel heeft een voordeel”. Blind zijn is immers gewoon “kak!”. Maar dankzij de tools van bewustwording en persoonlijke transformatie heeft ze een nieuw vat energie aangeboord en kan ze nu volmondig beamen dat blind zijn een van de beste dingen is die haar overkwam én heeft ze ruimte om het af en toe gewoon ‘kak!’ te vinden.

Aanvaarding is volgens haar een keuze die je elke dag opnieuw kan maken en niet zozeer een bestemming die je moet bereiken, als in “je handicap aanvaarden”.

Als coach staat Mei Lan voor levendigheid, (blind) vertrouwen en vreugde. Ze kijkt voorbij dat wat zichtbaar is, creëert nieuwe inzichten en zet elke cliënt in beweging om het leven te leiden waar hij/zij van droomt! Ze is expert in creatieve oplossingen zoeken voor praktische problemen, leren omgaan met hulp vragen en jezelf heruitvinden.

Naast haar eigen ervaring met blind worden heeft Mei Lan ervaring met avontuurlijke reizen met personen met een beperking, was ze ambassadeur voor ExchangeAbility waar ze Erasmus promootte voor studenten met een functiebeperking en organiseerde ze kampen voor blinde en slechtziende jongeren om hun zelfstandigheid te vergroten.

Mei Lan helpt je voorbij je beperking te kijken, je jezelf te overstijgen en doelen te bereiken die je niet eens voor mogelijk had gehouden.

Mei Lan’s achtergrond

 • master radioproductie (RITCS School of Arts Brussel)
 • master conflictstudies ( University for Peace)
 • sociaal-cultureel werk (Sociale school Heverlee UCLL)
 • Creative Consciousness Coach (creative consciousness)
 • www.insightout.world

Dit is het aanbod van Mei Lan

Consciousness Coaching

Consciousness coaching is een krachtige combinatie van inzichten opdoen over jezelf en dit toepassen in je dagelijks leven. 
Zit je vast? Ontbreekt het je aan levensvreugde?
Klaar om weer voluit voor het leven te gaan?
Maar weet je gewoon niet waar te beginnen?

Met Consciousness coaching duik je diep in jezelf en creëer je het leven waar je echt van droomt.

Hoe het werkt?

In de eerste sessie maken we je doelen glashelder en meetbaar zodat jij weet wat je in de coaching cycle zal bereiken. Een coaching cycle kan gaan van 1 tot 12 sessies van een uur. We hebben op regelmatige basis sessies, 2 wekelijks, maandelijks,… Dat kies jij zelf. In elke sessie geeft Mei Lan een bewustzijnscreatie mee en werk je aan specifieke doelen die jij kiest. 

Bewustwordingscreaties

In elke sessie zit een bewustwordingscreatie. Dit zijn de hoekstenen van consciousness coaching. Met kort en krachtige stukken theorie creëert Mei Lan als coach bewust zijn in verschillende aspecten van je leven. Je ziet patronen, oude gewoontes en overtuigingen die je tot nu toe beperkt hebben. Nu ze zichtbaar zijn, ben je in staat ze uit je leven te bannen en vrij jouw eigen keuzes te maken.

De kracht van vragen stellen

Met krachtige vragen en volledige aanwezigheid brengt Mei Lanhelderheid en versterkt ze jou, zodat jij kan groeien tot je grootste potentieel.

Wat je van Mei Lan mag verwachten?

Als je Consciousness coach zal Mei Lan:

 • Geëngageerd zijn om jou je doel te laten bereiken
 • Met compassie de ruimte houden voor jou om te groeien
 • Steeds je echte potentieel zien
 • Haar inzichten en ervaringen delen als het nodig is
 • Steeds overtuigd zijn dat jij alles kan creëren wat je maar wenst
 • Alle stappen met je mee vieren

OPM: Je kan bij Mei Lan vaak ook in het weekend terecht! Toegankelijkheid in het kwadraat! 😉

Maak kennis met Mei Lan

Een kennismakingsgesprek duurt 20 min en is gratis.

 

Consciousness Coaching

Een gesprek duurt een uur.

Prijs: 80€ (incl. BTW)

Betalen gaat achteraf met een overschrijving.

Contacteer Mei Lan

Stuur een mailtje naar meilan@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Mei Lan achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Mei Lan?

+32 (0) 472 65 68 30

meilan@deflowfabriek.be

BTW: BE 0695 585 218