Een kompas nodig voor je intimiteitsvragen?

Relaties & seksualiteit

Vind je het lastig om je écht te verbinden? Ben je ontevreden over je huidige seksleven? Voel je schaamte over bepaalde verlangens? Heb je last van eenzaamheid of ben je seksverslaafd? Dan moet je bij Minne zijn! Minne spreekt op een zeer zachte maar open manier met jou over je vraagstukken zonder dat er taboes zijn.  Ze coacht je met zeer concrete tips en strategieën om je problemen aan te pakken in het nu, maar kijkt ook verder hoe bepaalde limiterende overtuigingen of traumatische ervaringen uit het verleden nog kunnen meespelen om een duurzame verandering in gang te zetten.

Minne Marlo

Minne is één van de jongsten van het team, maar zeer gedreven in haar persoonlijke zelfontwikkeling. Tijdens haar studie Orthopedagogie vertrok ze al alleen naar het buitenland met een grote honger naar nieuwe kennis, ervaring, connectie en heling. Ze volgde de opportuniteiten naar groei over de hele wereld en zo leerde ze ook om haar verhaal online te delen door middel van een blog.

Het was haar uitlaatklep, een experiment en ook een serieus onderzoek. Minne neemt haar engagementen graag serieus en dat betekent ook zeer persoonlijk. Want wat voelde het kwetsbaar om zo voor de hele wereld online over haar eigen angsten, seksueel trauma en intieme verlangens te spreken!  Maar zoals Bréne Brown het zegt: “In order for connection to happen, we have to allow ourselves to be seen—really seen.”

Haar moedige verhalen spraken tot herkenbaarheid, ‘unshaming’, authenticiteit en de ene hulpvraag na de andere kwam binnengelopen. Haar levensmissie werd hierdoor nog veel duidelijker, dit is wat ze wou doen! Anderen inspireren in hun intimiteitsbeleving.

‘Compass to Connection’, haar eigen project is nu uitgegroeid tot een succesvolle onderneming en passie.

Iedereen is hier door seks (dankjewel mama en papa!) en de meesten van ons hebben ook regelmatig seks. Of misschien is net het gebrek hieraan waarom je op deze pagina komt kijken. Seksualiteit een van de meest onbesproken thema’s in opleidingen rond persoonlijke ontwikkeling of tijdens therapie (meestal) door schaamte. Iets dat zo’n groot deel uitmaakt van iedereen zijn leven, zou wat meer in het licht mogen staan. En wat vers water, goeie aarde en frisse lucht mogen krijgen. Zodat we het in alle liefde de kans kunnen geven om het te laten groeien.

Minne’s achtergrond

  • Bachelor in de Orthopedagogie (Odisee)
  • Coaching (SoF Center)
  • Specialisatie in muzisch agogische werkvormen (stages en opleidingen in India, Finland, Polen, Oostenrijk, Georgië en België.)
  • Specialisatie Intimiteit (seksuele identiteit binnen de hulpverlening in Finland en Oostenrijk, Tantra bij Alexa Mira, Marc Steinberg, Psalm Isadora en ‘De-armouring’ een sexual trauma healing proces in Nederland en Estland)
  • Bijscholingen rond communicatie, gender, polyamorie, BDSM & kinks, trauma, energy-healing, wheel of consent, LGBTQ+, meditatie, seksualiteit bij mensen met een beperking, seksualiteit en cultuur, seksuele opvoeding etc.
  • www.compasstoconnection.com 

Dit is het aanbod van Minne

Werk aan de winkel in jouw relatie? Moeilijkheden rond intimiteit? Minne helpt je graag op weg.

Maak kennis met Minne

Onderaan deze pagina vind je mijn contactgegevens.

Privésessie

Een gesprek duurt 60 min.

Prijs: 50€ (incl. BTW)

Betaling via overschrijving na je boeking.

Koppelsessie

Ook een koppelgesprek duurt 60 min.

Prijs 65€ ( incl. BTW)

Betaling via overschrijving na je boeking.

Contacteer Minne

Stuur een mailtje naar Minne@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Minne achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Minne?

+32 (0) 456 08 07 31

minne@deflowfabriek.be

BTW: BE0723 583 178