Wie zijn jullie?

Awel… wij zijn een enthousiast team verspreid over België (en breder dan dat!) met één duidelijke missie: wij willen online hulp bieden aan zij die de juiste hulp niet vinden. We willen mensen tonen dat ze niet alleen staan en dat ze vooral niet alleen aan de slag moeten met hun vragen en problemen.

En wie wij verder zijn, dat vind je hier onder.

Founder en bezielster van De FlowFabriek

Hoi! Ik ben Sofie Leemans, bezielster van De FlowFabriek, psychologe, contextueel therapeute, mindsetcoach, creatieve generalist en fulltime wereldreizigster. Verder ben ik een zelfbenoemde schrijfster, ideeënfontein, inspirator en motivator. At your service!

Al reizend en online werkend, miste ik af en toe collega’s. Dat, samen met nog een hele boel andere redenen (lees hier onze visie), maakte dat ergens in maart 2019 De FlowFabriek ontstaan is. De allereerste volledig online Belgische groepspraktijk. Onze missie? Flow creëren op alle mogelijke vlakken en manieren!

Bezielster van het tweede uur & sidekick

Hey! En ik ben Inez Boexstaens, sidekick van Sofie, kinder- en jongerentherapeut en psychotherapeut (i.o.).
Ik ben zot van koffie, ijsjes, de geur van boeken, reisjes, jeans, gras onder mijn blote voeten, authenticiteit en onze kat Magnus.

Mijn missie is het creëren van evenwicht binnen je leven, waarin je kan vertrouwen op je intuïtie en buikgevoel, zodat de weg die je wil bewandelen heel duidelijk wordt. De Flowfabriek is hier de geknipte plek voor!

Maak kennis met ons top team!

Hieronder vind je alle hulpverleners. Je mag dit in de allerbreedste zin van het woord nemen. We hebben namelijk niet enkel psychologen, therapeuten en coaches aan boord, maar eveneens een diëtiste, een yoga instructrice en een heuse ‘Tinder-fixer’. Wil je zoeken op basis van ons aanbod, dan kan je hier terecht!

Annelies Van Dyck

Ben jij klaar om de schrijver in jezelf te laten ontwaken? Als schrijfcoach helpt Annelies helpt je met veel plezier op weg!

Bart Nies

Als docent aan de hogeschool is Bart helemaal mee met de grote en kleine problemen van jongeren. Samen met hen pakt hij die dan ook graag aan!

Chris Vleeschouwers

Chris is onze expert op het vlak van yogatherapie. Lichaam en geest gaan hand in hand. Ze werkt holistisch en werkt o.a. met meditatie & ACT.

Danielle Schoep

Ouder van zorgenkind? Danielle gaat samen met jou kijken naar het ‘probleem’ gedrag van je kind en de link met jou om weer meer rust en ruimte te creëren.

Dina Vierendeel

Als therapeutisch fotografe gaat Dina met beelden aan de slag. Via concrete opdrachten word jij de regisseur van jouw persoonlijke verhaal!

Elsje Borms

Wil jij ook heel graag gewicht verliezen, maar lijk je alleen geen stap verder te komen? Of gaat het letterlijk met ups en downs? Elsje zorgt dat jij je (weer) goed in je vel voelt!

Evi De Wachter

Wil dat online daten maar niet lukken? Kom je telkens de foute mannen/vrouwen tegen? Evi gaat met jou én je profiel aan de slag, zodat je in no time weer ‘in the game’ bent! 😉

Heleen Debaenst

Als creatief denker en gepassioneerd maker, is Heleen overtuigd van het belang van creativiteit. Je kan bij haar terecht voor een persoonlijk groeitraject of voor ondersteuning bij het vormgeven van belangrijke levensmomenten (co-creatie). 

Inez Boexstaens

Ben je de connectie met jezelf verloren? Zit je gevoel en verstand te vaak op een andere golflengte, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet? Inez gaat met jou op pad om de juiste weg te bepalen, jouw weg!

Jessica Berden

Jessica is diëtiste en specialiseerde zich in emo-eten, eetbuien en andere eetproblemen. Je kan bij haar terecht als je evenwichtiger wil gaan leven, zonder extremen.

Karen Van Hemelrijck

Voor iedereen die sport en beweegt. Als mental coach gaat Karen zowel met recreatieve sporters, professionele altleten én hun coaches en netwerk op weg. Optimaliseer samen met Karen je mentale conditie of die van je atleet of team.

Kathleen Weuts

Wil je terug voorzichtig vooruit gaan nadat je wereld stilstond? Kathleen helpt je de draad weer oppikken met een dosis positiviteit in jouw unieke proces.

Lies Deboiserie

Lies is er het levende bewijs van dat je op elk ogenblik in je leven andere keuzes kan maken. Als coach & expert zelfliefde leert zij straffe madammen opnieuw houden van zichzelf. 

Lieve Pepermans

Lieve helpt mensen om in conflict hun weg weer te vinden. Op een authentieke manier probeert ze samen tot een constructieve oplossing te komen. Verder wijst ze je de weg doorheen het – soms ingewikkelde – rechtssysteem.

Mei Lan Ng

Klaar om voluit voor het leven te gaan en je beperking te overstijgen? Ga met Mei Lan aan de slag en creëer het leven waar je écht van droomt. 

Minne Marlo

Seksualiteit en relaties, zo fijn als alles goed gaat… Maar door schaamte, trauma of onzekerheden zitten heel veel mensen met vragen of pijn. Minne helpt je graag verder op dit pad!

Nele Colle

Je blijft maar opruimen? Op zoek naar rust in je huis en je hoofd? Als opruimcoach help ik jou opnieuw overzicht te krijgen op jouw spullen, administratie en tijd.

Sofie Leemans

Sofie werkt met al wie de weg kwijt is en/of het gevoel heeft vast te zitten. Zelfs als je geen idee meer hebt wat je nu eigenlijk wil of wat je passie(s) zijn. Stap voor stap en op een concrete manier gaat ze met jou aan de slag!

Onze missie is om het makkelijker te maken voor jou om te vinden wat je zoekt!

Hulp op maat in jouw living 

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Een specifieke vraag voor één van de specialisten, mag je rechtstreeks naar hen sturen.

info@deflowfabriek.be