Een online groepspraktijk?

Jep! Alle diensten die in De FlowFabriek aangeboden worden, zullen online doorgaan. Je hoeft dus nergens heen en kan je flow (her-)ontdekken vanuit je ‘comfy couch’ (en zelfs in je jogging…)! ;-)

Founder en bezielster van De FlowFabriek

Hoi! Ik ben Sofie Leemans, bezielster van De FlowFabriek, psychologe, contextueel therapeute, mindsetcoach, creatieve generalist en fulltime wereldreizigster. Ik hou van schrijven, ben graag creatief bezig en wat ik misschien nog wel het allerliefste doe is mensen motiveren en inspireren.

Ik dacht altijd dat mijn passies geen goede match waren, dat ik moest kiezen. Want reizen en psycholoog zijn…? Gelukkig ben ik niet slecht in ‘out of the box’-denken en dus werd ik op een dag een reizende psycholoog die online werkte.

Na ongeveer anderhalf jaar volledig online werken, miste ik af en toe collega’s. Dat, samen met nog een hele boel andere redenen (lees hier onze visie), maakte dat ergens in maart 2019 De FlowFabriek ontstaan is. De allereerste volledig online Belgische groepspraktijk. Onze missie? Flow creëren op alle mogelijke vlakken en manieren!

Meer over Sofie?

Maak kennis met ons top team!

Hieronder vind je alle hulpverleners. Je mag dit in de allerbreedste zin van het woord nemen. We hebben namelijk niet enkel psychologen, therapeuten en coaches aan boord, maar eveneens een diëtiste, een yoga instructrice en een heuse ‘Tinder-fixer’. Wil je zoeken op basis van ons aanbod, dan kan je hier terecht!

Annelies Van Dyck

Ben jij klaar om de schrijver in jezelf te laten ontwaken? Als schrijfcoach helpt Annelies helpt je met veel plezier op weg!

Bart Nies

Als docent aan de hogeschool is Bart helemaal mee met de grote en kleine problemen van jongeren. Samen met hen pakt hij die dan ook graag aan!

Bianca Lemahieu

Je kan bij Bianca terecht voor al je vragen en bezorgdheden rond middelengebruik.  Voor jezelf, je partner, kind of kennis. 

Chris Vleeschouwers

Chris is onze expert op het vlak van depressie én yoga. Lichaam en geest gaan hand in hand en dus werkt zij eveneens op die manier!

Danielle Schoep

Ouder van zorgenkind? Danielle gaat samen met jou kijken naar het ‘probleem’ gedrag van je kind en de link met jou om weer meer rust en ruimte te creëren.

Dina Vierendeel

Als therapeutisch fotografe gaat Dina met beelden aan de slag. Via concrete opdrachten word jij de regisseur van jouw persoonlijke verhaal!

Elke Vermeire

Elke Vermeire is onze energie- en darmexpert en zij kan je helpen jouw darmgezondheid een boost te geven!

Elsje Borms

Wil jij ook heel graag gewicht verliezen, maar lijk je alleen geen stap verder te komen? Of gaat het letterlijk met ups en downs? Elsje zorgt dat jij je (weer) goed in je vel voelt!

Evi De Wachter

Wil dat online daten maar niet lukken? Kom je telkens de foute mannen/vrouwen tegen? Evi gaat met jou én je profiel aan de slag, zodat je in no time weer ‘in the game’ bent! ;-)

Heleen Debaenst

Als creatief denker en gepassioneerd maker, is Heleen overtuigd van het belang van creativiteit. Je kan bij haar terecht voor een persoonlijk groeitraject of voor ondersteuning bij het vormgeven van belangrijke levensmomenten (co-creatie). 

Jessica Berden

Jessica is diëtiste en specialiseerde zich in emo-eten, eetbuien en andere eetproblemen. Je kan bij haar terecht als je evenwichtiger wil gaan leven, zonder extremen.

Joke De Wulf

Joke coacht mensen met chronische fysieke en mentale klachten in een persoonlijk 1 op 1 traject door het aanpassen van je voeding en mindset.

Karen Van Hemelrijck

Voor iedereen die sport en beweegt. Als mental coach gaat Karen zowel met recreatieve sporters, professionele altleten én hun coaches en netwerk op weg. Optimaliseer samen met Karen je mentale conditie of die van je atleet of team.

Kathleen Weuts

Wil je terug voorzichtig vooruit gaan nadat je wereld stilstond? Kathleen helpt je de draad weer oppikken met een dosis positiviteit in jouw unieke proces.

Lara Debeuf

Als assertiviteitstherapeut helpt Lara mensen spontaner en authentieker in hun eigen leven staan door middel van gesprek en creatieve tools, zoals spel- en theatertechnieken.

Lies Deboiserie

Lies is er het levende bewijs van dat je op elk ogenblik in je leven andere keuzes kan maken. Als coach & expert zelfliefde leert zij straffe madammen opnieuw houden van zichzelf. 

Liesbet Joris

Onze oplossingsgerichte autisme-coach en jongerenbegeleider Liesbet, helpt je stap per stap (terug) op weg wanneer je de wereld niet (meer) lijkt te begrijpen of wanneer de wereld jou niet lijkt te begrijpen.

Lieve Pepermans

Lieve helpt mensen om in conflict hun weg weer te vinden. Op een authentieke manier probeert ze samen tot een constructieve oplossing te komen. Verder wijst ze je de weg doorheen het – soms ingewikkelde – rechtssysteem.

Mei Lan Ng

Klaar om voluit voor het leven te gaan en je beperking te overstijgen? Ga met Mei Lan aan de slag en creëer het leven waar je écht van droomt. 

Minne Marlo

Seksualiteit en relaties, zo fijn als alles goed gaat… Maar door schaamte, trauma of onzekerheden zitten heel veel mensen met vragen of pijn. Minne helpt je graag verder op dit pad!

Nele Colle

Je blijft maar opruimen? Op zoek naar rust in je huis en je hoofd? Als opruimcoach help ik jou opnieuw overzicht te krijgen op jouw spullen, administratie en tijd.

Rebekka Rogiest

Ervaar je moeilijkheden met relaties, identiteitsproblemen, een gevoel van leegte of angst, emotionele moeilijkheden, verlatingsangst? Dan zit je goed bij Rebekka!

Sofie Leemans

Sofie werkt met al wie de weg kwijt is en/of het gevoel heeft vast te zitten. Zelfs als je geen idee meer hebt wat je nu eigenlijk wil of wat je passie(s) zijn. Stap voor stap en op een concrete manier gaat ze met jou aan de slag!

Stan Cerulus

Stan is mindfulness trainer en toont je hoe je beter om kan gaan met stress en uitdagingen. Je leert jezelf beter kennen en vindt de weg naar meer rust en veerkracht!

Suzy Loreti

Overweldigende wereld? Teveel indrukken? Hoogsensitief? Zet je unieke gave in als een superkracht!” Onze HSP-coach Suzy maakt samen met jou graag het verschil.

Yvonne Soons

Een scheiding brengt heel wat met zich mee. Niet alleen pijn en verdriet, maar je moet je ook aanpassen aan heel wat nieuwe dingen. Yvonne helpt je daar heel graag bij op weg!

Onze missie is om het makkelijker te maken voor jou om te vinden wat je zoekt!

Hulp op maat in jouw living 

Nog vragen? Geef ons een seintje!

Een specifieke vraag voor één van de specialisten, mag je rechtstreeks naar hen sturen.

info@deflowfabriek.be