Pers

Hieronder vind je terug wat er al over ons gezegd werd in het medialandschap en de wandelgangen. Alleen maar goeds natuurlijk! ;- )

En ook oud-FlowFabriekers krijgen nog een plaatsje op onze ‘wall of fame‘.

Sofie & team

Beeld- & leesmateriaal

Het verhaal van Kathleen Weuts, onze rouw & verdriet coach in Flair over het verlies van haar zoontje vind je hier. En Kathleen geeft ook nog wat informatie over hoe iedereen op zijn eigen manier rouwt.

Coach Mei Lan Ng, werd blind tijdens haar jeugd. Ze gaf hier een interview over en dat kan je hier beluisteren. Ze vertelt hoe ze andere manieren van kijken ontwikkeld heeft, zodat ze ‘ziet’ wat andere coaches vaak niet zien.

Over Chris Vleeschouwers, onze depressie en yoga-expert kan je hier een kort filmpje zien dat je wat meer toont over de manier waarop zij werkt (hier specifiek binnen het LEF-event). Chris kan je trouwens ook bezig horen op Radio Maseik.

 

Psychologe Jasmine Luycx deed een interview voor het magazine van de Gezinsbond, Goedgezind over het verliezen van een kind. Hier lees je het artikel.

Hier lees je het volledige artikel van Dina Vierendeel, onze specialiste Phototherapy.

In dit artikel in Charlie Magazine vertelt Sofie Leemans over hoe angst er vaak voor zorgt dat we dingen niet doen en vasthouden aan ‘limiting beliefs’ ofwel gedachten die ons beperken. Sofie is ook een ‘wereldwijf’ en ze schrijft geregeld voor MO.be.

Uit de oude doos van ex-FlowFabriekers (die wij natuurlijk nog graag zien)

Onze opruimcoach Nele Colle, werd geïnterviewd door Peter van de Veire in ‘De Grote Peter van de Veire Ochtendshow’. Ze schreef verder ook een boek: ‘JOMO: The Joy of Missing Out.

Een artikel over je hart volgen van Annelies Van Dyck, onze schrijfcoach, kan je hier lezen. En in dit artikel in De Standaard vertelt Annelies hoe ze haar carrière 180° draaide en schrijfcoach werd. En de collega’s die ze miste, heeft ze nu hier bij De FlowFabriek!

Onze sport- en bewegingsspecialist Karen Van Hemelrijck heeft het hier over de voordelen van al fietsend naar het werk gaan.

In dit artikel kan je lezen wat onze autisme coach Liesbet Joris te vertellen heeft over ‘op reis richting zelfinzicht’.

Lies Deboiserie, experte zelfliefde, vertelt in Charlie Magazine over… zelfliefde! Lees het artikel hier.

Hulp op maat in jouw living is onze missie!

Voor vragen rond samenwerken, pers of onze overkoepelende werking kan u terecht op het algemeen emailadres of bij Sofie Leemans.

sofie@deflowfabriek.be

+32 476 63 94 86

(best via WhatsApp)