In de pers

Hieronder vind je terug wat er al over ons gezegd werd in het medialandschap en de wandelgangen. Alleen maar goeds natuurlijk! ;- )

En ook oud-FlowFabriekers krijgen nog een plaatsje op onze ‘wall of fame‘.

Sofie & team

Beeld- & leesmateriaal

Over Chris Vleeschouwers, therapeute en yoga-expert kan je hier een kort filmpje zien dat je wat meer toont over de manier waarop zij werkt (hier specifiek binnen het LEF-event). Chris kan je trouwens ook bezig horen op Radio Maaseik.

Sofie Leemans gaf een interview aan Wendy Van Dijk in de serie ‘power stories’ dat als doel heeft mensen te inspireren en dat is ook precies wat Sofie graag doet.

Sofie Leemans schreef een boek over people pleasen en in het kader van dat boek deed ze interviews voor De Morgen, Het Nieuwsblad en Feeling. Ook in Weekend Knack kwam er aan het woord. 

Hier lees je een stukje van het ontstaan van De FlowFabriek in een interview met Nina (magazine van het Laatste Nieuws) van Sofie Leemans.

Imperfectiecoach Chris Vleeschouwers vertelt aan HLN over haar verhuis naar Spanje en hoe ze leerde toekomen met 1200 euro per maand.

Al enkele jaren schrijft Sofie Leemans voor MO.be vanuit zo’n beetje alle hoeken van de wereld, want ze werkt meestal niet vanuit België. Zo schrijft ze over wat ze opmerkt als psychologe. Zowel in België als daar ver buiten.

Uit de oude doos van ex-FlowFabriekers (die wij natuurlijk nog graag zien)

Bewustzijnscoach Mei Lan Ng in Weekend Knack : ‘Als je de moed hebt, kun je je leven verruimen, maar dat moet niet.’

Psychologe Jasmine Luycx deed een interview voor het magazine van de Gezinsbond, Goedgezind over het verliezen van een kind. Hier lees je het artikel.

Dina Vierendeel, onze specialiste Phototherapy. legt in dit artikel uit welke rol fotografie kan spelen in therapie.

Het verhaal van Kathleen Weuts, onze rouw & verdriet coach in Flair over het verlies van haar zoontje vind je hier. En Kathleen geeft ook nog wat informatie over hoe iedereen op zijn eigen manier rouwt.

Coach Mei Lan Ng gaf een interview over de littekens die het gevolg zijn van pesten op school.

Onze sport- en bewegingsspecialist Karen Van Hemelrijck heeft het hier over de voordelen van al fietsend naar het werk gaan.

Onze ACT-specialist Elke Bussels schreeft een hoofdstuk in het boek “Acceptance & Commitment Therapy, Theorie en praktijk”

Psychologe Rosemie Vanwynsberghe deed een interview voor De Standaard over kinderen in een polyamoureuze relatie.

Lies Deboiserie, experte zelfliefde, vertelt in Charlie Magazine over… zelfliefde! Lees het artikel hier.

Iedereen beroemd nam coach Mei Lan Ng mee op stap. Mei Lan is blind, en dat houdt haar niet tegen om te gaan surfen!

In dit video-interview vertelt psychologe Axelle Bel hoe zij, als zus van een kankerpatiënte, omging met het nieuws en de veranderde gezinssituatie.

Een artikel over je hart volgen van Annelies Van Dyck, onze schrijfcoach, kan je hier lezen. En in dit artikel in De Standaard vertelt Annelies hoe ze haar carrière 180° draaide en schrijfcoach werd. En de collega’s die ze miste, heeft ze nu hier bij De FlowFabriek!

Axelle Bel gaf een interview aan HLN om de aandacht te vestigen op het tekort aan psychologische hulpverlening voor de naasten van kankerpatiënten.


In dit artikel kan je lezen wat onze autisme coach Liesbet Joris te vertellen heeft over ‘op reis richting zelfinzicht’.

Coach Mei Lan Ng, werd blind tijdens haar jeugd. Ze gaf hier een interview over en dat kan je hier beluisteren. Ze vertelt hoe ze andere manieren van kijken ontwikkeld heeft, zodat ze ‘ziet’ wat andere coaches vaak niet zien.

Onze opruimcoach Nele Colle, werd geïnterviewd door Peter van de Veire in ‘De Grote Peter van de Veire Ochtendshow’. Ze schreef verder ook een boek: ‘JOMO: The Joy of Missing Out.

Bewustzijnscoach Mei Lan Ng gaf een interview voor Handiscoop, een tweemaandelijks tijdschrift over handicap en inclusie.

Hulp op maat in jouw living is onze missie!

Voor vragen rond samenwerken, pers of onze overkoepelende werking kan u terecht op het algemeen emailadres of bij Sofie Leemans.

sofie@deflowfabriek.be

+32 476 63 94 86

(best via WhatsApp)