Ben jij klaar voor een online verhaal?

Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Hier bij De FlowFabriek hebben wij namelijk niet enkel een volledig online team waar jij eventueel deel van zou kunnen uitmaken, maar we hebben ook een opleiding mét een community om u tegen te zeggen! Dus… Take your pick!

Zoek hulp met De FlowFabriek

Momenteel in de kijker

Eind 2021 zijn we met ons splikspinternieuwe Atelier gestart en in dat Atelier helpen we jou als hulpverlener online starten en groeien en dat op ALLE aspecten. We zijn er dan super trots op, want het is een samenwerking om U tegen te zeggen. Heel wat experten komen hun kennis met jou delen, zodat jij in no time zelf een online expert bent. Meer info over onze community? Volg één van de infosessies!

Daarnaast zetten we ook weer even de deuren van de FlowFabriek en ons team open. Ben je er graag bij? Schrijf je als de bliksem in!

Sofie & team

De FlowFabriek?

De FlowFabriek is de allereerste volledig online groepspraktijk waar je dus op gesprek kan komen vanuit de zetel in jouw living!

Online hulpverlening

Persoonlijk & authentiek

Makkelijk de juiste match vinden

Een 'huis' vol expertise

Met een knipoog & een hoek af

Zodat jij weer in je flow zit!

Team DFF

Een team uit alle hoeken van België (en verder dan dat!) met heel wat specifieke expertise en vooral met goesting om samen met jou op pad te gaan en je weer in je FLOW te brengen.

Ons huidig team:

 

Amy Puis
Ann Vermeiren
Barbara Uyttendaele
Chris Vleeschouwers
Elke Bussels
Elke Spinnewyn
Eva Roeland
Evelien Vanparijs
Evelien Jansen
Evelyne Vanraes
Leonie Lefèvre
Mei Lan Ng
Patricia PE Janssen
Sofie Leemans
Tina Cuypers
Tuur Van Hove
Valerie Convents
Veronique Diliën
Ine Mulier
Ine Mulier
Ine Mulier

Vertragen in een te snelle wereld

In een maatschappij die vooruit gaat met de snelheid van het licht, is het belangrijk om te kunnen vertragen. Hier in De FlowFabriek zijn we ervan overtuigd dat vertragen ook kan terwijl je gebruik maakt van de mogelijkheden van vandaag. Het is geen of-of-verhaal, maar een en-en-verhaal, waarin we de technologie willen inzetten als ondersteuning.

Werken vanuit jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan