Ben jij klaar voor een online verhaal?

Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Hier bij De FlowFabriek hebben wij namelijk niet enkel een volledig online team waar jij eventueel deel van zou kunnen uitmaken, maar we hebben ook een opleiding mét een community om u tegen te zeggen! Dus… Take your pick!

Zoek hulp met De FlowFabriek

Momenteel in de kijker

In september starten we met ons splikspinternieuwe Atelier en in dat Atelier helpen we jou als hulpverlener online starten en groeien en dat op ALLE aspecten. We zijn er dan super trots op, want het is een samenwerking om U tegen te zeggen. Heel wat experten komen hun kennis met jou delen, zodat jij in no time zelf een online expert bent. Meer info over onze community? Volg één van de infosessies!

Daarnaast zetten we ook weer even de deuren van de FlowFabriek en ons team open deze zomer. Ben je er graag bij? Schrijf je als de bliksem in

Sofie & team

De FlowFabriek?

De FlowFabriek is de allereerste volledig online groepspraktijk waar je dus op gesprek kan komen vanuit de zetel in jouw living!

Online hulpverlening

Persoonlijk & authentiek

Makkelijk de juiste match vinden

Een 'huis' vol expertise

Met een knipoog & een hoek af

Zodat jij weer in je flow zit!

Team DFF

Een team uit alle hoeken van België (en verder dan dat!) met heel wat specifieke expertise en vooral met goesting om samen met jou op pad te gaan en je weer in je FLOW te brengen.

Ons huidig team:

 

Axelle Bel
Bart Haerens
Chris Vleeschouwers
Dina Vierendeel
Elke Bekaert
Elke Bussels
Evelien Vanparijs
Evelyne Vanraes
Frauke Urlings
Heleen Debaenst
Jasmine Luycx
Karolien Demot
Leonie Lefèvre
Liesbeth Tierens
Mei Lan Ng
Melissa Horlait
Nathalie De Jongh
Rosemie Vanwynsberghe
Sofie Leemans
Tina Cuypers
Tuur Van Hove
Valerie Convents
Valerie Verhaeghe

Vertragen in een te snelle wereld

In een maatschappij die vooruit gaat met de snelheid van het licht, is het belangrijk om te kunnen vertragen. Hier in De FlowFabriek zijn we ervan overtuigd dat vertragen ook kan terwijl je gebruik maakt van de mogelijkheden van vandaag. Het is geen of-of-verhaal, maar een en-en-verhaal, waarin we de technologie willen inzetten als ondersteuning.

Werken vanuit jouw living!

Nog vragen? Geef ons een seintje!

badge MVO-scan