Hier bij De FlowFabriek staan we voor alles wat online is. Naast een online groepspraktijk, bieden we ook een platvorm aan voor hulpverleners die online willen starten of hun online stuk willen uitbreiden en dat met een eigen kijk op de juiste match tussen hulpverlener en cliënt.

Dat doen we op een unieke manier. We vertrekken vanuit de wetenschap die zegt dat de sterkste voorspeller voor een geslaagd traject de klik tussen cliënt en hulpverlener is. Ben jij klaar om jezelf op de online kaart te zetten of om die kaart nog wat groter te maken?

Wij bieden je:

Een plaatsje in het team

Expertise om te groeien

Jij en jouw aanbod in de kijker

Met een knipoog

En natuurlijk FLOW!

Wat wil dat concreet zeggen?

Om te beginnen zit je mee in ons team en sta je dus ook op de website te blinken met je eigen pagina en je eigen aanbod. Je krijgt een emailadres van De FlowFabriek en je wordt lid van de community. Hierin zitten mogelijkheden om door te verwijzen, samen te werken, hulp te vragen, enz.

Verder krijg je ook toegang tot onze community in wat wij het Atelier van De FlowFabriek noemen. Maandelijks zijn er verschillende calls: expert calls, coaching calls, technische calls en natuurlijk ook koffiecalls. 

De expert calls kaarten een bepaald thema aan waar we dieper op in gaan. Je krijgt tools, tips & tricks om mee aan de slag gaan. Er zijn ook coaching calls en technische calls waar je met vragen terecht kan en waar we kijken hoe jij specifiek kan groeien, waar je ook staat. Tot slot hebben wij ook babbels aan een virtueel koffiemachien waar we een babbeltje doen over vanalles en nog wat en zo ook elkaar beter leren kennen.

Tot slot krijg je ook toegang tot de opleiding ‘Online met Flow‘ waar we alles wat je moet weten over online werken op een rijtje hebben gezet. Of je nu begint of wil groeien, het maakt niet uit: voor ieder wat wils!

Word jij ook een FlowFabrieker?

Wil je graag deel uitmaken van ons team en een plaatsje op de site krijgen zodat mensen en dan specifiek jouw ideale cliënten jou als online hulpverlener kunnen vinden? Dat kan!

Er zijn maar 3 –belangrijke!– voorwaarden:

Je werkt als zelfstandige

Je aanbod is online & interactief

Wil je graag meer info?

We organiseren geregeld infosessies om je meer info te kunnen geven over De FlowFabriek, werken in het team en wat dat allemaal inhoudt en natuurlijk om al je vragen te beantwoorden.

Of… meld je hier meteen aan:

Let op! Soms krijgen we heel wat aanmeldingen. We bekijken ze allemaal en je krijgt sowieso antwoord. We zijn vaak wel op zoek naar specifieke profielen, dus wanneer we je niet uitnodigen voor een gesprek, heeft dat vaak ook daarmee te maken. In ieder geval: je hoort dus nog van ons!

Sofie & het team van De FlowFabriek