Hier bij De FlowFabriek staan we voor alles wat online is. Naast een online groepspraktijk, bieden we ook een platvorm aan voor hulpverleners die online willen starten of hun online stuk willen uitbreiden en dat met een eigen kijk op de juiste match tussen hulpverlener en cliënt.

Dat doen we op een unieke manier. We vertrekken vanuit de wetenschap die zegt dat de sterkste voorspeller voor een geslaagd traject de klik tussen cliënt en hulpverlener is. Ben jij klaar om jezelf op de online kaart te zetten of om die kaart nog wat groter te maken?

Wij bieden je:

Een plaatsje in het team

Expertise om te groeien

Jij en jouw aanbod in de kijker

Met een knipoog

En natuurlijk FLOW!

Wat wil dat concreet zeggen?

Om te beginnen zit je mee in ons team en sta je dus ook op de website te blinken met je eigen pagina en je eigen aanbod. Je krijgt een emailadres van De FlowFabriek en je wordt lid van de community. Hierin zitten mogelijkheden om door te verwijzen, samen te werken, hulp te vragen, enz.

Tot slot krijg je ook toegang tot de opleiding & community ‘Online met Flow‘ en kan je daar ook alle calls mee volgen of diegene eruit pikken die relevant voor je zijn.

Elke maand zijn er expert calls die een bepaald thema aankaarten en hier samen met jou rond aan de slag gaan of je tools en tips & tricks geven om ermee van start te gaan of dieper in te duiken. Er zijn ook coaching calls en technische calls waar je met vragen terecht kan en waar we kijken hoe jij specifiek kan groeien, waar je ook staat. Tot slot hebben wij ook een online koffiemachien waar we maandelijks een babbeltje doen over vanalles en nog wat en zo ook elkaar beter leren kennen.

Word jij ook een FlowFabrieker?

Wil je graag deel uitmaken van ons team en een plaatsje op de site krijgen zodat mensen en dan specifiek jouw ideale cliënten jou als online hulpverlener kunnen vinden? Dat kan!

Er zijn maar 3 –belangrijke!– voorwaarden:

Je werkt als zelfstandige

Je aanbod is online & interactief

Meld je hier meteen aan:

Let op! Deze zomer kregen we al heel wat aanmeldingen. We bekijken ze allemaal en je krijgt sowieso antwoord, maar mogelijks zal je even moeten wachten, want het zijn er veel en we zijn op zoek naar specifieke profielen. Maar… geduld is een schone deugd niet waar? Je hoort dus van ons!

Sofie & het team van De FlowFabriek