Gratis inspiratiesessies voor coaches & hulpverleners

Klinkt een maandelijkse inspiratie- en energieboost je als muziek in de oren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Sofie Leemans, oprichter van De FlowFabriek, en Silvia Derom, oprichter van de Multipassionate Coaching Academy, komen  elke maand met vernieuwende thema’s op de proppen dat jou als coach, therapeut of psycholoog zonder twijfel zullen prikkelen. Dit initiatief onstond vanuit de besloten FBgroep ‘Netwerk voor coaches, therapeuten en psychologen’. Dit is een netwerk, beheerd door Sofie & Silvia, met maar liefst +4000 leden! Je kan alle workshops gratis volgen, laat gewoon hieronder je naam en email achter. Tot gauw!

Silvia & Sofie 

Laat je naam en emailadres achter en je kan je meteen inschrijven voor één of meerdere workshops op de kalender. We houden je ook via mail op de hoogte, zodat je geen enkel initiatief hoeft te missen en kan je er toch niet bij zijn? Dan sturen we je de opname op!

De FlowFabriek & het Atelier

De FlowFabriek is de allereerste Belgische, volledig online groepspraktijk opgericht door Sofie Leemans in mei 2019. Daaruit groeide ook een community met heel wat opties en mogelijkheden voor coaches, therapeuten, psychologen om te groeien als online ondernemer. 

Volg een gratis infosessie!

De Multipassionate Coaching Academy

Nergens in een coachopleiding zal je je zo verdiepen in ‘veelheid’ en ‘complexiteit’ als in de Multipassionate Coaching Academy. Jezelf (her)uitvinden, keuzestress, omgaan met tegenstrijdigheden,… het zijn allemaal thema’s waar we ons steeds meer in moeten bekwamen. Naast je veelzijdige klanten helpen floreren, hebben we het in de MCA ook over jouw eigen pad als hulpverlener en hoe je die afwisselend en boeiend houdt.

De gratis inspiratiesessies:

Workshop 'Praktische problemen met cliënten'

Heb jij het ook wel eens voor dat een cliënt niet komt opdagen, een gepland gesprek cancelt en verder niets laat weten, niet betaalt? In deze workshop bekijken we niet alleen waarom dat gebeurt, maar ook hoe je dat naar de toekomst toe kan vermijden!

Wanneer? Ma 14 FEB om 12u 30 (1u)

Wie? Sofie Leemans

FB live 'Wat is een creatieve generalist?'

Wat is een creatieve generalist nu eigenlijk? Hoe herken je iemand met dit profiel? Ben jij er misschien ook eentje 😉?

Wanneer? Do 10 MRT om 12u 30 (1u)

Wie? Silvia Derom & Sofie Leemans

FB live 'Hoe groeien als hulpverlener?'

Als hulpverlener groeien is niet zo evident. Want ofwel werk je simpelweg meer uren ofwel moet je meer vragen. Maar wat als er ook andere manieren waren? Hoe kan je hulpverlener én ondernemer zijn, zonder dat die twee elkaar tegenspreken?

Wanneer? Do 14 APR om 12u 30 (1u)

Wie? Sofie Leemans & Silvia Derom

Workshop 'Tegenstrijdigheden inzetten als kracht'

Silvia schreef samen met Ivo Brughmans het boek ‘Paradoxaal coachen’. Hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams’. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisprincipes uit het paradoxale denken en coachen. Zo gaat Paradoxaal Coachen er bv. van uit dat je steeds beide kanten van de medaille nodig hebt om tot een duurzaam resultaat te komen. Het begint met het erkennen dat je een vat vol tegenstellingen bent en dat dat juist een kracht is. Je bent bv. én gericht op samenwerking, én je hecht veel belang aan autonomie. Kortom, een workshop waar je anders leert kijken naar tegenstrijdigheden!

Wanneer? Ma 9 MEI om 12u 30 (1u)

Wie? Silvia Derom

Workshop 'Hoe een workshop opzetten & invullen?'

Wil je graag een workshop organiseren, maar geen idee hoe eraan te beginnen? Krijg je ook graag wat tips & tricks over hoe je het interactief kan maken, welke tools je kan gebruiken en hoe je de workshop zelf best indeelt? Ook op het technische stuk zoomen we even in.

Wanneer? Vr 17 JUNI om 12u 30 (1u)

Wie? Sofie Leemans

FB live 'Wat als je grote passie liefde voor leren is?'

Ben jij ook zo verslaafd aan leren? Misschien heb je dan ooit al eens gedacht/gezegd: ‘kon ik maar eeuwige student zijn en daarvoor betaald krijgen!’. Deze Fb live gaat over hoe je jouw liefde voor leren kan combineren met financiële stabiliteit. Want er is misschien meer mogelijk dan je denkt!

Wanneer? Woe 13 JULI om 12u 30 (1u)

Wie? Silvia Derom

FB live 'Jouw verhaal: jouw specialiteit'

Om het goed te doen als hulpverlener én als ondernemer is het niet onbelangrijk om een sterk verhaal te vertellen en om duidelijk ergens voor te staan. Wie jij bent en wat je specialisatie is, die twee zijn onlosmakelijk verbonden. En je verhaal zorgt ervoor dat dat jouw cliënten aanspreekt.

Wanneer? Ma 5 SEPT om 15u (1u)

Wie? Sofie Leemans

Sofie Leemans

Sofie Leemans

Ik ben Sofie, bezielster van De FlowFabriek, psycholoog, creatieve generalist, ideeënfontein, goestingdoener en vrijheidszoeker.

Sinds enkele jaren werk ik voltijds online. De ene keer vanuit een boomhut in Colombia, dan eens vanuit een penthouse in Colombia of van tussen de pinguins in Zuid-Afrika. Je snapt ongetwijfeld dat ik mij in het online landschap als een vis in het water voel! ; – )

Sofie

Silvia Derom

Silvia Derom

Ik ben Silvia, coach, auteur en online ondernemer. Ik heb van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn beroep gemaakt.

Zo zet ik al sinds 2015 creatieve generalisten, mensen met een breed interesseveld, op de kaart en schreef ik in 2020 het boek ‘Paradoxaal Coachen’. Het allerliefste ga ik in het leven op ontdekking naar nieuwe dingen.

Silvia