Wie ben jij vanbinnen eigenlijk écht?

Je wil de regie over jouw eigen leven. Je wil zelf belissen wat er verder gebeurt met jouw leven. Je loopt verloren in jezelf, je vindt geen lucht, geen ruimte op dit moment. Je zoekt rust in je hoofd, helderheid en ondersteuning op jouw pad, in jouw proces.

Me-time , op een moment dat het voor jou uitkomt.

Adem–Ruimte , tijd voor jezelf, balans in je leven, rust in je hoofd, het zijn allemaal slogans die goed klinken, en helemaal waar zijn, maar je voelt het niet, je komt er niet…

Is het wel voor jou weggelegd?

Je wil wel, want je gelooft het wel!

Maar waar moet je beginnen, hoe ga je dat doen, en wàt ga je doen?

Waar wil jij staan binnen 1 jaar?

Hoe zou jouw pad naar een mooier, gezonder en bewuster leven eruit zien? Wil jij mijn ervaring gebruiken om niet in dezelfde valkuilen te trappen en te blijven steken in ‘had ik maar…’?

Wil jij ook 

 • meer harmonie in je leven
 • meer tijd en rust voor jezelf en je gezin
 • veel meer energie
 • meer bewegingsvrijheid
 • opnieuw plezier in je werk

Ik geef jou de kans om te groeien naar de beste versie van jezelf

Naar de voor jou beste keuzes in je leven

Naar gelijkmatigere reacties op alles wat er rondom jou gebeurt.  

Kortom naar meer vreugde, naar elke dag opstaan met een lach in je hart.    

Wanneer jij je engageert en durft investeren in jezelf garandeer ik je 

het gevoel dat er een last van je schouders valt
dat je durft kiezen voor jezelf, zonder anderen tekort te doen
dat je opnieuw gelooft in je eigen Kracht
tijd voor andere dingen
duidelijke stappen om je doel te bereiken

Benedicte (Benny) De Smet

Als Yogateacher weet ze als geen ander hoe het lichaam beweegt. Lichaamstaal heeft dan ook geen geheimen meer voor haar. Dit is een grote hulp bij het coachen en daarom noemt ze zichzelf ook Kern-Coach. Via gerichte vragen en soms rare kronkels die de jarenlange ervaring en diverse opleidingen haar hebben gebracht komt ze zeer snel tot de kern van wat jou tegenhoudt vandaag.    Als Hypnotherapeute heeft ze vele extra’s in haar pocket om jou snel en effectief te helpen een wending te geven aan je leven zodat alles terug moeiteloos en vlot gaat!

Vele jaren geleden wist ze het allemaal wel, had de boeken gelezen, de filmpjes gezien… maar de stap zetten naar iets doen voor zichzelf bleef beperkt tot 1 uurtje Yoga per week. Als er niets tussenkwam tenminste… Want met een eigen zaak  en 4 kinderen was elke dag ei-vol met ‘moeten’… 

Haar ervaring als Yogateacher heeft haar door een scheiding gehaald, en haar  geholpen ode kracht te vinden om een praktijk op te starten als Gezondheids- en Shiatsutherapeut.Ondertussen is ze verhuisd naar het zonnige Zuiden waar ze de rust in haar hoofd en lijf heeft teruggevonden!

Daar is de tijd voor de andere passies: kruiden, fruit verwerken, wol spinnen… Op die manier vindt ze zichzelf elke dag opnieuw uit. Vanuit die rust is er de Hypnotherapie gekomen die alle voorgaande kennis bijeen brengt en op een efficiënte manier opening creëert waar niemand het ooit vond!  Dat is voor haar ‘back to basics’. Op een efficiënte manier mensen terug brengen naar wie ze vanbinnen écht zijn. Duidelijk, simpel en vooral moeiteloos!                 

 

Benedicte’s achtergrond

 • Ayurvedische Massage (2000)
 • Gezondheidstherapie (2001-2003) met specialisatie in Energetische Massage, Kruidenleer en Bachbloesems
 • Shiatsu voor paarden en mensen (2003-2006)
 • Neuro Reactieve Technieken (2006-2007)
 • Cranio Sacraaltherapie (2007)
 • Hypnotherapie Master Practicioner (2022-2023)

Verschillende workshops en korte opleidingen in verschillende stijlen van Yoga die ervoor hebben gezorgd dat ze gecertificeerd is door Yoga Alliance International in 2020 als Yoga Teacher 500h, dwz dat het aanbod van de  opleiding YogaTeacher 200h met certificaat is van YAI.

 • PowerYoga en initiatie Ashtanga Yoga (2009)
 • OkidoYoga (2010)
 • Anusara Yoga (2011-2012)
 • Workshops Yinyoga, Tibetaanse Yoga, Jnana Yoga, Hatha Yoga, Therapeutische Yoga, Correctieve oefeningen met Yoga

 

Benedicte De Smet | De Flowfabriek

Dit is het aanbod van Benedicte

Wil je tot de kern gaan en kies je voor blijvende verandering? Ben je niet bang om je angsten te overwinnen? Wil je bewuster in het leven staan en kies je voor moeiteloosheid? Wil je stoppen met vervelende gewoontes? Boek een kennismakingsgesprek van 20 minuten en voel wat Benny voor je kan betekenen!

Gratis kennismaking

Boek een gratis gesprek en voel of Benny voor jou brengt wat jij nodig hebt!

Coaching Call

Leg jouw probleem op tafel en we gaan ermee aan de slag!

Prijs: 70 € (incl. BTW)    60 min

Blauwe achtergrond met kus

Gratis KISS💋-mails

 Boordevol waardevolle en toch gemakkelijke oefeningen om te leren beter worden in

💋Mindfulness 💋Ademen 💋Visualisatie 💋Stretchen 💋Meditatie

Hypnotherapie

We gaan op zoek naar al de belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om net dàt te verkrijgen waar jij naar verlangt. Angsten, patronen, vervelende gewoontes, alles heeft een reden om er te zijn. Eens de reden gevonden is de verandering gebeurd!

Prijs: 150 € (incl. BTW)    90 min

IK-BEN Jaartraject

Groeien naar de beste versie van jezelf. De voor jou beste keuzes in je leven.  Minder heftig reageren op alles wat er rondom jou gebeurt. Elke dag opstaan met een lach in je hart! Een jaar waarin we jouw manier zoeken en vinden om met jouw uitdagingen aan het werk te gaan. Zodat jij aangereikt krijgt wat jou helpt om verdere stappen te zetten op jouw manier, jouw tempo, jouw pad.

Prijs: 1350 € (incl. BTW)   traject van 12 maanden

Contacteer Benny

Stuur een mailtje naar benedicte@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Wat een ervaring! Voor mij de eerste keer dat ik me door iemand onder hypnose liet brengen. Voelde ergens een beetje spannend aan het begin, maar het was onder de begeleiding van Benny zo makkelijk om me over te geven aan het moment. Haar rustige energie en warme stem voelen zo vertrouwd dat het spannende gevoel snel was verdwenen. De hypnosessie bracht echt snel helderheid voor mij. De oorsprong van een bepaalde blokkade die ik vaker ervaarde, konden we gauw achterhalen. Ik had me nooit kunnen bedenken dat het net dat ene moment in mijn verleden was dat nu nog steeds zo’n effect had op mijn leven. Zo dankbaar dat ik dit met Benny heb kunnen aanpakken!

Kris

Het was spannend die eerste hypno sessie, maar Benny stelde me meteen op mijn gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd en er was veel vertrouwen. Dat het online was en ik rustig thuis zat hielp ook wel denk ik. De sessie was heel aangenaam. Ik voel nog steeds het effect; het het hielp me erg met een thema waar ik al jaren tegenaan liep. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!

Mie

Ik heb me vooral veilig gevoeld... Dat is wat ik vooral heb onthouden en dit was vooral door je stem en wat je zei. Ik was rustiger nadien en ik geloof echt wel dat er een plaats is waar je heen kunt gaan, waar er een gebeurtenis zonder emotie is. Ik vond het vooral een bijzondere ervaring om op een plaats te zijn waar het zo rustig is.

Els

Ik had al lange tijd problemen vanaf in mijn jeugd. Na zoveel jaren heb ik het een plaatsje kunnen geven. De sessie heeft heel wat los gemaakt. Een goede ervaring, ik zou het iedereen aanraden, als je met problemen zit, waar je alleen niet uitgeraakt. Die kan je, door samen deze sessie te doen een plaats geven. Bedankt Benny voor deze sessie

Rudy

Laat hier je testimonial voor Benny achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Benny?

+36 30 231 8136 (Whatsapp)

benedicte@deflowfabriek.be

BTW: HU69475793