Imperfectie Coach

Niet perfect, wel gelukkig!

Het leven is geen ponykamp!
Ik moest er steeds om lachen als men broer(tje) dit zei. ; – )
Omdat het leven niet perfect is en je daar nogal eens tegenaan kan lopen.
Je voelt: HET KLOPT NIET.
Of dit nu in je privé-, zakelijke- of sociale leven is, ik ben hier om samen met jou te kijken hoe we het weer kunnen laten kloppen voor JOU!

Als je voelt dat er iets ontbreekt, dat je niet lekker in je vel zit, dat je de weg even helemaal kwijt bent. Je alle ballen hoog probeert te houden, maar merkt dat het niet gaat zoals je wilt, je voelt je overvraagt, overprikkeld, moe, lusteloos, onrustig, neerslachtig of verdrietig,…
Dan ben ik er graag om jou hierin te helpen, dit door middel van coaching, gesprekstechnieken, lichaamsbewustzijnsoefeningen, ademhaling, mindfulness, meditatie en/of yoga.

Laten we samen ontdekken hoe je (weer) in je volle potentieel kan gaan staan en VOLUIT kan leven en genieten op de manier die bij jou aansluit. Laat je vooral niet afschrikken door yoga, meditatie,… We kijken samen wat en hoe bij jou past (en wat niet) en hoe we te werk zullen gaan. Maar sta je ervoor open, dan kan je de kracht ervan ontdekken.

Ik begeleid mensen op een holistische manier. Lichaam en geest samen, want die zijn dan ook onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Alles wat we tegenkomen, vertelt ons iets. Therapie kan je ondersteunen, de mat kan jouw spiegel, werkelijkheid en leraar zijn. Ik wil mensen hun eigen potentieel laten ervaren. Hen hun lichaam en zichzelf beter leren kennen en hen zo zien groeien en openbloeien. Geestelijk én lichamelijk. Op weg naar geluk, niet naar perfectie!

Stel je jezelf de vraag: “Euh, ik op de yogamat??? No way!!
Laat je niet afschrikken. Yoga is zo veel meer dan enkel en alleen “flexibele pretzelposes”. ; – )
Geloof me, ik ben er ooit zelf, zo stijf als een hark en helemaal onzeker aan begonnen, maar het heeft me zoveel geleerd! Alles wat ik gestudeerd had, begreep ik plots op een heel ander niveau. Het viel allemaal op zijn plek. Ik leerde mijn lichaam en mezelf beter begrijpen en waarderen. Yoga liet me, letterlijk en figuurlijk, de wereld vanuit een ander perspectief zien. En soms lijkt het dan toch een beetje een ponykamp… ; – )

Chris Vleeschouwers

Chris is een toegewijde therapeute, enthousiaste yogi en rasechte levensgenieter! Haar motto: de wereld ligt aan jouw voeten, het is aan jou om hem te begroeten. En ze heeft het hier niet enkel over de magie van de uiterlijke wereld maar ook deze van je innerlijke wereld.

Dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, ervaarde Chris ook zelf toen ze te kampen kreeg met een burn-out. Hoe haar lichaam halt riep aan de levenswijze en denkwijzen die ze hanteerde, deed haar beseffen dat het leven vanuit je hoofd je letterlijk vast zet en al je levensenergie uitdooft. Leven vanuit je hart en gevoel met een gezonde dosis verstand is de uitdagende kunst. Dus volgde ze haar motto en trok opnieuw de wijde wereld in. Ze verdiepte zich in de yoga en meditatie en gaf reeds yogalessen in diverse landen wereldwijd.

Met haar werkervaring in de psychiatrie heeft ze de combinatie gemaakt van de westerse psychologie en de oosterse filosofie. Via een down to earth, no nonsens aanpak en persoonlijke begeleiding leert Chris je luisteren naar je lichaam, je innerlijke stem en met meer voldoening en enthousiasme in het leven te staan. De portie zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfinzicht krijg je er gratis bij! ; – )

Naast haar passie voor yoga en zelfontwikkeling reist Chris graag en weet de Spaanse cultuur haar enorm te bekoren. Een opzwepend latinoritme laat haar danspassen niet onberoerd. Genietend van een glas goede wijn apprecieert ze de geneugten van het leven. Verdwalen in de schoonheid van moeder natuur of de pracht en praal van haar geliefde stad Valencia doet haar ogen stralen. Tevens spendeert ze haar dagen het liefst op het strand, starend naar een prachtige zonsondergang of de gloed van de maan.

Chris’ achtergrond

  • TRE opleiding, Tension, Stress/Trauma release exercises (dr. David Berceli 2020)
  • Yin Yoga & Chinese geneeskunde (Livingly yoga Maastricht  2020)
  • Yoga teacher training 500h + yogatherapy (Paramanand ashram India – 2017)
  • Acceptance & commitment therapy (Allegre 2015)
  • Gedragscounseling (Thomas More Antwerpen 2015)
  • Voedingsconsulente (Welzijnsacademie A’pen 2012)
  • Toegepaste psychologie (Thomas More A’pen 2011)
  • Farmaceutisch Technisch assistente (Sint- Jozefinstituut Bokrijk 2005-2006)
  • Daarnaast vele bijscholingen, levenservaringen en interessante trainingen & workshops in binnen en buitenland bij ondermeer de Daila Lama. Yoga, mindfulness, motiverende gespreksvoering, verbindende communicatie, ayurveda etc
  • www.authenti-c.eu

Dit is het aanbod van Chris

Chris heeft een dubbel aanbod. Zowel voor coaching/therapie als voor yoga (of een combinatie van de twee), kan je bij haar terecht!

Maak kennis met Chris

Je kan een gratis kennismakingsgesprek met Chris boeken om te kijken of jullie een goede match zijn!

Imperfectie Coaching

Tijdens deze sessie benaderen we zowel je lichaam als je geest. Via coaching en/of yoga en meditatie gaan we samen op pad naar jouw unieke zijn en leven. Voluit (terug) leven!

Prijs: 60€ (incl. BTW) / 50 min

Energize Your Day

In dit pakket zitten 5 sessies (1u) die jij inzet wanneer dat past.

Prijs: 250€ (incl. BTW)

Na betaling krijg je een mail met een agendalink om je afspraken in te plannen.

Contacteer Chris

Stuur een mailtje naar chris@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Passie voor yoga

Chris is een prachtvrouw die met volle passie al haar kennis op een liefdevolle en begripvolle manier overbrengt. Haar workshop heeft me zin doen krijgen in yoga.

Karim Lequenne

De kracht van vertrouwen geven…

Onze zoon van 13 is bij Convidence Code geweest, best wel een uitdaging voor een jongen in de puberteit. Hij heeft ervan genoten, zou het zo weer willen doen en het mooiste compliment dat ik je kan geven: hij raadt het anderen ook aan.
Ontspanning, yoga, meditatie en zelfinzicht. Mooie doelen stellen. Chris weet iemand op zijn gemak te stellen, zelfs een jongeman die volop de puberteit in duikt met alle onzekerheid die daarbij komt kijken, geef je een cadeautje: de kracht van vertrouwen geven, vertrouwen krijgen en kwetsbaar naar elkaar opstellen. Chris je bent een topper!

Maaike Wichgers

Yoga is Chris haar passie

Ik volgde bij Chris een individuele yogasessie. Ze gaf mij oefeningen specifiek voor de spanningen die ik op dat moment voelde. Die werken zeer goed. Ik ervaarde Chris als een zeer professionele vrouw met uitgebreide yoga kennis. Bovendien is ze heel empathisch, vrolijk en legt ze de oefening heel goed uit! Je voelt hoe yoga echt haar passie is. Dankjewel Chris.

miranda Vermeylen

Groei op 1 week tijd

Ik ben verbaasd van men eigen lichaam en groei op één week tijd. Dank je wel om mij dit te laten ervaren en inzien. Mijn lichaam kan meer dan ik zelf dacht.

Petra

Mijn inspiratie

Tranen in de ogen, je hebt me geïnspireerd en laten denken. Ik wil mijn leven veranderen en anders aanpakken. Dankzij jou wil ik mijn dromen waarmaken.

Clara

Laat hier je testimonial voor Chris achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Chris?

chris@deflowfabriek.be

BTW: BE0552 888 815