Lijken mensen wel eens op een andere wereld te wonen dan jij?

 

Je weg vinden in een wereld die anders denkt dan jij…

Heb je wel eens het gevoel dat niemand je begrijpt? Dat jouw hoofd precies net iets anders werkt dan dat van de mensen rondom jou? Of komt het wel eens voor dat je zelf niet eens begrijpt waarom je zo vastloopt in dingen die voor anderen zo vanzelfsprekend lijken?  En misschien is daar ondertussen zelfs de naam ‘autisme’ op geplakt? 

Het is niet altijd gemakkelijk om een verbinding te vinden met mensen die anders naar de dingen kijken, maar ik geloof erin dat het niet onmogelijk is. Alleen… je kan en je moet dit niet alleen doen. Ik wil er graag zijn om jou te helpen jezelf  én de wereld rondom jou beter te leren begrijpen! Daarnaast wil ik ook de mensen rondom jou helpen om jou, maar zeker ook zichzelf beter te begrijpen. 

Zullen we samen bruggen gaan bouwen

We kunnen dat doen door:

 • Uit te zoeken wat autisme in jouw leven betekent
 • Uitleg te geven over hoe de hoofden van andere mensen meestal werken
 • Te verkennen waarom je vastloopt en wat jij zelf daaraan zou kunnen doen
 • Te zoeken naar hoe andere mensen jou kunnen helpen en hoe je dat kan duidelijk maken

Niemand is helemaal hetzelfde, of je nu autisme hebt of niet. Dus ik kijk graag samen met jou wat JIJ het meest nodig hebt om samen met mij jouw persoonlijke brug te bouwen.

Wat denk je ervan? Gaan we er samen voor?

Elke Bussels

Bruggenbouwer, ontdekkingsreiziger en topfan van connectie en authenticiteit.

Elke wist al halverwege de middelbare school dat ze psycholoog wilde worden. Kinderpsycholoog, dacht ze, maar ze koos gaandeweg voor neuropsychologieEn toen raakte ze geboeid door autisme. Sinds ze zelf ontdekte dat ze hoogsensitief is, begrijpt ze nog beter hoe een hoofd dat anders werkt, het je behoorlijk lastig kan maken. Ze ontdekte dat ze niet alleen de personen met een autismespectrumstoornis wilde helpen zichzelf en de wereld rondom hen beter te begrijpen, maar ook beter begrepen te worden door de mensen in die wereld rondom.  Dus werd ze auti-coach en begon ze bruggen te bouwen. 

En ergens op dat pad, kwam ze ook nog ACT (Acceptance and Commitment Therapy) tegen. Hopla! De puzzel viel in elkaar! Dìt was wat ze zocht! Voetjes op de grond, geen loze beloften, … het leven ìs nu eenmaal niet altijd gemakkelijk, en we moeten niet doen alsof dat wel zo is. Maar het belangrijkste van alles: we hebben allemaal iets waarvoor we écht willen gaan! We hebben allemaal iets dat het de moeite waard maakt dit alles te doorstaan en vol te houden, hoe moeilijk het ook is, of je nu een diagnose hebt of niet.

Elke doet haar job met passie, maar leeft ook met passie. Passie voor dans (ze kan je wel wat salsa-, bachata- en kizombapasjes bijbrengen ;-)), passie voor reizen, passie voor dieren, maar vooral een passie voor een connectie met het leven. Nieuwe mensen leren kennen, verdwalen in kleine straatjes in een onbekende stad, zonsopgangen en -ondergangen meemaken over heel de wereld, ervaringen opdoen die haar doen groeien als persoon, …

Hoewel ze zeker niet altijd even mild is voor zichzelf en ook stukjes van zichzelf heeft moeten leren appreciëren, vindt Elke authenticiteit haar belangrijkste eigenschap. Elke is gewoon Elke, als psycholoog, als vriendin, als collega, …

Elke wil heel graag dat jij ook je authentieke zelf durft tonen aan de wereld, op welke manier je hoofd ook werkt.  Jij mag er zijn! Heb je nog vragen voor haar? Just ask!

Elkes achtergrond

 

 • Master in de Psychologie (2007)
 • Postuniversitaire Opleiding Klinische Neuropsychologie (2011)
 • Postgraduaat Autisme (2012)
 • ACT-therapeut (2012)
 • Webdesign (i.o.)
 • Verschillende taalopleidingen
 • Gecertificeerd Urban Kizomba Teacher (2019)

https://www.elkebussels.be 

 

Dit is het aanbod van Elke

Loop jij als persoon met autisme wel eens vast? Begrijp je niet waarom mensen doen wat ze doen? Wil jij als persoon zonder autisme meer duidelijkheid over hoe een auti-hoofd werkt?

Wil jij zelf sterker in je schoenen staan en ontdekken hoe je ondanks de onvermijdelijke mindere momenten toch een leven kan vormen zoals dat voor jou waardevol is?

 

Elke Bussels - psycholoog voor mensen met autisme

Maak kennis met Elke

Wil je ontdekken of het klikt tussen jou en Elke?

Dan kan je hier kiezen voor een kort kennismakingsgesprek met haar!

Auti-coaching

Wil jij ook bouwen aan de brug tussen jou en de wereld die je niet altijd begrijpt?

Boek dan hier je auticoaching!

Duur: 55 minuten

Prijs: 65€

(BTW vrijgesteld)

Individueel gesprek

Wil jij ook steviger in je schoenen staan en je leven vorm geven zoals dat voor jou waardevol is?

Boek dan hier je individuele sessie!

Duur: 55 minuten

Prijs: 65€ 

(BTW vrijgesteld)

Contacteer Elke

Stuur een mailtje naar elkebussels@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Elke achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Elke?

+32 (0) 478 29 36 45

elkebussels@deflowfabriek.be

BTW: BE0891.656.068