Hoogbegaafd.

Een vergiftigd geschenk?

Meer dan een hoog IQ

Een hoge intelligentie gaat hand in hand met een verhoogd bewustzijn. Daardoor denk je niet alleen anders, je vóélt je ook anders.

De impact van het gevoel ‘anders te zijn’ is groot. Laat je niet wijsmaken dat hoogbegaafdheid een luxeprobleem is. Ja, je hebt een flinke portie denktalent. Dat is een mooi cadeau, maar het kan ook een valkuil zijn. Hoogbegaafden komen jammer genoeg regelmatig problemen tegen. De maatschappij is ingesteld op de gemiddelde mens, en dat kan lastig zijn als je niet gemiddeld bent.

Je voelt je onbegrepen, je vindt geen aansluiting, je raakt regelmatig in conflict, je hebt moeite met vriendschappen… Misschien heb je zelfs steeds opnieuw geprobeerd je aan te passen omdat het lijkt alsof je echte ik niet past binnen de sociale normen.

Veel hoogbegaafden zijn ongelukkig, zitten niet (meer) goed in hun vel, of benutten hun potentieel niet. Wie bovendien als kind niet gepast werd begeleid, eindigt niet zelden met een laag zelfbeeld, heeft het gevoel dat niets lukt en loopt vast.

Bij Evelyne kan je terecht om inzicht te verwerven in de patronen die je hebt opgebouwd terwijl je je draai probeerde te vinden in het leven. Evelyne begeleidt je ook om in actie te komen om die patronen te doorbreken.

Evelyne Vanraes

Evelyne is een wervelwind, altijd bezig met vanalles en nog wat. Mama van twee pubers, partner, coach, ingenieur, autodidact in de meest uiteenlopende onderwerpen, muzikant en vooral een enthousiaste babbelkont.

Vroeger op school, en in de eerste jobs die ze deed, kon ze nooit echt haar draai vinden. Het waren jaren van zoeken, ‘wat is er mis met mij?’, en veel twijfels. Een misdiagnose adhd, wat helaas regelmatig voorkomt, maakte het alleen maar nog verwarrender. Het was pas toen ze, op zoek naar inspiratie om haar eigen kinderen te kunnen helpen, zich ging verdiepen in hoogbegaafdheid, dat de puzzelstukjes in elkaar vielen.

Ze besloot haar kennis en persoonlijke ervaring in te zetten om anderen te helpen hun snelle denken niet als een vergiftigd geschenk te zien, maar te beschouwen als een cadeau en hun potentieel te leren benutten.

Ze schoolde zich om tot ontwikkelingsgerichte coach en volgt jaarlijks bijkomende opleidingen. Omdat ze beter wil worden in haar vak. En ook omdat ze gewoon graag nieuwe dingen leert. Naast hoogbegaafdheid is Evelyne ook gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een laag zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen, en kan je bij haar terecht voor loopbaanbegeleiding met loopbaancheques.

Evelyne’s achtergrond

  • Breakthrough Coach (Breakthrough Academy)
  • Self Management en Stresspreventie (Jef Clement)
  • Perfectionismecoach (Het Ontwikkelingsinstituut)
  • Ontwikkelingsgericht Coachen (Het Ontwikkelingsinstituut)
  • NLP Practioner & Master (Het Ontwikkelingsinstituut)
  • PhD in toegepaste wiskunde (KUL)
  • Burgerlijk ingenieur (KUL)
  • www.mentalcoachevelyne.be

Dit is het aanbod van Evelyne

Wil jij (terug) vol zelfvertrouwen van het leven genieten?
Een traject bij Evelyne verandert je leven!

Gratis 'matchgesprek' met Evelyne

Omdat het belangrijk is dat je een goede klik hebt met je coach biedt Evelyne een gratis kennismakingsgesprek aan.

Boek meteen online of gebruik de contactgegevens onderaan deze pagina.

Overwin je valkuilen

Door de versnelde ontwikkeling die je als hoogbegaafde hebt doorlopen is de kans groot dat je belangrijke vaardigheden niet goed ontwikkeld hebt.

In dit traject van drie maanden krijg je inzicht in jouw persoonlijke valkuilen en neem je een kwantumsprong in je persoonlijke ontwikkeling.

Prijs: 295€/maand

Ik? Hoogbegaafd?

Veel hoogbegaafde volwassenen zijn zich hier helemaal niet van bewust. Dat komt omdat over hoogbegaafdheid veel misverstanden bestaan. Het gaat echt niet alleen over slimme kinderen die al konden lezen voor ze naar school gingen.

Vermoed je dat je weleens hoogbegaafd zou kunnen zijn en wil je begrijpen wat dat inhoudt?

Kies dan voor een diepgaand inzichtgesprek van 1,5u.

Prijs: 125€

Laag zelfbeeld & Perfectionisme

Je vindt jezelf niet ‘goed genoeg’ en bent steeds op zoek naar bevestiging. Elke tegenslag is een persoonlijk falen.

In dit traject van drie maanden maken we komaf met de ‘mindfuckers’ in je hoofd.

Prijs: 295€/maand

Contacteer Evelyne

Stuur een mailtje naar evelyne@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Leren relativeren

Door de coaching bij Evelyne ben ik rustiger geworden. Ik kan beter relativeren en heb geleerd afstand te nemen van netelige situaties.

Evelyne gaat voor resultaat op maat. Ze vindt het evenwicht tussen kordaatheid en betrokkenheid.

Bart D

Laat hier je testimonial voor Evelyne achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Evelyne?

+32 (0) 498 24 14 99

evelyne@deflowfabriek.be

BTW: BE0644.463.149