Jouw ZIJN in Balans

Als je veel pijn met je meedraagt kan het leven erg zwaar zijn. Je kan dan nog moeilijk jouw leven naar wens leiden. Soms komt het meer tot uiting in je lichaam, soms meer in je emotionele ZIJN. Soms in beide.

Als ervaringsdeskundige ging ik op zoek naar iets dat écht werkt. Ik was het beu om ‘ermee te moeten leren leven’.  Ik wilde ervan af!

Het antwoord vond ik in de Chinese Geneeskunde. Ik onderzocht specifiek hoe het emotionele en lichamelijke onderling samenhangt.

Het resultaat is prachtig en dat gun ik jou ook!

 

 

Ik ben Fien

Je komt me vaak rikketikkend of neuriënd tegen. Ook experimenteren met kruiden en zalfjes maken, kunst in me opnemen en een lekker moeilijke sudoku oplossen vind ik fijn om te doen.

Na jarenlang inzicht te verkrijgen in mijn rugzak, vroeg ik me af, of het überhaupt wel mogelijk is om nog ooit te kunnen leven alsof ik nooit die zware rugzak op had. Ik heb dit grondig bestudeerd en onderzocht, toegepast op mezelf en intussen ook bij mijn cliënten.

Wel, het antwoord is JA! En ook een beetje nee…

Ja, want je kan je leven eindelijk gaan uitbouwen zoals jij het wenst.
Nee, want de herinnering verdwijnt niet. Maar de zwaarte gaat ervan af. Het raakt je niet meer. Het is verwerkt. Het is UIT je systeem. Ook bijhorend gedrag verdwijnt. Er is namelijk geen enkele reden meer voor. En je hoeft daarvoor zelfs niet door het gevreesde “diepe dal” te gaan.

 

Opleiding

  •   Basisjaar Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM)
  •   Kinder Tui-nà
  •   Tui-nà (in opleiding)
  •   Psycho-emotional disorders and Extraordinairy vessels – Yvonne Farrell
  •   Balansmethode TCM
  •   Mobilisaties en manipulaties van de gewrichten
  •   Westerse kruiden volgens TCM

De meeste van deze opleidingen volgde ik aan OTCG Antwerpen. OTCG is onderdeel van de Karel de Grote Hogeschool en is de enige school in Chinese geneeswijzen die een ISO-kwalificatie kan voorleggen.

 

Wil je graag contact opnemen met Fien ?

+32 (0) 494 94 95 34

fien@jouwzijninbalans.be

BTW: BE 0750 806 427