Wil jij de beste versie van jezelf worden?

Opgroeien naar een eigen ik: een moeilijk proces

  • Worstel jij met jezelf? Voel jij je onzeker of wil je nu eens eindelijk een einde maken aan dat laag zelfbeeld van jou?
  • Heb jij ruzie met vrienden, vriendinnen of met je ouders?
  • Voel jij je leeg, onbegrepen of moe?
  • Word je gepest en wil je hier over babbelen? Of misschien ben je zelf wel actief als pester en wil je hier mee stoppen maar weet je niet hoe.

Als opgroeiende jongere komen er zoveel dingen op je pad waardoor je je verdrietig, angstig of zelfs gefrustreerd voelt. Dingen die je zelfbeeld en zelfwaardegevoel aantasten. Het is niet gemakkelijk om als jongere op te groeien in een maatschappij die zoveel van je verwacht. Druk om te presteren op school, sociale media die tal van hoge verwachtingen opleggen op vlak van kledij, lichaam, gewicht, vrienden, …..

Ik noem nu maar een paar dingen die moeilijk kunnen zijn voor jou, maar er zijn heel wat meer opties natuurlijk.

Ik omschrijf mezelf als een ervaringsdeskundige op dit gebied. Als tiener en zelfs als twintiger had ik het heel moeilijk met mezelf. Ben ik wel goed genoeg? Ben ik niet te dik? Zien ze mij wel graag? Mijn vrienden waren altijd mooier, hadden betere schoolresultaten, blonken uit in een bepaalde hobby, hadden veel vrienden, …. En ik? Het leek alsof ik niets van dit had. Ik had niemand om mee te praten. Niemand met wie ik dit wou delen want ik schaamde mij er voor. Ik wou op eigen houtje op zoek gaan naar mezelf. Mezelf verbeteren. Maar dit lukte mij niet alleen. Sterker nog, het duwde mij nog verder weg. Het begon met een burn- out, gevolgd door een depressie en eetprobleem.

Vandaag de dag wil ik als coach en ervaringsdeskundige aan de slag gaan met jongeren omdat ik zelf van dichtbij heb mogen meemaken hoe moeilijk het kan zijn om op te groeien. Ik ken die kleine monstertjes in jouw hoofd en samen met jou wil ik die verslaan. Wat denk je?

Samen met jou wil ik op zoek gaan naar jouw kwaliteiten en hulpbronnen om de beste versie van jezelf te (her)ontdekken!

Ik wil op een positieve manier op zoek gaan naar hulpmiddelen die jou kunnen helpen om er terug tegenaan te gaan. Zodat ook jij 100% jezelf kan zijn!

Ben je er klaar voor?

Frauke Urlings

Frauke is 26 jaar en daarmee één van de jongste van het team, maar dit houdt haar niet tegen om volop voor deze nieuwe uitdaging te gaan. Waarom? Omdat ze merkt dat ze als coach/ervaringsdeskundige veel kan betekenen voor jongeren die in de knoop liggen met zichzelf.

Frauke studeerde af als bachelor in de orthopedagogie en werkt nu 5 jaar als opvoedster met kinderen/jongeren met een licht tot ernstige verstandelijke beperking met bijkomende gedrags – en emotionele stoornissen. Waarom ze nu verkiest om als online coach aan de slag te gaan, is simpel. Het is datgene ze graag doet: jongeren hun eigen, unieke ik laten (her)ontdekken.

Frauke raakte als jongere zelf de weg een beetje kwijt in de chaos die het leven heet. Ben ik wel goed genoeg? Ben ik niet te dik? Haal ik wel goede schoolresultaten? Welke studie moet ik gaan volgen? Zien ze mij wel graag? Het waren tal van vragen die in haar hoofd speelde en ervoor zorgde dat ze ongelukkig werd. Met de juiste hulp, geraakte ze weer overeind en koos ze ervoor om het roer helemaal om te gooien. Ze koos voor zichzelf en ontdekte haar unieke persoontje waar ze nu trots op is.

Daarnaast is Frauke een bezige bij met een passie voor o.a. sport, natuur, lezen, nieuwe dingen leren, psychologie en mensen doen groeien.

Ohja ze gaat als ontzettend trotse meter van een knap kereltje genaamd Matheo door het leven ; – )

Haar ‘field of genius’ is jongeren op weg helpen, steunen, helpen groeien en bloeien en zichzelf beter leren kennen. Samen met jongeren op pad gaan om de beste versie van jezelf te worden.

Nog vragen? Let me know ; – )

Frauke’s achtergrond

  • Bachelor orthopedagogie
  • Life Space Crisis Intervention
  • Oplossingsgericht werken
  • Autisme 
  • Vorming voorkomen van en omgaan met agressie
  • Bijscholingen rond autisme, zelfzorg, emotionele en sociale ontwikkeling, ….

Dit is het aanbod van Frauke 

Lig je in de knoop met jezelf? Voel je je onzeker? Word je gepest? Of hangt er een algemeen ik-voel-me-niet-goed-gevoel? Frauke kan je ongetwijfeld verder helpen!

Maak kennis met Frauke

Een goede klik tussen jou en Frauke is belangrijk. Je moet je oké voelen bij Frauke. Daarom biedt ze een gratis kennismakingsgesprek aan, zodat jij kan ontdekken of jij en Frauke een goede match zijn.

Coachingsgesprek

In dit gesprek gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. 

Een gesprek duurt 50 min.

Prijs: 40€ (incl. BTW)

Contacteer Frauke

Stuur een mailtje naar frauke@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Bedankt

Hey Frauke, een welgemeende dankjewel 🌷 bedankt dat je zo je tijd hebt genomen voor naar hem te luisteren. Denk toch wel een last die van M. z’n schouders is gevallen. chapeau doe zo verder. 😘

Ellen

Laat hier je testimonial voor Frauke achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Frauke?

+32 (0) 499 35 05 33

Frauke@deflowfabriek.be

BTW: BE0746.710.354