Zie je het bos door de bomen niet meer?

Fully present

Zoals de naam verraadt is dit programma erop ontwikkeld je -met je twee voeten- bewust in je leven te plaatsen. Doorheen het leven raken we steeds verder van onszelf verwijderd door onze opvoeding en cultuur, de wensen van onze dierbaren, nieuwe levensfases en diens uitdagingen. We worden meegetrokken in de stroom, er werd ons immers nooit geleerd hoe onze eigen koers te ontdekken en te bewaken. Eigenlijk is dit best straf, niet?

Steven Hayes (één van de grondleggers van ACT, Acceptance and Commitment Therapy – de onderbouw van dit programma) verwoordt het heel mooi als ‘je zou allicht ook niet met een racewagen gaan racen alvorens iemand je vertelde waar de remmen liggen?’.

Dit is alvast wat je hier kan verwachten, een programma dat alle fundamenten bevat in het leren omgaan met yours truly: je verstand. Onze innerlijke dictator, die maar al te vaak gericht is op het voldoen aan de eisen van buitenaf, of het net halsstarrig verzet ertegen (wat ook geen betrouwbare maatstaf is voor wat jij echt wil). Eens we leren kijken naar onze gedachten en gevoelens, ze leren zien voor wat ze zijn dan ontdekken we dat wij hen niet zijn. We leren volledig aanwezig zijn temidden van de storm van ervaringen, en dit is de plek van waaruit we onze eigen koers kunnen gaan ontdekken en varen.

Wat omvat het programma?

  •  Er zijn 10 sessies (+ 1 gratis try-out sessie)
  •  Ik geef de richtlijn mee om gemiddeld 1 sessie per week te volgen, wil je meer tijd tussen? Dat kan, dat is het hem net, je doet het op je eigen ritme.
  • Elke sessie duurt 45-60min en bestaat uit een video en een document waarop je reflecties noteert doorheen de sessie
  • Elke sessie wordt afgesloten met het stellen van intenties, ik geef een aantal suggesties, jij kiest wat best aansluit op jouw noden
  • Je stuurt me je reflecties door na afloop en ik geef schriftelijk extra toelichting, extra input – je kan het in feite zien als een soort schriftelijke communicatietool die we doorheen die 10 sessies gebruiken om het programma steeds meer af te stemmen op jou.
  • Tussen de sessies door ga je aan de slag met materiaal (dat kan een dagboekformulier en/of geleide meditatie zijn)
  • Bots je op obstakels tussenin? Dan kan je me steeds bereiken via mail of chat, en gaan we hands on samen kijken hoe hiermee om te gaan.
  • Vrije optie: tussenin een videocall inplannen ter extra ondersteuning, dit is niet inbegrepen in de prijs (hiervoor is het tarief €65/60min)

Nog vragen?

Contacteer me!

Dit is de rest van het aanbod van Sarah

We kunnen per sessie of per traject werken.

Sarah Braeckevelt

Maak kennis met Sarah

Twijfel je of we voldoende raakvlakken hebben? Geen nood, je kan een vrijblijvend (& tevens gratis) kwartiertje met me doorbrengen waarin we het samen te weten komen.

Tête-à-tête

Werk je liever via 1-op-1 gesprekken? Dat kan, we combineren gesprekken met online werkmateriaal. De prijs varieert afhankelijk van de duur van ons gesprek en de opvolging ervan. We spreken dit steeds samen af.

Prijs: €80-€110; €65/60min voor follow-up calls

Junglepad

Een 15 weken programma aangepast aan jouw specifieke noden, via een combo van gesprekken en materiaal op maat bewandelen we je junglepad en werken we ons een weg naar het centrum.

Prijs: €790 of 4x€200

Contacteer Sarah

Stuur een mailtje naar sarah@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Sarah achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Sarah?

+32472474910

sarah@deflowfabriek.be

BE0633645570