Leer je graag de kunst van ministapjes?

Wat zou je oudere zelf antwoorden?

Stel: ik heb een toverspreuk die je als vanzelf vijf, tien of misschien zelfs twintig jaar verder flitst… Je mag dus helemaal vrij kiezen hoeveel rimpels je extra in de spiegel wil zien… Je komt in die flits bij je oudere (en natuurlijk wijzere) zelf terecht… en je kijkt van daar terug op je leven. Je mag zelfs in gesprek gaan met jezelf,  tips vragen, vragen wat de dingen zijn die je gedurende die tijd werkelijk blij gemaakt hebben en waar je mogelijk spijt van hebt.

Wat zou je oudere zelf daarop antwoorden? Of wat zou je heel graag als antwoord willen? Welke avonturen ben je aangegaan al die tijd? Of zat het helemaal niet in die avonturen voor jou, maar eerder in het alledaagse klein geluk, in het écht mogen zijn wie je bent?

Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap
– Lao Tsé –

Wat vind je dus – nu reeds voor later – belangrijk in je leven? Welke uitdagingen zou je willen aangaan? En hoe zou je dat dan willen doen? Zijn er bijvoorbeeld nu reeds ministappen die je in die richting kunt zetten? Of is er iets, of iemand die je net dat extra positieve duwtje in de rug zou kunnen geven?

In een kennismakingsgesprek voelen we eerst of er een klik is. Zit het gevoel voor ons beide goed dan help ik je van dan af graag door te luisteren, door met jou te kijken wat (onzichtbare) drempels kunnen zijn en door rekening te houden met jouw tempo richting actie!

Hans De Keyser

Hallo, ik ben Hans! Ik ben life -en wandelcoach en blogger. In het verleden werkte ik vijftien jaar met hart en ziel als begeleider van mensen met een beperking, maar al die tijd had ik met een eigen beperking te kampen. (de ziekte van Crohn) Dit dwong me ertoe om tijdelijk te stoppen als begeleider en eerst op zoek te gaan naar meer balans,  naar wat me zelf blij maakt en waar ik energie van krijg. Want dat was ik toen op de één of andere manier uit het oog verloren…

Yesterday I was clever, so I wanted to change the world. Today I am wise, so I am changing myself.
– Rumi –

Na een zoektocht met vallen en opstaan kwam ik – naast aanpassingen van een aantal levensgewoonten – onder andere ook uit bij energiegevers zoals zingen, natuur, rust, spelen (jawel, spelen 🙂 ) en wandelen. En net tijdens zo’n wandeling,  op een hiking in Nederland ontmoette ik iemand die vertelde over de opleiding ‘Inspirerend Coachen’. Ik werd er zo enthousiast van dat ik me reeds tijdens dit gesprek denkbeeldig inschreef voor de opleiding.

Ondertussen zijn we bijna twee jaar verder en zet ik mijn eerste stappen als coach.
Ik coach graag richting inspiratie, richting wat iemand wil vanuit ‘eigen hart’ en richting enthousiasme!

Op de blog optgevoel.be vertel ik over mijn eigen zoektocht en twijfels, over wat me inspireert en wat me blij maakt.

Hans’ achtergrond

 

  • Studiebegeleider/internaatsopvoeder (2003-2005)
  • Begeleider van mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking (2005-2017)
  • Postgraduaat Inspirerend Coachen (Arteveldehogeschool 2019-2020)
  • Blog: optgevoel.be
Hans

Dit is het aanbod van Hans

Geef een seintje via mail om een gesprek aan te vragen.
Hans

Gratis geprek met Hans

In dit kennismakingsgesprek van 20′ verkennen we wat je heel graag zou willen en wat je hierin tegenhoudt.

Als de klik er is kunnen we samen bekijken welke formule je het beste kan helpen richting een concreet actieplan!

Inspirerend coachen

Heb je een probleem dat je graag wil aanpakken? Ik breng met jou in kaart wat er aan de hand is en ga daarna samen met jou via doelgerichte vragen op zoek naar wat je heel graag zou willen!

De kunst van Kaizen

Kaizen is een Japanse term en betekent ‘continu verbeteren via kleine stapjes’
Is er een domein in je leven dat je graag wil veranderen? Ik kijk met jou wat je heel graag zou willen en help je om tussendoelen te stellen richting dat uiteindelijke doel!

In dit traject zitten 5 sessies van 1u

Vind je Ikigai

In een vorig leven was ik waarschijnlijk Japanner, want ook Ikigai is een Japans woord. Een woord dat je zou kunnen vertalen als ‘dat waar je ‘s morgens met plezier voor opstaat’ In dit traject gaan we samen op zoek naar jouw Ikigai!

In dit traject zitten 5 sessies van 1u

De weg naar verandering

Wil je graag iets veranderen in je leven maar weet je niet goed hoe? Ik breng samen met jou in kaart wat je heel graag zou willen en begeleid je daarna stap voor stap in de richting die jij zelf wenst.

In dit traject zitten 3 sessies van 1u

Ondernemen

Ben je ondernemer en kan je een ‘compagnon de route gebruiken’? Waar wil je graag naar toe op lange termijn en hoe wil je dat dan graag bereiken? Ik denk graag mee richting concrete actie!

In dit traject zitten 10 sessies van 1u

Contacteer Hans

Stuur een mailtje naar hans@coachinzicht.be of vul onderstaand contactformulier in.

Wil je graag contact opnemen met Hans ?

+32 (0) 486 36 18 68

hans@coachinzicht.be

BE 0750.908.474