Verloren? Mis je iets?

 

Verloren? Mis je iets?

In onze maatschappij gaat het vaak ‘hard’.  Je maakt zaken mee die je overweldigen, die je pijn doen. Het is intens en het gaat diep, het overweldigt. Je zoekt manieren om ermee om te gaan.

Je mist ook iets. Het voelt het niet helemaal vol, juist, zuiver, authentiek. Je leven lijkt er grijs uit te zien t.o.v. dat van anderen. Je wilt méér kleur, je wilt méér zijn.
Soms vraag je je af of het jou wel gegund is, een kleurrijk en vol leven. Of je de weg daarnaartoe wel kan vinden.

Herkenbaar?

  • Je piekert veel en loopt er soms in vast,
  • Je twijfelt veel en kan moeilijk keuzes maken,
  • Je bent bang dat je niet aan de verwachtingen van anderen kan voldoen,
  • Je blijft hangen in het verleden of in een moeilijke gebeurtenis,
  • Je bent bang om jezelf te laten zien.
  • Je voelt je niet vol(ledig). Je mist iets.

  Dan is het niet slecht om hiermee aan de slag te gaan.

  Wil je jouw leven terug in eigen  handen nemen?

  Wil je terug balans?  Weet je diep van binnen “er is meer”, “Ik ben meer”?
  Geloof je ook dat iedereen de antwoorden in zich draagt? Maar zie je het (zelf) even niet? Dan kan hulp welkom zijn om dit zichtbaar te maken.

  Want er is licht en kleur aan het einde van de tunnel! En alles is er al. Het is nooit weggeweest. Je was even verblind of wist niet waar je moest zoeken. (Terug) kunnen zien, of een nieuwe weg vinden vraagt wat tijd, zoekwerk en creativiteit.

  Ine geeft je graag wat van haar licht, zodat je op eigen kracht – en sneller dan alleen – jouw licht kan (terug) vinden en jouw unieke weg kan volgen.

  Creativiteit

  Creativiteit is voor Ine een belangrijke kwaliteit die je kan helpen om te verbinden met jezelf en met alles om je heen. Het is een talent dat iedereen mee krijgt, maar vaak wordt verwaarloosd.

  Graag deelt Ine hier Osho’s woorden want wat hij schrijft, dekt voor haar volledig de lading,

  “Creativiteit is de kwaliteit die je aan de activiteit geeft die je aan het doen bent. Het is een houding, een innerlijke benadering – van hoe je naar de dingen kijkt. Wat je ook doet, als je het met blijheid doet, als je het liefdevol doet, als je daad niet puur economisch is, dan is het creatief. Als hieruit van binnen iets gaat groeien, als het jouw groei bevordert, dan is het spiritueel, creatief, goddelijk, verbindend, … ’Zijn’ en ‘creatief zijn’, zijn synoniem. Het is onmogelijk om te ‘zijn’ zonder creatief te zijn. …

  We vernietigen creativiteit. Niemand is niet-creatief geboren, maar we maken negen-en-negentig procent van de mensheid niet-creatief. Reinig jezelf van alle conditioneringen en opeens zul je zien dat je creatief bent.

  Een creatieve activiteit vergroot de schoonheid van de wereld; het geeft iets aan de wereld, het neemt er nooit iets van weg. Een creatief persoon komt de wereld in, vergroot de schoonheid van de wereld. Hij laat de wereld beter dansen, beter genieten, beter mediteren, … Als hij de wereld verlaat, laat hij een betere wereld achter zich. …, enorm vervuld omdat zijn leven een intrinsieke waarde heeft gehad.

  Ine help je graag om jouw creativiteit (terug) te vinden zodat jij jouw stempel op de wereld kan drukken door je unieke zelf te zijn.

  Ine Mulier

  Ine’s doel is dat je je goed voelt in je vel met alle (diepe) gevoelens, gedachten, ervaringen, talenten en kwetsbaarheden die daarbij horen zodat je (terug) vol jezelf kan zijn. 

  Ine is een voelende creatieve duizendpoot met een grote belangstelling in de mens.  Al vanaf kinds af aan is ze creatief bezig met een grote interesse voor alle mogelijke expressieve uitingsvormen. Ze was ook van kleins af gefascineerd door wat ons mensen verbindt in de brede zin van het woord.
  Op jonge leeftijd (14) verloor Ine haar vader. Door het moeilijke afscheid en de gevolgen die de dood van haar vader bracht voor Ine en het hele gezin, verloor Ine zichzelf. Ze leerde hier als diep voelende ziel mee om te gaan en zocht naar alle mogelijke manieren om te helen, los te laten, zichzelf terug te vinden en te kunnen zijn.

  Ze raakte in haar persoonlijke zoektocht en door cliënten in haar praktijk ook gefascineerd door wat empathie (in de brede zin van het woord) met een mens kan doen en hoe je als empathische persoon ook zorg kan dragen voor jezelf.

   

  Ine’s manier van werken

  Therapeutisch & coachend werken zijn voor haar aan elkaar verbonden. In ieder groeiproces nemen we afscheid; je accepteert wat was en wat is, je verwerkt en laat los om open te staan voor nieuwe dingen, voor groei. 

  Al 17 jaar werkt Ine als therapeut/coach met zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Ine’s field of genius is mensen in verbinding brengen met, zichtbaar te maken wat is en dit helpen in te zetten als kracht. Ze vind het ook belangrijk dat mensen hun eigen antwoorden, krachten en tools vinden, eigen ankers creëren en leren gebruiken. Want iedereen is uniek.
  Ze begeleid jou stap per stap begeleid en gebruikt daarin al met al haar ervaringen, vormingen, passies, enz… die resulteerden in haar unieke inspirerende manier van werken. Ze wordt er ook helemaal gelukkig van wanneer mensen openbloeien, meer zichzelf kunnen zijn en hun eigen authentieke manier vinden.

   

  Wat belangrijk is voor Ine

  Creativiteit (in de brede zin van het woord), verbinding met jezelf (en anderen), (zelf) empathie en tijd nemen voor jezelf zijn de thema’s die voor Ine belangrijk zijn omdat ze helpen leven, verwerken, loslaten, creëren, transformeren en inspireren.

  Ine haar passies zijn: creëren, metaforen, mystische verhalen, symboliek, beeld, “zuiverheid” & integriteit, spiritualiteit, yoga, kunst & cultuur, de mens, zingen, muziek, verhalen, dromen, empathie, sensitiviteit & de kracht van voelen, groeien, bijleren, astrologie,  alles wat magisch & “anders” is, …

  Ine’s achtergrond

  • Creatief therapeut (vspw Balans, Gent) (2006)
  • Master in de Interieurarchitectuur (Henry van de Velde – instituut, Antwerpen) (1997)
  • Grafische vormgeving (Centrum voor Afstandsonderwijs) (2021-2022)
  • Bijkomende Opleidingen:
   Verbindende Communicatie (Huis voor Verbinding Bla Bla) (2021)
   Trauma therapeut Essentials (Centrum Open Mind) (2017)
   Rouwcoach / rouwtherapeut (Centrum Open Mind) (2017)
   Acteursopleiding (Academie voor Spel en Theater)( 2007) Acteursopleiding fysiek acteur)(Ecole Lassaad) (2008)
  • Bijkomende Workshops: Mindfulness (Aandacht.be), Online hulpverlening, Suïcidepreventie, Oplossingsgerichte therapie,  (CAW Antwerpen), Psychodrama (Relatie Studio), Intuïtief boetseren, Intuïtief schilderen, Improvisatie & clownerie (Wisper en Cliniclowns)

  Dit is het aanbod van Ine

  Verloren? Jezelf kwijt? Overweldigd? Verloren in verlies? Voor al deze zaken kan je bij Ine terecht.
  Vind je het moeilijk om hierover te praten? Ook dan kan je bij Ine terecht.
  Dit kan in een individueel traject op maat en/of je kan één van de programma’s volgen.

  Ine Mulier

  Maak kennis met Ine

  Je kan gratis een 20min gesprekje boeken om te kijken of  Ine & jij een goede match zijn! ; – )

  Individueel gesprek

  We gaan samen aan de slag met jou persoonlijke vraag.
  We stellen een begeleidingsplan waarin we werken aan jou specifieke doelen, verwachtingen, noden.

  Prijs: 60 € (incl. BTW) – 50 min

  Creatieve coaching

  Kan je moeilijk verwoorden wat je voelt? Heb je de behoefte om jezelf meer zichtbaar te maken? Om jezelf te uiten?
  Wil je meer contact hebben met jouw gevoelens?
  Heb je al veel geprobeerd en wil je het eens anders doen?

  Prijs:  vanaf 96€ (incl. BTW)

  Anders Groeien Programma Creatieve Coaching

  • Je gaat thuis aan de slag met een thema naar keuze en wordt intensief begeleid doorheen het hele proces.
  • Je hebt de keuze in 3 pakketten.

  Prijs:  vanaf 129 € (incl. BTW) per maand

  Verbind je-zelf

  Dit programma van 16 weken is er voor iedereen die die (meer) verbinding wil met zichzelf. Iedere dag maak je (meer) contact en ervaar je verschillende manieren om dit (blijvend) te kunnen doen.

  Prijs: vanaf 155 € (incl. BTW) per maand

  Be your best friend! (For teens)

  Dit programma is er voor tieners van 10 tot 13 jaar die sterker in hun schoenen willen staan.

  Contacteer Ine Mulier

  Stuur een mailtje naar ine@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

  een aanrader!

  Het programma ‘verbind jezelf’ van Ine geeft je de tools naar de schoonheid in jezelf. Een echte aanrader!

  S.

  Laat hier je testimonial voor Ine achter!

  Strong Testimonials form submission spinner.
  (zal niet zichtbaar zijn)

  Wil je checken of er een match is met Ine?

  +32 (0) 476 39 78 53

  ine@deflowfabriek.be

  BTW: BE 0686.472.958