Zie je het bos door de bomen niet meer?

Junglepad

Dit is een programma op maat, we zijn immers niet allen over dezelfde kam te scheren. Hetgeen jou nu tot bij mij brengt is gebed binnen jouw unieke context, met diens uitdagingen en je persoonlijke stijl.We plaveien ons een pad dat hierop afgestemd is.

Dit programma is iets voor jou wanneer je al wat gesprekstherapie of coaching probeerde, maar het gevoel had dat het ‘niet bleef plakken’ – dat het bleef bij ‘praten over’ en de bereikte inzichten niet werden vertaald in je dagelijks leven.

Dat laatste is dan ook helemaal niet evident. We slaan hier de brug tussen gesprekstherapie en de implementatie in je dagelijks leven. We bouwen aan jouw specifieke pad door de jungle en banen ons een weg naar het midden, de essentie –  je drive, je passie, je ‘why’. Dit laatste is als het vuurtje, hetgeen je de nodige brandstof verschaft om sprongen te wagen, in die richting die je wenst.

Wat kan je verwachten?

  • 6 videocalls, 6 gesprekken van 75 minuten waarin we samen op verkenning gaan door de jungle: wat brengt je tot bij mij, waar wil je verandering in brengen?
  • We starten met het uitstippelen van onze route, gaandeweg gaan we in deze momenten steeds minder praten en steeds meer ervaren – aan de hand van geleide meditaties, lichaamsgerichte technieken en visualisaties.
  • We surfen op de golf van emoties en kijken nieuwsgierig wat eronder schuilt. Wat ze je te vertellen hebben. We sleutelen aan de houding, de relatie t.a.v. jezelf, je innerlijke leefwereld en de buitenwereld.
  • Na afloop van elk gesprek maak ik een persoonlijke video waarin ik de essentie van ons gesprek weergeef: welke ervaringen vonden plaats binnen onze sessie, welke inzichten brachten deze met zich mee en wat kan je meenemen in je dagelijkse leven?
  • Elke week doen we een check-up: het leven is overspoelend en we geraken hierdoor -onvermijdelijk- afgeleid van ons pad. Het doel is niet, nooit afgeleid geraken, het doel is er steeds naar terugkeren. Ik geef je de gelegenheid terug contact te maken met je intenties. We slaan in dit contact de brug tussen onze sessies, de videos, je intenties en je huidige persoonlijke uitdagingen.
  • Aanvullend – waar nodig kunnen geleide meditaties, een extra video en/of dagboekformulieren gehanteerd worden.
  • Wil je na afloop verdere follow-up? Dat kan, dan plannen we -naar wens- nog enkele videocalls in (hiervoor geldt het tarief €65/60min, deze prijs kan variëren mochten we verder met videos/check-ups willen werken, dat wordt uiteraard steeds samen op voorhand besproken*)

Gedeeltelijke terugbetaling psychotherapie door je ziekenfonds is mogelijk

Dit is de rest van het aanbod van Sarah

We kunnen per sessie of per traject werken.

Sarah Braeckevelt

Maak kennis met Sarah

Twijfel je of we voldoende raakvlakken hebben? Geen nood, je kan een vrijblijvend (& tevens gratis) kwartiertje met me doorbrengen waarin we het samen te weten komen.

Fully Present

Net zoals we fysiek onze reikwijdte kunnen vergroten, kunnen we dit met onze geest. Eens je vriendelijk aanwezig leert zijn met je gevoelens en gedachten zal je zien wat eronder begraven ligt, dat wat er echt leeft in je hart.

Prijs: €330 of 3x€115

Tête-à-tête

Werk je liever via 1-op-1 gesprekken? Dat kan, we combineren gesprekken met online werkmateriaal. De prijs varieert afhankelijk van de duur van ons gesprek en de opvolging ervan. We spreken dit steeds samen af.

Prijs: €80-€110; €65/60min voor follow-up calls

Contacteer Sarah

Stuur een mailtje naar sarah@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Sarah achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Sarah?

+32472474910

sarah@deflowfabriek.be

BE0633645570