Jezelf graag zien…onmogelijk?

Nice to meet YOU

Jezelf graag zien. Voor wie je bent, en hóe je ook bent. En niet enkel als je aan het lijstje van voorwaarden aan je hoofd voldoet.

Soms raken we die liefde kwijt. Het geloof in onszelf. Wanneer we het moeilijk hebben, wanneer we vast zitten of vechten met wat ons overkomt, wanneer we ons verdeeld voelen, of voelen dat het leven unfair is, dan vergeten we gracieus tegen onszelf te zijn. Soms vergeten we het door conflict, of oordelen of de schuld geven, waardoor we niet zijn wie we willen zijn. Soms onderdrukken we de liefde die we voelen, omdat het veiliger is.

Jij bent liefde, in alles wat je doet zit liefde. Het stroomt door je, en het stroomt door alles rondom je.

Iedereen heeft een rugzak. Jij…ik…werkelijk iedereen. En je kan doen alsof je die rugzak niet hebt, maar dat helpt je geen meter verder. Alles wat in je rugzak zit heeft licht nodig. Zuurstof. Want dit is jouw unieke verhaal. Dit is wie jij bént.

Samen bekijken we alle thema’s in jouw rugzak, en laten er licht op stralen, we geven het liefde en zachtheid. Zodat jij grote stappen kan zetten in je leven, en niet steeds wordt tegengehouden door je saboteurs.

 Zodat jij vooruit kan, want die geweldige, grootse plannen in jou, die moeten de wereld in!

Karolien Demot

De wereld veranderen

Onze maatschappij gaat hard. We lopen ons de voeten onder ons arme lijf. We verlangen collectief naar meer tijd, minder moe zijn, minder angst, ons beter in ons vel voelen …Er komt zoveel  op ons af dat we het allemaal gewoon niet verwerkt krijgen. Ons brein slaat tilt en we worden onrustig en angstig.

Het kan anders!

Na een carrière van 20 jaar in de HR waar ze vooral  vanuit haar hoofd werkte, stond Karolien op de rand van een burn out.  Ze was op. Maar uit de gouden kooi stappen is  niet makkelijk. Ze voelde zich gefaald, want ze was precies niet gemaakt om ‘directeur’ te zijn. En ze schaamde zich omdat ze het niet kon, zo hard zijn, zo jezelf voorbij lopen.

Maar op die manier blijven werken vreet je op.

Karolien is gepassioneerd door de kronkels van ons brein. Hoe we in elkaar zitten. ​Door haar eigen moeilijke start had ze een sterke behoefte om alles rondom haar te begrijpen. Er moest toch een beter leven mogelijk zijn?

Ze helpt je met je zelfvertrouwen, dat je nodig hebt om voor je dromen te gaan, en het leven te leiden dat je altijd voor jezelf gezien hebt.

Ze helpt vrouwen geholpen zichzelf terug te vinden met een unieke combinatie van EFT (Emotional Freedom Techniques),mindfulness en coaching. Karolien is gekend voor haar betrokken, niet- veroordelende aanpak en haar humor.

Karolien’s achtergrond

  • Bachelor of Science in Psychology
  • Mindfulness (2007)
  • Seksuologie (2013)
  • Conflicthantering en mediation (2015)
  • Acceptance and commitment Therapy (2016)
  • Inspirerend Coachen (2016)
  • Business & Soul traject (2019)
  • Mindfulness based stress reduction (2019)
  • EFT – Emotional Freedom Techniques (2019)
  • Infusion Familieopstellingen (2019)

Heleen Debaenst

Dit is het aanbod van Karolien

Jezelf graag zien. Voor wie je bent, en hóe je ook bent. En niet enkel als je aan het lijstje van voorwaarden aan je hoofd voldoet.

Karolien Demot

Maak kennis met Karolien

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Karolien & jij een goede match zijn! 

Zelfliefde sessie

EFT of emotional freedom techniques helpt je bij het ontladen van een gevoel of situatie door middel van het drukken of ‘tappen’ op specifieke meridiaan-punten (energiebanen).

Door dit te combineren met het uitspreken van een positieve affirmatie, lukt het om te desensitiseren en het gevoel te neutraliseren.

Prijs: 60€ (incl. BTW)

Traject Bewustzijn

 Diep gaan, daar ben jij niet vies van. Want jij weet dat je niets verandert als jij het niet doet. Je hebt al werk gedaan. Maar toch, toch lijken sommige dingen niet te blijven plakken.

Groepstraject Inzicht

Nooit tijd? Uitgeblust? Stress? Onrustig? Je niet gelukkig voelen? Jezelf niet graag zien? Balans, wat is dat?

Contacteer Karolien Demot

Stuur een mailtje naar karolien@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Karolien achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Karolien?

+32 (0) 473 47 76 91

karolien@deflowfabriek.be

BTW: BE0718.843.244