Klaar om je leven weer in handen te nemen en te genieten van kleine gelukjes?

Verlies

Iedereen rouwt anders. Elk verlies is uniek. Niemand kan in je hoofd kijken en niemand voelt wat jij voelt. Kathleen helpt je graag om jouw manier te vinden om met een portie positiviteit voorzichtig vooruit te gaan. Op jouw tempo, met jouw vragen en uitdagingen, jouw innerlijke gevecht. Jij staat centraal.

Rouwen doe je niet enkel bij een overlijden. Ook bij een echtscheiding, jobverlies, ziekte of een innerlijke struggle zoek je een weg. Kathleen helpt je om het verlies op een andere manier vast te houden, zodat het oké voelt om je weg verder te zetten. Ze coacht je langs herkenning en erkenning van je pijn en het verdriet. Ze houdt je een spiegel voor en moedigt je aan op je weg vooruit. 

Kathleen maakt positiviteit graag besmettelijk. Als coach helpt ze je in de zoektocht naar jezelf na een verlies- of rouwervaring. Ze tackelt je belemmerende overtuigingen zodat je terug meer ruimte krijgt in je denken. Zodat je terug in beweging komt, je jezelf graag leert zien en je je eigen leven terug in handen neemt. Zodat je ontdekt wat je energie geeft en hoe je jouw talenten opnieuw kan benutten.

Kathleen gaat samen met jou op zoek naar een positieve manier om er terug tegenaan te gaan. Eentje die voor jou écht werkt. Zodat je 100% jezelf kan zijn om zo je dromen na te jagen.

Kathleen Weuts

Kathleen Weuts is samen met haar superman Koen de trotse mama van zoontje Lou (voor altijd 11 mdn) en dochter Dot ( 15 mdn). Ze is bijna 38 jaar en noemt zichzelf een positieve pitbull. Verder is ze een enthousiaste ondernemer, spring-in’t-veld met de zon op haar gezicht en in een veld vol zonnebloemen. Ze houdt van lachen, is een spreker, schrijver, motivator, entertainer, een vrije zangvogel en er is absoluut een hoekje af… ; – )

Na het overlijden van haar zoontje Lou in 2015 is ze op zoek gegaan naar hoe ze Lou’s positiviteit verder kon zetten en zo werd na een reeks opleidingen ‘Lou’k up’ geboren. 

Kathleen begeleidt mensen op de moeilijkste momenten in hun leven als: 

 • rouwcoach ( voor alle mogelijke rouw- en verliessituaties)
 • als afscheidsplanner: uitvaartzorg vnl. voor kinderen. Van a tot z, op maat, uniek, warm, persoonlijk, positief en met vleugje humor. Bijna alles is mogelijk…
 • als positiviteitscoach: mensen terug voorzichtig vooruit laten gaan en die positiviteit besmettelijk maken.

En om haar “rouwrevolutie” volledig te maken heeft ze een webshop met eigen ontworpen positieve (rouw) kaarten, koesterkadootjes en zelfgeschreven boek(en).

 

Kathleen’s achtergrond

 • Leraar kleuteronderwijs (Thomas More Vorselaar – 2003)
 • Burn out/ bore out coach (Open Mind Lovendegem – 2006)
 • Rouwtherapeut (Open Mind Lovendegem – 2007)
 • Traumahealing (Open Mind Lovendegem – 2017)
 • Talentgedreven werken  (Gaultier coaching en training – 2018)
 • Neuro- emotionele integratie therapeut (Inncare in Alkmaar -2019)
 • Werken met trauma(Ybe Castelyn – 2019)
 • www.loukup.be

Dit is het aanbod van Kathleen

Wil je je verdriet omarmen en weer wat zon in je leven toelaten?  Kathleen gaat graag met jou aan de slag!

Kathleen Weuts - rouw & verdriet

Maak kennis met Kathleen

Onderaan vind je Kathleens contactgegevens!

Elk rouwproces is uniek. We kunnen rouwen om iemand die overleden is, bij jobverlies, bij echtscheiding, bij ziekte, …

Ik luister naar je en samen gaan we op zoek om op een positieve manier voorzichtig vooruit te gaan, zodat je weer zin krijgt in je leven.

Een gesprek duurt ongeveer 1u.

Prijs: 50€ (incl. BTW)

Bij rouw en verliessituaties blokkeren vele mensen. Ze vinden de juiste woorden niet, zijn vaak bang om te kwetsen of gekwetst te worden.

Alleen is het juist de gemiste communicatie die maakt dat zulke situaties nog moeilijker worden. In deze groeisessie leer je op een open, eerlijke manier communiceren.

Een gesprek duurt ongeveer een uur.

Prijs: 50€ (incl. BTW)

Wil je checken of er een match is met Kathleen?

+32 (0) 497 88 59 55

kathleen@louk-up.com

BTW: BE0662 742 107