Houvast nodig?

Vind je pad wanneer je het even niet meer weet.

Ik begeleid je graag in het vinden van je doel en de weg ernaartoe.

Als (jong)volwassene kan je bij mij terecht voor vragen omtrent verschillende levensfasen, liefdesverdriet, rouw, vrienden maken, studeren, met je ouders communiceren, betekenisvolle relaties aangaan, de werkvloer, vragen omtrent neurodivergentie. Mijn deur staat voor je open.

Als ouder is het niet altijd gemakkelijk om te weten van welk hout pijlen te maken. Door rekening te houden met al die adviezen in de wereld, vergeten we soms te luisteren naar ons buikgevoel. Wanneer je kind neurodivergent is of zorgbehoeften heeft, vraagt dit heel wat uitdagingen en aanpassingen. Ik zoek graag met je uit wat jij nodig hebt om terug rust te vinden als ouder en als persoon.

Ik ben erkend psychotherapeut bij CM, LM, Helan of Solidaris. Ben je aangesloten bij één van deze mutualiteiten? Dan kan je een gedeeltelijke terugbetaling aanvragen.

  Over Leen

  Met een neurodivergent brein is psychotherapeut Leen niet in één hokje te passen. Ze houdt van diversiteit en dit zie je ook in haar cliënteel,  variërend van jongeren tot ouders en volwassenen, zowel neurodivergent als neurotypisch. Bij Leen is iedereen welkom voor een gesprek.

  Het begeleiden van mensen is altijd Leens passie geweest. Ze ziet haar cliënten graag groeien richting hun veranderwens en het is voor haar een voorrecht om dit van dichtbij mee te maken. Met meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden van (ouders van) mensen met neurodiverse kenmerken zoals ADHD, autisme, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en dubbeldiagnoses, brengt Leen een schat aan expertise met zich mee. 

  Leen Honings | Coach bij De Flowfabriek

  Een cliënt prees ooit haar perfecte mix van empathie en professionaliteit, een warm compliment dat ze koestert en hoog in het vaandel draagt. Ben je op zoek naar een no-nonsense psychotherapeut die dingen durft te benoemen met een vleugje humor, dan is Leen de juiste keuze voor jou!

  Ze vertoeft graag in het gezelschap van haar therapiehond Leia. Cliënten doen niets liever dan knuffelen met haar tijdens de gesprekken. Leia betekent dus veel in Leens leven en ze gaan samen graag op avontuur. 

  Leen heeft lummelen tot een kunst verheven. Niets doen is ook iets doen!

  Ze is ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD, endometriose, ongewilde kinderloosheid en imposter syndrome.

  Gezien de tegenslag in haar eigen leven, begrijpt ze als geen ander hoe moeilijk het soms is om jezelf te motiveren en je leven opnieuw zinvol te maken. Door de inzichten van de polyvagaaltheorie, die ze als basis 

  gebruikt in haar begeleiding, heeft Leen ook geleerd haar eigen stressresponsstrategieën te herkennen en te transformeren in een pad naar verbinding.

  Leen deelt ook haar triggers (energievreters) en glimmers (energiegevers):

  • Triggers: mensen die roepen, drama, moetjes
  • Glimmers: fauna en flora, kunst bewonderen, citytrippen

  Benieuwd naar wat Leen voor jou kan betekenen? Boek een gratis kennismakingsgesprek!

  Leen’s achtergrond

  Leen gelooft in levenslang leren en is dus altijd op zoek naar een nieuwe interessante opleiding om zich in te verdiepen.

  • Opleiding polyvagaaltheorie (Deb Dana)
  • Zorgverlener met therapiehond (Syntra)
  • ImPACT-trainer (UGent)
  • Oplossingsgerichte cognitieve systemische therapie (Korzybski)
  • Postgraduaat Oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen (UCLL)
  • Postgraduaat autisme (UCLL)
  • Graduaat orthopedagogie (UCLL)

  Naast langdurige opleidingen volgde ze workshops en korte opleidingen omtrent thema’s zoals trauma, sensorisch profiel, sociaal-emotionele ontwikkeling, afgestemd opvoeden, mindfulness, enz.

   

  Leen Honings | Coach bij De Flowfabriek

  Dit is het aanbod van Leen

  Voel je je anders dan anderen? Denk je dat je de enige bent die zich zo voelt? Ben je op zoek naar (h)erkenning en begrip? Twijfel je of er misschien iets meer aan de hand is? Wil je graag meer verbinding?

  Leen luistert onbevooroordeeld en gaat graag met jou op pad. Kom je mee?

  Leen Honings | Therapeut bij De FlowFabriek

  Maak kennis met Leen

  Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Leen & jij een goede match zijn! ; – )

  Individuele begeleiding

  Heb je een veranderwens?
  Laten we ons er samen over buigen tijdens een individueel gesprek.

  Prijs: 70€ (incl. BTW)

  Contacteer Leen Honings

  Stuur een mailtje naar leen@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

  Pragmatische aanpak bij problemen ivm AD(H)D

  Ik zou Leen Honings zeker aanraden indien je een beetje struggelt met hoe je AD(H)D moet omgaan. De aanpak van Leen is pragmatisch en empatisch en gestoeld op ervaring.
  In een paar sessies tijd heb ik heel wat tips gekregen die me verder kunnen helpen.
  Een aanrader dus als je een luisterend oor zoekt om je verder te helpen.

  Danny

  Een therapeut uit de duizend

  Voor mijn zoon zocht ik een warme therapeut met doorleefde ervaring met adhd en autisme, en een empowerende aanpak.

  Leen heeft al mijn beste verwachtingen overtroffen. Zowel wat persoonlijke klik betreft als de zichtbare verbetering die haar ondersteuning brengt.

  Mijn zoon voelt zich niet snel op zijn gemak bij anderen, maar bij Leen kon hij zich meteen openstellen. De aanwezigheid van haar therapiehond heeft daar zeker ook toe bijgedragen.

  Na elke sessie zag ik grote verbetering in zijn gemoedstoestand. De strategieën en tools waar hij mee buiten stapt, past hij ook toe, wellicht ook omdat ze die samen bedenken.

  Ik heb zelf al heel wat therapie gehad in mijn leven en kom zelf ook vanuit een hulpverleners achtergrond. Ik kan met veel overtuiging zeggen dat Leen een therapeut uit de duizend is.

  Ons heeft ze ook bijgestaan met goede raad ivm heroriëntering in onderwijs, zodat hij nu echt op zijn plek zit.

  daan

  Dankbare vrouw

  Leen is een open persoon. Straalt rust uit en gaf me direct een veilig gevoel. Ik zat zo angstig in mijn vel en was compleet de weg kwijt, toen ik de eerste sessie begon. Door haar erkenning van mijn struggles, werd ik “gezien” en ” gehoord”. Waaruit het inzicht volgde dat ook IK er mag zijn. Dat het goed is. Heb ik leren stilstaan waar IK blij van word en dus ook aanvaard dat zelfzorg niet gepaard moet gaan met schuldgevoelens. Ik heb de rust gevonden bij mezelf en ben Leen dus oprecht dankbaar voor haar ” zijn” Merci!

  Lies

  Laat hier je testimonial voor Leen achter!

  Strong Testimonials form submission spinner.
  (zal niet zichtbaar zijn)

  Wil je checken of er een match is met Leen?

  +32 (0) 486 / 728000

  leen@deflowfabriek.be

  BTW: BE 788 490 333