Heb jij ook het gevoel dat het leven jou voorbij raast?

 • Je voelt je vaak moe, leeg en futloos.
 • Je bent prikkelbaar en snel emotioneel.
 • Je geniet niet meer van de kleine dingen.
 • Je staat altijd klaar voor anderen en vergeet jezelf.
 • Je hebt mooie dromen, maar je durft er niet voor te gaan.
 • Je blijft piekeren en krijgt de gedachtestroom niet gestopt.
 • Je werk en je gezin vergen zoveel energie dat er geen tijd overblijft voor jezelf.

Klinkt dit herkenbaar? Dat kan beter, toch?

Wat mag ik jou wensen in het leven?

Genieten van het leven? In goede en slechte dagen gelukkig zijn? Met zelfvertrouwen een eigen koers varen? Dat wens ik alvast. Voor jou en voor mezelf.

Voor mij is het leven nu in balans. Ik weet wat ik wil. Ik ga ervoor. En ik geniet van de weg. Dat heb ik geleerd met vallen en opstaan. Als hoogsensitief persoon had ik moeite om mijn angsten en emoties te aanvaarden. Faalangst en perfectionisme deden me over mijn grenzen gaan. Ik luisterde niet naar mijn lichaam en kwam terecht in een burn-out. Door hieruit te raken heb ik geleerd krachtig in het leven te staan.

Ik wens ook jou een leven in balans toe. Samen met jou ga ik hiervoor. Vanuit mijn expertise als psycholoog en mijn persoonlijke ervaringen help ik je omgaan met de verwachtingen van de maatschappij. Ik leer je opkomen voor jezelf en je grenzen bewaken. Zodat ook jij krachtig in het leven staat.

Liesbeth Hapers

Fun fact: In het middelbaar zat ik het liefst elke les van lichamelijke opvoeding op de bank en nu sport ik tot 3 keer per week.

Een dame van vooraan in de dertig, recent mama geworden. Met een passie om andere mensen te helpen zoeken naar een leven waarvan ze elke dag genieten. Dit vanuit een eigen levenspad dat al heel hobbelig is geweest en graag moeten andere niet zo tegen de muur lopen. Dat hobbelige parkoer kan je lezen in de blogposts, want voelen dat anderen hun leven ook niet altijd rozegeur en maneschijn is doet zo een deugd.

Liesbeth houdt niet van het hokjes denken en kijkt liever naar het totaalplaatje van een mens. Vandaar dat voeding en beweging ook iets zijn waar ze zelf mee bezig is .  Zo kan ze samen zoeken naar wat jou energie geeft en energie neemt, een zoektocht die ze zelf heeft gedaan na haar burn-out. Tijdens de zwangerschap is dit lastig geweest en nu ook met  het kleine prinsesje is het soms weer zoeken naar die balans. Maar dat is het leven met ups en downs.

Liesbeth’s achtergrond

 • Humane wetenschappen (2000-2007): stage als vertrouwensleerling & eindwerk over kindermishandeling
 • Bachelor in de toegepaste psychologie (2007-2011): stage in opvoedingswinkel & eindwerk over vroege detectie autismespectrumstoornis
 • Bachelor in de gezondheidswetenschappen (2013): stage: OPZ Geel opstart mobiel crisisteam & eindwerk: opmaak signaliseringsplan voor zelfmoordpreventie
 • Cursus autismevriendelijke therapeut bij Autisme Centraal (2015)
 • Master in psychologie in avondonderwijs (2015-2020): stage: Carrewiel Turnhout & eindwerk: vertaling LPFS (vragenlijst voor persoonlijkheidsstoornissen)
Liesbeth Hapers

Dit is het aanbod van Liesbeth

Naast de individuele psychologische sessies is er een ook een aanbod om vanuit jouw thuissituatie op je eigen tempo te werken aan stressvermindering via meditatie en de opbouw van een krachtiger zelfbeeld.

Maak kennis met Liesbeth

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Liesbeth & jij een goede match zijn! ; – ) 

 

Individuele psychologische begeleiding

Een gesprek duurt 50 minuten.

€60 per gesprek

We starten steeds met een korte gratis kennismaking.

Bijna mama?

Wordt je bijna mama? Of wil je graag mama worden?

Iemand nodig die jou begrijpt en samen kan kijken wat jij als aanstaande mama nodig hebt. Een luisterend oor of iemand die mee plannen maakt. Ook als de weg naar jouw droom niet loopt zoals gepland.

Mogelijk in pakket van 10 sessies met een gratis bewegingsschema.
Kijken of dit voor jou is, boek dan hier een kennismakingsgesprek.

Prijs afhankelijk van aantal beurten

€60 per beurt

Your Power Life

Een volledige cursus van 10 modules om jouw zelfvertrouwen te boosten en een plan van aanpak te maken voor jouw krachtig leven.
Jij kan aan de slag op jouw tempo met video’s en werkboek. Om gemotiveerd te blijven en diepgaand te werken, krijg je na elke module een individuele psychologische sessie.

Deze cursus is nog in opbouw, vandaar prijs aan 50% korting

Kijken of dit voor jou is, boek dan hier een kennismakingsgesprek.

Prijs: 707.85€ (incl. BTW)

Meditatieplatform

Wil jij ontdekken hoe meditatie jouw stressniveau kan doen dalen? Op dit platform krijg je informatie over hoe meditatie werkt en meerdere oefeningen aangeboden.

Contacteer Liesbeth

Stuur een mailtje naar liesbeth@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Liesbeth achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Liesbeth?

+32 (0) 495 46 14 78

Liesbeth@deflowfabriek.be

BTW: BE0892485023