Lijkt het soms alsof niemand jou begrijpt?

Soms lijkt het alsof niemand je begrijpt, de wereld op zijn kop staat, je niet weet waar je naartoe moet en bij wie je terecht kan? Been there, done that! Je hebt angstaanvallen, stress, frustraties, woede, verdriet, gebrek aan zelfvertrouwen of geen zin in de wereld?  En je wilt hiervan af? Je wilt je terug goed voelen? Je wilt weten wie je bent en zelfverzekerd in het leven staan.

Herken je?

 • Voel je je als jongere onbegrepen?
 • Vraag je je af wat je hier op Aarde komt doen? Wat je talenten zijn?
 • Ben je vaak overprikkelt of angstig?
 • Heb je het moeilijk om keuzes te maken?
 • Zijn je ouders aan het scheiden of gescheiden en voel je je alleen? Alsof niemand je begrijpt?
 • Of wil je gewoon even relativeren en heb je nood aan een luisterend oor?

Herken je je hierin? Dan ga ik als jongerencoach heel graag met jou op stap! Samen met jou ga ik kijken naar wat er in je zit en waar je tegenaan loopt en vandaar uit gaan we dan samen een weg zoeken die beter bij je past, in een wereld waarin je je begrepen en gehoord voelt.

Lieze Carlier

Toen ik 16 was en mijn ouders gingen uit elkaar, dacht ik wat nu? Waar moet ik nu naartoe? Wie gaat me begrijpen? Wie gaat weten wat ik bedoel? Wie begrijpt wat ik meemaak? Het was het begin van een lange innerlijke reis naar zelfontwikkeling en authenticiteit. Wie ben ik? En wat kom ik hier op de wereld doen? 20 jaar later kan ik zeggen dat elke pijn, worsteling, frustratie het waard was want het bracht me steeds dichter bij mezelf.

Tijdens deze reis naar zelfontwikkeling ben ik regelmatig naar het buitenland gereisd om daar kennis te gaan maken met andere culturen als vrijwilliger in verschillende projecten. Deze projecten waren een weeshuis in Zuid-Afrika, paardentherapie in Bolivië, een schooltje gaan helpen opbouwen in de bergen in Marokko en mijn buitenlandse stage als verpleegkundige in Botswana. Tijdens deze projecten en deze reizen heb ik zoveel over mezelf geleerd en het waren letterlijk reizen naar heling op alle vlakken. Mijn grootste inzicht was dat de wereld eigenlijk al in mij zat, alleen ging ik de oplossing altijd buiten mezelf zoeken en dat we vaak beginnen te ‘lopen’ en te ‘razen’ als we het allemaal even niet meer weten terwijl we dan juist zouden moeten verstillen en letterlijk moeten stilstaan om te kijken en te luisteren naar wat ons lichaam te vertellen heeft. Hierin kan ik en wil ik je graag helpen tijdens een coachingsgesprek.

Na al deze inzichten en transformaties in mezelf is het dan ook mijn missie geworden om jongeren te gaan helpen met het ontdekken van de wereld in zichzelf. Mijn ambitie is dat jongeren er niet zo lang als mij moeten over doen om eigenlijk te weten te komen wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Graag deel ik met jullie mijn visie en levenservaringen zodat jullie een snellere weg dan mij kunnen nemen en in de eerste plaats niet het gevoel hebben dat jullie er alleen voor staan want dat is toch wel cruciaal in deze snel razende maatschappij waar nog heel veel belang wordt gehecht aan de buitenwereld. 

Liezes achtergrond

 • Handelswetenschappen (2008-2011)
 • Verpleegkunde (UCLL, 2012-2015)
 • Vrijwilligersproject in een weeshuis in Zuid-Afrika: lesgeven, verzorgen en begeleiden van kinderen en tieners met problematisch verleden
 • Paardentherapie in Bolivië: begeleiden van kinderen en jongeren met psychische en fysieke moeilijkheden
 • Buitenlandse stage verpleegkunde Botswana
 • Kind- en tieneryogadocent (Het vrolijke stekje)
 • Kind- en tienercoach: Creatief coachen, visualisaties, meditaties, relaxatie, spiegelwerk, familieopstellingen, energetische ontwikkeling van het kind/tiener, emotionele reacties van het lichaam, talenten
 • Zintuiglijke prikkelverwerking (Inge Adriaenssens)
 • Specialisatie echtscheidingen: Hoe ga ik om met de scheiding van mijn ouders?
 • www.kinder-coaching-met-paarden-figaro.be

Dit is het aanbod van Lieze Carlier

En hier kan je één of enkele zinnetjes over je aanbod zetten.

Lieze Carlier - Jongerencoach bij De FlowFabriek

Maak kennis met Lieze

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Lieze & jij een goede match zijn! ; – )

Coachingcall (50 min)

Loop je vast, voel je je onbegrepen, wil je weten wie je bent? Laten we dan samen even gaan op weg gaan.

Prijs: 65 € (incl. BTW)

Sessie ademhalingstechnieken (30 min)

Zit je te veel in je hoofd en te weinig in je lichaam? Kan je moeilijk slapen? Dan kan ik in een sessie je enkele ademhalingsoefeningen aanleren die je hierbij kunnen helpen.

Prijs: 35 € (incl. BTW)

Contacteer Lieze Carlier

Stuur een mailtje naar lieze@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Lieze achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Lieze?

0032 489 26 55 09

lieze@deflowfabriek.be

BTW: 0789 405 301