Wil jij zichtbaar zijn en klanten aantrekken

zonder jezelf te verliezen?

Als marketing je ding niet zo is…

Marketing is zo manipulatief.

Ik wil gewoon met mijn passie bezig zijn. Al dat andere gedoe hoeft niet zo voor mij.

Ik wil wel, maar ik word gek van de techniek.

Ik doe wat ik leer over marketing maar het haalt niets uit.

De ene zegt dit, de andere zegt dat… wat is het nu eigenlijk?

Als je deze of nog andere verzuchtingen bij jezelf herkent, dan kan ik met zekerheid zeggen dat jij jouw authentieke marketingmethode nog niet gevonden hebt. Ik noem het jouw B.L.I.S.S.S.-factor. Jouw manier van zichtbaar zijn die zo natuurlijk voelt dat het gemakkelijk wordt en plezierig is. 

Tijdens een inspiratiegesprek gaan we even ‘intunen’. Ik neem uitgebreid de tijd voor jou om te luisteren naar jouw vragen en zorgen over marketing en zichtbaar zijn. Na dit gesprek heb je helder waar de knoop zit en wat je kan doen om die knoop te ontwarren. Volledig vrijblijvend. 

 

Linda Nuyts

Linda is mama van vier grote kinderen en oma van klein Luna. Zij is er graag voor haar klanten, geen enkel probleem. Maar nooit op woensdag! Dat is oma-dag.

Haar motto is: “Ik moet just niks”. En ja, dat geldt ook in marketing. Ooit had zij een praktijk als psychotherapeute, maar dat was lang voor er sprake was van online marketing. Zij mocht de opkomst van het Internet, WordPress websites, Facebook en de bijhorende marketingtools van dichtbij meemaken. Maar dan zonder guru’s en marketingcursussen. Heel eenvoudig ontdekken wat leuk is en dat doen.

En dat wenst zij iedereen toe. Dat je de ‘moetes’ kan loslaten en dat je marketing gewoon kan gaan zien als onderdeel van je missie. Dat je plezier kan beleven aan het uitdragen van jouw boodschap en je licht laat stralen als een vuurtoren. Mensen die bij jou willen zijn, zullen je dan vanzelf vinden.

Marketing DOEN vanuit ZIJN

Linda Nuyts

Even intunen?

Boek een vrijblijvend inspiratiegesprek en krijg zicht op jouw beste, volgende stappen.

Nood aan technische ondersteuning?

Doe je het graag zelf maar heb je af en toe wel eens een zetje nodig? 

Prijs: 60€ (excl. BTW) per uur

Contacteer Linda Nuyts

Stuur een mailtje naar Linda@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Ik liep vast met de webshop

Tijdens ons telefoongesprek begreep ze direct waar ik op vast liep, ze gaf me heel duidelijk alle opties, maar vooral ze gaf me een rustig gevoel. Ongeloofelijk! Ze probeerde ook niet om zoveel mogelijk te verkopen. Maar ze gaf me echt het gevoel dat we dit samen konden oplossen. Ze maakte ook al de volgende dag tijd om mijn probleem op te lossen en ik kreeg er nog extra advies bovenop zodat ik weer netjes zelf aan de slag kon. Ik ben ontzettend tevreden!

An De May

oprichtster van Butterfly Moments

Een snel antwoord op alle vragen

Ik wou een website opzetten maar had geen ervaring hiermee dus ik zocht iemand die me op weg kon helpen. Via de FB pagina Ondernemende Madammen voor Vrijheid ben ik bij Linda terecht gekomen. Linda haar aanpak is zeer pragmatisch en resultaatgericht – het voorstel om de basis op te zetten en me op weg te helpen zodat ik ook mijn eigen ding kon doen met de site lag mij volledig. Ik was direct overtuigd.

Linda zorgt dat je stap voor stap de site opzet en ze helpt focus leggen. De begeleidende video’s zijn heel sterk. Op alle vragen komt heel snel antwoord en wanneer ik even teveel in mijn hoofd zat, dan kon ze me heel vlug terug en route brengen. Super begeleiding en een echte aanrader als coach om een website op te zetten.

Sofie Bruynooghe

Laat hier je testimonial voor Linda achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Linda?

+32 (0) 474 55 96 65

linda@deflowfabriek.be

BTW: BE0769 095 776