Wat wens jij voor jezelf?

Wat kan ik voor jou betekenen?

In enkele sessies of een langer traject zoeken we samen uit wat je precieze vraag is en hoe je je doel kan bereiken. Wat wens jij voor jezelf? Het kan een kleine wens zijn of een heel groot verlangen. Soms weet je niet meer wat je het allerliefst zou willen. Of misschien ben je je richting kwijtgeraakt ergens onderweg.

Coaching kan een heel krachtig instrument zijn om tot de essentie te komen.

En dat is nu precies mijn passie: samen met jou uitzoeken wat het is dat jij precies zou willen en dan stappen zetten om daar gericht naartoe te werken.

Maïssoun Hijazin

Geboeid door verhalen, beeldend vormgeven en natuur. En af en toe vallen die drie zelfs samen! 🙂  

Er zijn vele interesses die mij nauw aan het hart liggen en waar ik mij in heb verdiept. Maar deze drie grote passies zijn altijd al aanwezig geweest: Verhalen vertellen aan mijn jongere zusjes deed ik al van toen ik heel klein was : gewoon beginnen vertellen en zo sponnen zich vele verhalen voor mij uit. Het ging moeiteloos. Tekenen volgde van zodra ik een potlood kon vasthouden. Ondertussen geef ik al meer dan 20 jaar les aan Academies voor Beeldende Kunsten en ben hier zelf ook actief mee bezig. Het belang van natuur voor mij kan ik niet genoeg benadrukken. Waar ik vroeger geheime hutten bouwde in grote knotwilgen en daar mijn eigen universum creëerde, ga ik nu mijn gedachten wegwandelen in het bos, of nieuwe ideeën vinden in het geruis van bladeren, of frisse lucht inademen aan de zee. Ik moet regelmatig naar buiten. Al is het maar om af en toe de tijd te nemen om te kijken naar de kruin van een boom die meebeweegt met de wind. 

Ik zoek graag samen met iemand naar wat er precies nodig is om bijvoorbeeld verdriet een mooi plaatsje te geven, om voorbij een blokkade te geraken en om de inspiratie en de energie weer te laten stromen. Er kunnen periodes in je leven zijn waar je steun kan gebruiken om keuzes te maken en terug rust te vinden. Maar ook met kleine twijfels of vragen waar je zelf niet uit lijkt te geraken kan je bij mij terecht. 

Alles op creatief en beeldend vlak waarmee je vast lijkt te zitten of het even niet meer weet: welkom. 

Je kan ook samen met mij zoeken naar mooie rituelen voor moeilijkere momenten (ook bij kinderen) of om structuur te bieden.

Ik bied graag alleenstaande ouders steun en kan daarbij als alleenstaande mama van twee kinderen (14 en 10) ook uit mijn eigen ervaring putten.

Empowerment vind ik ook een hele mooie: mensen terug in hun kracht laten komen; prachtig om te zien.

Weet je het niet zeker of wil je eerst even kennismaken, dan kan je een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.

Maïssoun’s achtergrond

  • Master Beeldende Kunsten, keramiek, LuCa School of Arts, Gent,
  • Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid,
  • Postgraduaat inspirerend Coachen Artevelde Hogeschool Gent,
  • Syntra Leuven 1-jarige Basisopleiding (psychologie, psychopathologie, anatomie, pathologie),
  • Verschillende korte en langere lessen en opleidingen in beeldende kunsten (grafiek, schilderen, zilver, arabische kalligrafie, beeldhouwkunst, tekenen, …)
Maissoun Hijazin

Maïssoun’s aanbod

Je kan bij mij terecht voor een persoonlijk gesprek of voor langere trajecten, maar ook voor workshops of cursussen.

Maissoun Hijazin

Boek een kennismakingsgesprek met Maïssoun

Een kennismakingsgesprek duurt zo’n 15 minuutjes. Je kan natuurlijk ook je vragen via mail sturen, ik antwoord binnen de twee dagen. 

Coachingsgesprek

Niets in de handen, niets in de zakken! Gewoon door een waardevol gesprek gecoacht worden… Je kan hier een gesprek van een uur boeken, wens je een langer gesprek, dan betaal je 25€ per half uur extra.

Prijs: 60€

Verhalen spinnen

Spin samen met mij je eigen verhaal. We maken samen een begin; je huidige verhaal en daar maken we beurtelings een vervolg aan. Je kan de hoofdpersoon worden in je eigen verhaal… Tussendoor hebben we er gesprekken over.

Prijs: 250€ voor 4 gesprekken van een uur en de verhalen tussendoor. 

Wat is jouw missie?

In vijf sessies van een uur zoeken we samen uit wat jouw missie is in dit leven. Wat kan jij betekenen en hoe kan je op die manier de wereld een beetje mooier maken? 

Prijs: 250€

Een creatief leven

Zou je graag een creatief -in de brede zin van het woord- leven leiden? En heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Of zit jouw creativiteit nu wat vast? We zoeken samen uit in 5 gesprekken van een uur hoe je met kleine stapjes terug alles kan laten stromen.

Prijs: 250€ 

Beeldende Vormgeving

Een ‘echte’ les schilderen, tekenen, … en dan online begeleid en opgevolgd worden? Dat kan! Per sessie van een uur te boeken.

Prijs: 75€

Wat zeggen anderen?

De coaching met Maïssoun heeft me veel verder gebracht dan ik ooit had durven hopen. Ik was in het traject ingestapt met de doelstelling om ‘gewoon te achterhalen waar ik goed in was’ omdat ik het zelf niet meer zag en ik heb veel, maar dan ook veel meer gekregen.

Ze erkende mijn pijn, spanning, vertwijfeling en wanhoop terwijl ikzelf dat niet kon en zei ook dat ze het begreep. Ze gaf op zachte manier aan dat ze zag dat het niet goed met me ging en dat dat ok was, terwijl ik zelf nog niet kon toegeven hoe slecht ik me voelde.

Vanaf het eerste gesprek heeft ze me in een veilige cocon omhuld, waar ik mezelf kon leren zijn en waar ik op een ondersteunde, zachte en helende manier samen met haar kon werken aan alles wat me teisterde.

Ze heeft me bij de hand genomen op een pad richting mezelf. Ik moet het pad zelf bewandelen, maar ze heeft me getoond waar het pad is en heeft me een veilige en zachte start gegeven. Ze heeft steeds mijn grenzen bewaakt terwijl ik dat zelf niet deed en me ook geleerd hoe dat zelf te doen.

Als ik Maïssoun in een paar woorden mag omschrijven, zou ik stellen dat ze zacht, empathisch, begripvol, uiterst opmerkzaam en zeer respectvol is. Ze geeft concrete tips als je daar nood aan hebt, kan zeggen waar het op staat als dat nodig is (op een zachte manier natuurlijk) en geeft je gewoon zoveel meer dan je voor ogen had.

Ik zou niet staan waar ik nu sta, zonder Maïssoun’s coaching.

Virginie

Schrijfster

Contacteer Maïssoun

Stuur een mailtje naar mahijaz@gmail.com of vul onderstaand contactformulier in.

+32 486 92 63 77

Mahijaz@gmail.com

Ondernemersnr 0750.886.797