Klaar voor een ruggesteun of schop onder je kont?

(Blind) vertrouwen, leven met een beperking & bewustzijn

 • Heb je zowat alle goeie boeken over spiritualiteit en zelfontplooiing al verslonden? 
 • Lees je vlijtig elke blog over hoe je succesvoller wordt of je dromen waar maakt?
 • Zie jij toch jezelf vastlopen in dezelfde gewoontes en herken je ondertussen alle trucjes waarmee je je monkey mind probeerde te temmen? 

→ Dan ben jij hier op de juiste plek! 

En ik weet het, dat zeiden al die andere cursussen, coaches en boeken ook. Dat is volgens mij omdat die toen ook het juiste waren. En nu ben je klaar voor de volgende laag. Je hunkert naar diepere inzichten die je in beweging zetten, die je zelfvertrouwen uit het slop trekken en jou recht vooruit het leven in duwen. 

Monkey mind‘ is een term uit het boeddhisme, waar je mogelijks al wel eens van gehoord hebt. Het is een beschrijving van hoe je hoofd in alle richtingen kan schieten, grillig, onrustig, oncontroleerbaar en/of angstig kan zijn. The monkey mind is het beest dat we in meditatie proberen te temmen, maar dat we al te vaak als een ‘probleem’ zien. 
Ik denk dat de monkey mind prima is zoals hij is, de uitnodiging is om er mee samen te werken. 

Hoe gaan we met jouw monkey mind aan de slag?

Daar gebruik ik bewustzijnscoaching voor!

Bewustzijnscoaching is een krachtige combinatie van inzichten opdoen over jezelf en die ga je dan toepassen in je dagelijks leven. Je duikt dus diep in jezelf en creëert zo je het leven waar je echt van droomt.

De kracht van vragen stellen

Met krachtige vragen en volledige aanwezigheid breng ik helderheid en versterk ik jou, zodat jij kan groeien tot je grootste potentieel.

Bewustwordingscreaties

Bewustwordingscreaties zijn de hoekstenen van consciousness coaching. Met kort en krachtige stukken theorie creëer ik als coach bewustzijn in verschillende aspecten van je leven. Je ziet patronen, oude gewoontes en overtuigingen die je tot nu toe beperkt hebben. Nu ze zichtbaar zijn, ben je in staat ze uit je leven te bannen en vrij jouw eigen keuzes te maken.

Hoe het werkt?

In een eerste intake maken we kennis en maak ik je vertrouwd met Consciousness Coaching. Een coaching cycle kan gaan van 1 tot 12 sessies van een uur. We hebben op regelmatige basis  een sessie en in elke sessie geef ik een bewustzijnscreatie mee en werken we aan specifieke doelen die jij kiest. 

Als je bewustzijnscoach zal ik:

 • Geëngageerd zijn om jou je doel te laten bereiken
 • Met compassie de ruimte houden voor jou om te groeien
 • Steeds je echte potentieel zien
 • Mijn inzichten delen als het nodig is
 • Steeds overtuigd zijn dat jij alles kan creëren wat je maar wenst
 • Alle stappen met je mee vieren

Bewustzijnscoaching

In bewustzijnscoaching scheppen we de ruimte om voorbij het zichtbare te kijken. Je krijgt handvaten, inzichten en concrete stappen om mee aan de slag te gaan. Je hebt mijn woord dat ik geen genoegen neem met oppervlakkige inzichten. En ik laat niet los voordat jij voorbij je bekende obstakels bent.

Bewustzijnscoaching gaat deels over dingen die je kan doen, maar graaft een stuk dieper. Met krachtige gesprekken en coachingvragen neem ik je mee tot de kern van de zaak en draaien we het samen binnenstebuiten. 

Bewustzijnscoaching is voor jou als: 

+ Je diep wil graven
+ Je nood hebt aan een kritische en eerlijke spiegel
+ Je wel eens denkt “Ik ben misschien niet goed genoeg” 
+ Je hoofd het allemaal wel weet, maar je de echte transformatie maar niet ziet in je leven
+ Je je wil laten besmetten met Mei Lan’s vertrouwen en enthousiasme 
+ Je ambitieus bent, maar het even niet meer ziet

Geen doel is te klein of groot voor bewustzijnscoaching, het is de bereidheid om alles in vraag te durven stellen die de kracht bepaalt van een sessie. 

Surf jij met blind vertrouwen op de golven van het leven?

Of zou je dat net graag willen maar…

 • Trek jij complimenten wel eens in twijfel? 
 • Betrap jij jezelf erop dat je vaak van het slechtste scenario uitgaat?
 • Of zeg je wel eens “Zie je wel, ik wist dat het niet zou lukken.” 
 • Maak jij jezelf soms moe of boos met je oordelen over anderen? 
 • Kijk je stiekem met jaloezie naar die immer vrolijke mensen? 
 • Of misschien heeft iemand je in het verleden de kunst van vertrouwen afgenomen en zou een shot ‘blind vertrouwen’ jouw leven makkelijker kunnen maken?

Stay tuned! 

Vertrouwen heb je niet omdat je weet dat het goed komt. Vertrouwen kies je ondanks het feit dat je niet weet of het goed komt. Anders is het risicomanagement.
Mei Lan werd dankzij haar blind worden een expert in ‘blind vertrouwen’. In het gelijknamige programma deelt ze haar inzichten en geeft ze jou de kans om op jouw manier de weg naar vertrouwen te bewandelen. 

Mei Lan Ng

Mei Lan is bewustzijnscoach, avonturier, gepassioneerd surfster en sinds enkele jaren volledig blind. Blind worden was haar grootste uitdaging en tegelijkertijd ook het beste wat haar kon overkomen.

Tot 2 jaar geleden had Mei Lan een grondige hekel aan de uitspraak: “Elk nadeel heeft een voordeel”. Blind zijn is immers gewoon “kak!”. Maar dankzij de tools van bewustwording en persoonlijke transformatie heeft ze een nieuw vat energie aangeboord en kan ze nu volmondig beamen dat blind zijn een van de beste dingen is die haar overkwam én heeft ze ruimte om het af en toe gewoon ‘kak!’ te vinden.

Aanvaarding is volgens haar een keuze die je elke dag opnieuw kan maken en niet zozeer een bestemming die je moet bereiken, als in “je handicap aanvaarden”.

Als coach staat Mei Lan voor levendigheid, (blind) vertrouwen en vreugde. Ze kijkt voorbij dat wat zichtbaar is, creëert nieuwe inzichten en zet elke cliënt in beweging om het leven te leiden waar hij/zij van droomt! Ze is expert in creatieve oplossingen zoeken voor praktische problemen, leren omgaan met hulp vragen en jezelf heruitvinden.

Mei Lan heeft een haarscherpe blik en een oor voor detail. Het feit dat ze blind is heeft haar getraind om voorbij het zichtbare te kijken.

Ze is gezegend met een overvloed aan vertrouwen en pure levensvreugde. Blind worden testte haar grenzen en ze maakte er een levenskunst van om ze telkens weer te verleggen. Doorheen de jaren kreeg ze vaak te horen dat ze inspirerend was. 

Wanneer mensen Mei Lan vragen hoe ze het allemaal doet, is haar antwoord dat ze kiest om te vertrouwen. Het leven, de mensen rondom haar en zichzelf. Dat geeft haar vrijheid, ruimte om te dromen en te doen. Het is antigif voor angst, pessimisme en de motor van moed en avontuur.

In een coaching met Mei Lan duik je diep in jezelf, voorbij alles wat je al weet. Ze raapt de onzichtbare losse eindjes op en ondersteunt jou om ze op jouw manier aan elkaar te knopen. Opgeborgen dromen, schijnbaar onhaalbare doelen, opgegeven en weggestopte emoties? Samen met Mei Lan stof je ze af, blink je ze op en creëert er jouw meesterwerk mee. 

Mei Lan’s achtergrond

 • Master radioproductie (RITCS School of Arts Brussel)
 • Master conflictstudies ( University for Peace)
 • Sociaal-cultureel werk (Sociale school Heverlee UCLL)
 • Certified bij ICF
 • Bewustzijnscoaching bij Creative Consciousness
 • www.insightout.world

Dit is het aanbod van Mei Lan

 Je kan bij Mei Lan vaak ook in het weekend terecht! Toegankelijkheid in het kwadraat! ; – )

Maak kennis met Mei Lan

Een kennismakingsgesprek duurt 20 min en is gratis.

Bewustzijnscoaching - traject 6 sessies

In dit traject gaan we samen aan de slag met specifieke doelen die jij kiest aan de hand van het zichtbaar maken van patronen, gewoontes en overtuigingen.

Prijs: 397€ (incl. BTW) in plaats van 480€.

Bewustzijnscoaching - losse sessie

Met krachtige vragen en volledige aanwezigheid, gaat Mei Lan een uur lang met jou aan de slag om het diepste potentieel uit jezelf te halen.

Prijs: 80€ (incl. BTW)/1u

Programma 'Blind Vertrouwen'

Een programma waarin je leert met meer vertrouwen te leven, zodat jij voor je het weet met overgave surft op de golven van het leven.

Prijs:  497 € (incl. BTW)

Contacteer Mei Lan

Stuur een mailtje naar meilan@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Mei Lan achter!

(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Mei Lan?

+32 (0) 472 65 68 30

meilan@deflowfabriek.be

BTW: BE 0695 585 218