Mieke Vander Heyden

Bevrijd jezelf van je zelfsabotage & activeer je innerlijke kracht!

Herken jij één van het volgende?

 • Voel je je verloren of vastgelopen? We gaan op zoek naar manieren om weer grip te krijgen, de boel in beweging te krijgen, mogelijke uitgangen te vinden en je onderweg hulpmiddelen aan te leren.
 • Voel je je overweldigd door emoties of afgelsoten van je lichaam en emoties? Als eerste stap gaan we op zoek naar een manier om afstand te creëren of om opnieuw verbinding te maken, om weer te centreren. Van daaruit kunt u uw volgende stap vinden.
 • Terugkerende patronen? We zoomen in op de patronen, om diepere mechanismen, jouw onderstromen, te vinden. Vanaf hier gaan we herprogrammeren, zodat jij een nieuwe, gezondere manier van leven, zijn en omgaan kunt creëren.
 • Relatieproblemen? Laten we eens nader bekijken wat er gebeurt in uw relatiedynamiek, om tot inzicht te komen en uit te vinden hoe u duidelijkheid kunt krijgen, de verbinding en communicatie kunt herstellen.
 • Op zoek naar het ontbrekende stukje of een diepere zin van het leven? Ik zal je ondersteunen om deze innerlijke oproep te accepteren om dieper te kijken en te vinden waar je op hebt gewacht.
 • Wil je uit de gebaande paden stappen en jouw unieke leven creëren? Ik begeleid je graag in dit transformatieproces, waarbij ik onderzoek wat het is dat nu helemaal met jou resoneert en hoe je dit kunt realiseren.
 • Wil je uitbreken, in je kracht stappen en je potentieel volledig leven? Ik zal jouw herverbindingsproces faciliteren, om je ware zelf te vinden, te veranderen en vorm te geven aan je nieuwe zelf, op de manier die voor jou goed voelt.

Mieke Vander Heyden

Tegenwoordig reis ik de hele wereld rond, terwijl ik cliënten ondersteun tijdens hun ontdekkingsreis naar binnen, de weg van zelfverbinding, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Maar dat was niet altijd het geval.

Ik weet hoe het voelt om alleen te zijn, beschaamd, angstig, gevangen in mezelf, onveilig of niet goed genoeg. Mijn leven startte met een traumatische geboorte, een aantal jaren het vroegtijdige verlies van mijn moeder, een afwezige vader, opgroeiend in een dolgedraaide samenleving. Ik leerde om mezelf klein te houden, heel snel volwassen en verantwoordelijk te zijn. Dit is al meer dan 20 jaar geleden, maar het voelt soms alsof het gisteren was.

Dit is mijn WAAROM.

Ik wil de ondersteuning zijn die ik nooit gekend heb. Ik wil het rolmodel zijn dat ik nooit had. Mijn pad is door mezelf geplaveid en gesmeed, maar mijn missie is om anderen te laten ervaren dat ze niet alleen door moeilijike periodes hoeven te gaan.

Wat mijn leven veranderde, was een persoonlijke crisis in de vorm van een burn-out, die resulteerde in een sabbatjaar. Tijdens deze wereldreis en de afstand van het thuisfront, begon ik mezelf terug te vinden.  Dit was de start van een diepe transformatie. Stilaan verliet ik de slachtofferrol en stapte ik in de rol van de regisseur over mijn eigen leven, ik nam de verantwoordelijkheid voor mezelf op en durfde terug te dromen. Synchroniciteiten ontvouwden zich en dit was het begin van een leven dat ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Sindsdien, wijd ik mezelf volledig aan mijn passie: anderen ondersteunen in het luisteren naar hun innerlijke stem en hun leven leven vanuit innerlijke kracht en eigenheid.

Mijn aanpak bestaat uit allerlei modaliteiten, maar is altijd gebaseerd in een exporatie van de innerlijke wereld, het openen van het hart met voldoende veiligheid voor het lichaam.

Wil jij graag samen op ontdekkingsreis gaan?

Mieke’s achtergrond

 • Couples Counseling, WCTI, 2023
 • Multipassionate Coaching, MPC-Academy, 2022
 • Trance Dance & Lach Yoga Facilitator, 2017
 • Creatieve methodieken, Interactie-Academie, 2015
 • Familie-opstellingen, Educatieve Academie, 2014
 • Psychodrama, 2013
 • Dans & Bewegingstherapie, Balance VSPW, 2011
 • Interactionele Vormgeving, Educatieve Academie, 2010
 • Sociale & Culturele Agogiek, VUB, 2006
 • Agregaat, VUB, 2006

 

Dit is het aanbod van Mieke

Wees welkom voor therapie, workshops en transformationele retreats. Mijn aanbod is steeds afgestemd op jouw noden, zodat je er echt iets mee bent.

Maak kennis met Mieke

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Mieke & jij een goede match zijn! ; – )

Individuele Therapie

Pakket of afzonderlijke sessies, duur 60 min

70-90€ per sessie (incl. BTW)

Master your Triggers

5-week online program at your own pace

4 x 90-min sessies

4x 30 min: Q&A sessies

Huiswerk & praktische tools

650 € (incl. BTW)

Contacteer Mieke

Stuur een mailtje naar mieke@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Mieke achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)

Wil je checken of er een match is met Mieke?

+32 (0) 495 55 17 03

(enkel via WhatsApp)

mieke@deflowfabriek.be

BTW: BE0823 136 654