Op weg naar jezelf in alle rust

“Het leven voelt soms aan als een race, maar stop zeker even bij Myrthe om bij te tanken. Je zal er geen spijt van hebben.” Mike V.
“Ik ging van een bang leeg vogeltje, op dit moment een vogel die alweer zijn vleugels durft te spreiden.” Ineke H.

“Na ons gesprek, kon ik opnieuw helderder nadenken en duidelijke beslissen nemen. Het was dat extra duwtje van je dat ik nodig had.” Claudia N.

Da’s wat mijn klanten zeggen nadat we samenwerkten.

Herken jij je in deze beschrijving?

Jij voelt onrust in je hoofd en lichaam en je weet al lang dat je “gewoon” moet leren grenzen stellen, uit je hoofd komen en loslaten. Maar HOE dan? Je bent hier terechtgekomen omdat je op een praktische manier geholpen wil worden: je wil tools leren en de rust eindelijk weer kunnen voelen. Klaar om te ontdekken wie ook alweer de echte jij is? De persoon zonder die continue spanning in hoofd en lijf? Dan ben je hier op de juiste plek.

Met mijn achtergrond in arbeidspsychologie, relaxatietherapie en massage heb ik een brede toolbox bij stressklachten. Ik begeleid je in de eerste plaats om je lichaam weer te voelen en daarnaast deel ik graag mijn kennis over burn-out, introversie en hoogsensitiviteit. Ik werk zowel online als in mijn praktijk in Affligem.

Myrthe Rombauts

Typisch voor Myrthe is dat ze snel naar diepgang gaat in gesprekken. Daar vindt ze echtheid, verbinding en haar levensinspiratie. Ze is gevoelig, een diepe denker en heeft dus ook veel nood aan rust. Haar job als arbeidspsycholoog en relaxatietherapeut is haar daarom op het lijf geschreven.

Myrthe Rombauts | Burnout Coach bij De FlowfabriekToen Myrthe op haar 26 jaar een burn-out kreeg, ontdekte ze de rol van haar gevoeligheid en introversie. Dit hielp om haar eigen handleiding te schrijven en ernaar te leven, wat een wereld van verschil betekende. In de podcast De Koesterfabriek kan je trouwens een deeltje van haar eigen zoektocht meevolgen. Later maakte ze een podcast over burn-out waarin je ook haar aanpak uitgebreid leert kennen.

Nu helpt Myrthe mensen hun eigen handleiding te schrijven. Zowel wie basistools zoekt rond persoonlijkheid, stress en werkgeluk maar ook wie al een stevige basis (zelf)kennis heeft is heel welkom. Samen zoeken we uit waar het potentieel ligt om jou weer ademruimte te geven.

Myrthe’s achtergrond

  • 2011-2016: Master Arbeids-en Organisatiepsychologie (VUB)
  • 2020-2022: Relaxatietherapie (KU Leuven)
  • 2021: Acceptance & Commitment Therapy (SeeTrue)
  • 2022: Burn-out Masterclass (Luc Swinnen)
  • Andere opleidingen over: perfectionisme, pleasen, hoogsensitiviteit, introversie, geweldloze communicatie,…

 

Myrthe Rombauts | Burnout Coach bij De Flowfabriek

Dit is het aanbod van Myrthe

Maak kennis met Myrthe

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Myrthe & jij een goede match zijn! ; – )

Online sessies

  • Ga naar de ontspannen versie van jezelf door 1:1 therapie en tools op maat.

  • Mogelijkheid om deze to-the-point online coaching te combineren met een audiopakket met  ontspanningstechnieken. Hier lees je alles over de audio’s.

Prijs: €70 (incl. BTW) per sessie van 1u

Contacteer Myrthe

Stuur een mailtje naar myrthe@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Laat hier je testimonial voor Myrthe achter!

Strong Testimonials form submission spinner.
(zal niet zichtbaar zijn)
Myrthe Rombauts | Burnout Coach bij De Flowfabriek

Wil je checken of er een match is met Myrthe?

+32 469 20 22 25 (enkel WhatsApp)

myrthe@deflowfabriek.be

BTW: BE0748565727