Ervaar jij ook veel onrust, pijn of stress?

Stel je eens voor dat je:

 • weet van waar je pijn komt
 • terugkerende patronen herkent
 • minder chaos in je hoofd en lichaam voelt
 • bewuste keuzes maakt
 • je grenzen duidelijk aanvoelt
 • minder fysieke pijn voelt
 • weet waarom je zoveel stress ervaart
 • meer controle krijgt over je leven

Samen gaan we op zoek naar de reden van je pijn, onrust, terugkerende patronen en of stress. Zo ben jij nadien in staat om die patronen zelf te doorbrekenen om te zetten naar nieuwe patronen die beter bij jou als persoon passen.

We werken meteen in de diepte, zonder pleisters. Samen spitten we je verleden en heden uit om te weten te komen waar jouw pijn vandaan komt. Daarna werken we aan de basis en kan er een totale verandering plaatsvinden, waardoor het risico op herval tot een minimum wordt beperkt.

Als je voor een traject kiest dan sta ik gedurende het hele traject aan je zijde. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Ook buiten de afgesproken sessies kan je me een Whatsappbericht sturen, als dat nodig is. Afhankelijk van je vraag of verhaal reageer ik via een spraakbericht of telefoongesprek, of we plannen een kort online gesprek in. Want de juiste steun maakt het verschil.

We werken zoveel mogelijk visueel. Je gaat dus vooral met materialen aan de slag om zo samen tot inzicht te komen. Die materialen krijg je als welkomstpakket thuis toegestuurd. Een waardevol pakket voor jouw persoonlijke groeiproces.

 • Wil jij graag minder pijn en stress voelen?
 • Wil jij graag weten waarom je elke dag pijn hebt?
 • Wil jij werken aan jezelf?
 • Wil jij graag je patronen leren kennen?

 

Rust in je hoofd
Heb jij momenteel geen nood aan een lang traject maar zie je het bos niet meer door de bomen? Is het momenteel allemaal eventjes te veel? Geen probleem, bij mij kan je ook een korte sessie (van 1 uur) boeken. Hierbij gaan we kijken wat er momenteel allemaal in je hoofd speelt. Wat is van jou en wat  van een ander? Samen ruimen we je hoofd op zodat jij na deze sessie alles weer helderder ziet. 

Nele Van Rompuy

Zo’n 30 jaar geleden werd Nele geboren maar sinds haar 12de werd ze dagelijks geconfronteerd met

veel lichamelijke pijnen. Burn-out, depressie, paniekstoornis, chronische migraine, fibromyalgie … Nele probeerde alles uit om de pijn in haar lichaam weg te krijgen. Maar elke keer kreeg ze pleisters, geen oplossingen.

Tot op de dag …

Nele ging een opleiding lifecoach volgen en opeens veranderde heel haar leven. Want ze leerde aan haar onderbewustzijn te werken, haar patronen te doorgronden en haar grenzen aan te geven. Er werd eindelijk gewerkt aan de basis, daar waar het echt over ging. Hierdoor ervaarde Nele eindelijk minder pijn en overwon ze heel wat angsten.

Haar missie?

Zoveel mogelijk mensen die dagelijks struggelen met pijn, minder pijn laten voelen. 

Nele haar ultieme droom

10 jaar geleden trok Nele voor het eerst naar het buitenland, naar Guatemala. Ze leerde er Spaans en begon met vrijwilligerswerk in een schooltje. Ze werd verliefd op het land maar ook op een man. Nele en haar partner wonen nu samen in België maar zijn af en toe in Guatemala. Door de relatie met haar partner spreekt ze vloeiend Spaans. Haar ultieme droom is om ooit een schooltje in Guatemala te openen.

Nog enkele weetjes over Nele

 • 100 % hoogsensitief, haar superpower

 • Beelddenker

 • Creatieveling

 • Diploma grafisch ontwerp op zak

 • Ze is de jongste van 4

Nele’s achtergrond

 

 • Professionele Life coach opleiding
  – Essential 
  – Advanced 
  – Professional 
  bij Apluscoaching
 • Individueel Emotioneel Begeleider
  bij Sandra Kleipas
 • Coachende vaardigheden en voorbij symptoomwerking 
  bij Sandra kleipas + Anneleen Dekkers

Dit is het aanbod van Nele

Nood aan een korte sessie of een héél traject? Alles is mogelijk! 

Naast pijn werk ik ook rond deze thema’s:

Angst

Heb jij last van bepaalde angsten? Slaag je soms helemaal in paniek? In deze sessie gaan we kijken van waar deze angst precies komt. Zodat jij deze kan herkennen en hiermee verder aan de slag kan. Het is ook mogelijk om dit thema in een traject te gaan bekijken. 

Dilemma’s  / piekeren 

Is er momenteel een dilemma of blijf je maar piekeren over hetzelfde? 
Samen gaan we aan de slag om naar de dillema’s te kijken en hoe jij hier verder mee kan omgaan. 

Een vol hoofd

Het associëren en linken leggen gaat héél snel in ons hoofd. Hierdoor kan het zijn dat je het gevoel krijgt dat je hoofd (helemaal) vol zit. Hierdoor heb je geen overzicht meer en is er een opruimsessie nodig. Samen gaan we kijken wat er precies in je hoofd zit en ruimen we je hoofd op. Een opgeruimd hoofd brengt meer rust en uit rust komt kracht. 

Nele Van Rompuy

Maak kennis met Nele

Je kan gratis een gesprekje boeken om te kijken of Nele & jij een goede match zijn! ; – )

Minder pijn traject

We werken meteen in de diepte, zonder pleisters. Samen spitten we je verleden en heden uit om te weten te komen waar jouw pijn vandaan komt. 

Het traject bestaat uit
minimum 5 sessies

1 sessie = 2uur
Prijs voor 1 sessie: € 140
incl. materialenset + contact mogelijk tussen de sessies door.

Vrijgesteld van BTW

Opruimsessie voor je hoofd

Samen gaan we kijken wat er precies in je hoofd zit en ruimen we je hoofd op. Een opgeruimd hoofd brengt meer rust en uit rust komt kracht.

Duur: 60 min.
Prijs: € 50

Vrijgesteld van BTW

Coachingsgesprek

coachingsgesprek kan gaan over dilemma’s, keuzestress of irritaties.
Samen kijken we van waar het precies komt en krijg je de juiste handvaten mee om hier in de toekomst verder mee aan de slag te gaan.

Duur: 2 uur
Prijs: € 140

Vrijgesteld van BTW

Contacteer Nele

Stuur een mailtje naar nele@deflowfabriek.be of vul onderstaand contactformulier in.

Naar de kern

Nele had een rustige houding, waarbij ik haar energie automatisch overnam. Ze gaf me de tijd om na te denken, stil te staan en te ervaren. Doordat ze vroeg hoe ik me voelde en me vervolgens die gevoelens zelf liet verwoorden, kwam ik al snel tot de kern. Fijn dat ik bij haar de kans kreeg om terug te keren naar wat er niet goed ging en dat ze met heel kleine impulsen mijn eigen inzichten naar boven liet komen.”

Kim Luyten

Laat hier je testimonial voor Nele achter!

Een openbaring!

Ik heb het 12 weken-programma van Sofie gevolgd en wat een openbaring! Ik loop al jaren van de ene therapeut naar de andere en telkens liep ik vast op hetzelfde punt. Wat nu? Dat traject met urenlange gesprekken met therapeuten waar je buiten gaat en nog steeds niet weet wat er nu juist schort of hoe je het gaat aanpakken, stopt nu eindelijk.
In dit programma kreeg ik, dankzij de werkboeken, inzicht in mijn manier van denken en handelen en kom ik eindelijk op het punt dat ik weet wat ik moet doen. Liep ik vast dan was Sofie er om me verder te begeleiden. De werkboeken geven je inzichten langs de ene kant en langs de andere kant zijn er de praktische oefeningen die je dwingen er ook effectief mee aan de slag te gaan. Perfect voor een denker zoals mezelf!
Ik ben dankbaar voor het traject dat ik met Sofie heb mogen afleggen en waar ik nu al sta. Ik raad het iedereen aan die zichzelf gaandeweg verloren is en het gevoel heeft geen doel meer te hebben.
En dit allemaal onder begeleiding van een TOP-madam! Thx Sofie

Ik ben oprecht trots op mezelf!

Ongelooflijk dankbaar ben ik dat dit programma op mijn pad kwam! Ik zou dit weken geleden niet gezegd hebben, maar vandaag ben ik oprecht trots op mijzelf.
En dat allemaal dankzij Sofie, die mij keer op keer weer wist te motiveren. Ze was positief wanneer ik dat even niet was en elke keer opnieuw weer luisterde ze en gaf ze raad. De oefeningen waren precies op mijn maat zodat ik nooit dacht dat het mij niet zou lukken. Dit was echt wat ik nodig had. Het is niet altijd gemakkelijk geweest maar ik heb geleerd dat dat een goed teken is. Ha!
En ondertussen ben ik zeer enthousiast en gemotiveerd aan het werken om een droom te realiseren terwijl ik drie maanden geleden dacht dat ik er geen had! Ik kan hier dus alleen maar positief over zijn en ik raad dit echt iedereen aan.
Bedankt Sofie om mij weer te laten vertrouwen in mijzelf!

Passie voor yoga

Chris is een prachtvrouw die met volle passie al haar kennis op een liefdevolle en begripvolle manier overbrengt. Haar workshop heeft me zin doen krijgen in yoga.

De kracht van vertrouwen geven…

Onze zoon van 13 is bij Convidence Code geweest, best wel een uitdaging voor een jongen in de puberteit. Hij heeft ervan genoten, zou het zo weer willen doen en het mooiste compliment dat ik je kan geven: hij raadt het anderen ook aan.
Ontspanning, yoga, meditatie en zelfinzicht. Mooie doelen stellen. Chris weet iemand op zijn gemak te stellen, zelfs een jongeman die volop de puberteit in duikt met alle onzekerheid die daarbij komt kijken, geef je een cadeautje: de kracht van vertrouwen geven, vertrouwen krijgen en kwetsbaar naar elkaar opstellen. Chris je bent een topper!

Yoga is Chris haar passie

Ik volgde bij Chris een individuele yogasessie. Ze gaf mij oefeningen specifiek voor de spanningen die ik op dat moment voelde. Die werken zeer goed. Ik ervaarde Chris als een zeer professionele vrouw met uitgebreide yoga kennis. Bovendien is ze heel empathisch, vrolijk en legt ze de oefening heel goed uit! Je voelt hoe yoga echt haar passie is. Dankjewel Chris.

Groei op 1 week tijd

Ik ben verbaasd van men eigen lichaam en groei op één week tijd. Dank je wel om mij dit te laten ervaren en inzien. Mijn lichaam kan meer dan ik zelf dacht.

Mijn inspiratie

Tranen in de ogen, je hebt me geïnspireerd en laten denken. Ik wil mijn leven veranderen en anders aanpakken. Dankzij jou wil ik mijn dromen waarmaken.

Leren relativeren

Door de coaching bij Evelyne ben ik rustiger geworden. Ik kan beter relativeren en heb geleerd afstand te nemen van netelige situaties.

Evelyne gaat voor resultaat op maat. Ze vindt het evenwicht tussen kordaatheid en betrokkenheid.

Ik liep vast met de webshop

Tijdens ons telefoongesprek begreep ze direct waar ik op vast liep, ze gaf me heel duidelijk alle opties, maar vooral ze gaf me een rustig gevoel. Ongeloofelijk! Ze probeerde ook niet om zoveel mogelijk te verkopen. Maar ze gaf me echt het gevoel dat we dit samen konden oplossen. Ze maakte ook al de volgende dag tijd om mijn probleem op te lossen en ik kreeg er nog extra advies bovenop zodat ik weer netjes zelf aan de slag kon. Ik ben ontzettend tevreden!

An De May

oprichtster van Butterfly Moments

Een snel antwoord op alle vragen

Ik wou een website opzetten maar had geen ervaring hiermee dus ik zocht iemand die me op weg kon helpen. Via de FB pagina Ondernemende Madammen voor Vrijheid ben ik bij Linda terecht gekomen. Linda haar aanpak is zeer pragmatisch en resultaatgericht – het voorstel om de basis op te zetten en me op weg te helpen zodat ik ook mijn eigen ding kon doen met de site lag mij volledig. Ik was direct overtuigd.

Linda zorgt dat je stap voor stap de site opzet en ze helpt focus leggen. De begeleidende video’s zijn heel sterk. Op alle vragen komt heel snel antwoord en wanneer ik even teveel in mijn hoofd zat, dan kon ze me heel vlug terug en route brengen. Super begeleiding en een echte aanrader als coach om een website op te zetten.

Sofie Bruynooghe

Van harte aan te raden!

Ik kwam bij Tina terecht na een zeer lovende referentie van een vriend. Zelf worstelde ik al jaren met PTSD, zonder dat iemand me ooit die diagnose gesteld had. Dankzij Tina en de EMDR-techniek, kon ik eindelijk dat trauma grotendeels van me afzetten. Haar professionalisme en oplossingsgerichte aanpak blijven me sterk bij. Tina kwam daarnaast op me over als een erg intelligente vrouw, die een scherpe analytische blik heeft en duidelijk haar inzichten en oplossingen kan verwoorden.

The Oracle

Het is nu bijna 2 jaar geleden dat ik mijn eerste gesprek met Tina heb gehad. Sinds kort besef ik dat zij de rol in mijn leven heeft van The Oracle uit de The Matrix films. Vond ze zelf een enorm compliment. 🙂

Waarom? Wel, op de één of de andere manier is ze altijd in staat om mij zelf te laten ontdekken waar ik naartoe aan het gaan ben in mijn leven en wat mijn emotionele barometer zegt. Ze doet dit met haar energie en feedback die ik krijg tijdens de gesprekken. En dit zowel online als in levende lijve in haar praktijk.

Talenten

Evelyne heeft me oa. geleerd om te kijken of ik ál mijn talenten kan inzetten. Dat is tevoren eigenlijk nooit het geval geweest. Ik compenseerde dat altijd door vanalles en nog wat naast het werk te doen. Maar in de job die ik nu gevonden heb zit het wel allemaal in! Ik voel me heel goed en heb er geweldig veel zin in!

Onverwacht resultaat

In het begin was het heel raar want ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Er zijn heel verrassende dingen uitgekomen, die ik totaal niet had verwacht. Achteraf gezien was het wel de nagel op de kop. Ik hou van haar directheid. Dat was net wat ik nodig had om verder te kunnen.

Enthousiast

Evelyne is een zeer enthousiaste coach. Ze denkt mee na en blijft vragen stellen tot we het gevoel hebben dat we er echt zijn. Ze geeft nuttige thuisopdrachten waar je iets aan hebt.

Verrijkend

We kwamen via via bij Jasmine terecht. We botsten op onze grenzen in de opvoeding en er werd veel geroepen. We wilden het anders, maar wisten niet hoe.

Jasmine gaf ons inzicht in de leefwereld van onze kindjes, reikte handvaten aan en concrete tips om mee aan de slag te gaan. We merkten hier duidelijk verandering door in huis. En het bracht ons als koppel ook dichter naar elkaar zodat we ons terug meer een team voelen in de opvoeding van onze kindjes.

Jasmine vindt een zeer goede balans tussen mildheid en zeggen waar het op staat. Wij hebben ons op geen enkel moment ver/beoordeeld gevoeld.

van lang gekoesterde droom naar websitetekst!

Nathalie
Ik belde je op met de vraag of ik mijn ondernemersidee eens aan jou mocht vertellen zodat jij er woorden aan kon geven. Ik hoopte op die manier mijn gedachten op orde te krijgen. Je stelde voor om een tekst te schrijven die ik eventueel later op mijn website kon gebruiken. Ik stemde in, maar dacht mijn idee is helemaal nog niet klaar voor een website tekst.

Enkele dagen later vertelde ik jou mijn verhaal. Je wist de goeie vragen te stellen en schepte zo orde in de chaos van mijn hoofd. Daar was ik al super blij mee. Toen moest je tekst nog komen. Wanneer ik die las was ik echt verbaast. Mijn idee werd zo helder en goed omschreven en je wist meteen mijn toekomstige klanten aan te spreken.

Uiteindelijk kreeg ik niet alleen mijn ondernemersidee op papier maar meteen een professionele tekst die ik op mijn website kan gebruiken en kan inzetten om klanten te vinden.

Ik ben je super dankbaar! Dankzij jou tekst kwam mijn lang gekoesterde droom eindelijk op papier!

De groei van mijn praktijk begon bij jou!

Ik ben er zeker van dat je nog veel mensen woord geluk zult schenken!

Veel liefs
Lieselot

Een prima psychologe!

We boekten een aantal sessies bij Leonie om onze zoon te helpen met zijn zelfbeeld en assertiviteit. Het was niet de eerste keer dat hij een consultatie had bij een psycholoog en was er nooit enthousiast over, maar hij was opvallend positief over Leonie. Hij had een goede klik met haar en voelde zich geholpen door de therapie. Ook toen hij emotioneel effe serieus in de knoop zat, konden wij bij Leonie en de Flow Fabriek terecht.
Een aanrader!

Tuur begeleidt vanuit een objectieve en inlevende wijze

Tuur is een man die u waarneemt, begeleidt vanuit een objectieve en inlevende wijze. Hij heeft me inzichten gegeven in mijn persoonlijke familiale banden, heeft me de kracht gegeven om in verbinding te staan tot mezelf en geen andere uitweg meer te kiezen. Hij heeft me het vertrouwen gegeven en de weg gewezen.

Terug contact met mijn lichaam en emoties

Via de sessies bij Tuur heb ik terug contact kunnen maken met mijn lichaam en emoties, een belangrijke stap in het verder werken aan mijzelf.

Stille wateren hebben diepe gronden

Tuur kan ik het best omschrijven als ‘stille wateren hebben diepe gronden’. Een warm mens, betrokken, diep voelend en met een fijn gevoel voor humor.
Ik heb zijn kwaliteiten als therapeut mogen ervaren: zuiver, grondig, ervaren en met een groot dienend leiderschap. Zijn talent is dat zijn sessies doorwerken tot op de kern van een situatie, probleem of vraag.
Tuur is kundig en ervaren op het gebied van hechting, symbiose en vroegkinderlijk trauma.
Ik beveel hem van harte aan.

Naar de kern

Nele had een rustige houding, waarbij ik haar energie automatisch overnam. Ze gaf me de tijd om na te denken, stil te staan en te ervaren. Doordat ze vroeg hoe ik me voelde en me vervolgens die gevoelens zelf liet verwoorden, kwam ik al snel tot de kern. Fijn dat ik bij haar de kans kreeg om terug te keren naar wat er niet goed ging en dat ze met heel kleine impulsen mijn eigen inzichten naar boven liet komen.”

Voeling met mezelf

Dankzij Chris heb ik terug voeling met mijn ware ik gevonden. Op een authentieke manier (Yoga, Mindfulness, TRE) kwam ik terug bij mijn noden en leerde ik mijn grenzen beter kennen. Na lange periode chronisch vermoeidheid te zijn vind ik via Chris gerichte aanpak beetje per beetje mijn energie terug en leer ik opnieuw te genieten van het leven. Chris weet steeds opnieuw tot me door te dringen en brengt me veel inzichten aan. Het is de eerste therapeut – en ik heb er al verscheidene gehad – die me zo’n gigantische stappen vooruit heeft kunnen doen zetten. Dus Chris, dank je wel voor je super begeleiding! We zijn samen op weg en ben blij dat ik dankzij jouw begeleiding de juiste afslagen keer nemen. Dank je wel!

een aanrader!

Het programma ‘verbind jezelf’ van Ine geeft je de tools naar de schoonheid in jezelf. Een echte aanrader!

Wil je checken of er een match is met Nele?

+32 (0) 456 37 51 06

nele@deflowfabriek.be

BTW: BE0784591329